עבור לתוכן

מדוע מוצג לי ההרד דיסק כ SIMPLE

Featured Replies

פורסם

היום שיחקתי קצת עם הדיסקים החיצוניים שלי וניתקנתי את אחד המדסקים (SATA) וחיברתי אחר במקומות על אותו כבל.

אבל תראו מה קרה כאשר בדקתי אותו ב COMPUTER MANGMNET (מצרף תמונה מסומן באדום ).

האים זה תקין (אני מניח שלא !) ?

למרות שחייב לציין כי ההרד דיסק החדש פועל קשורה (מציג את מלוא הנפח וביצע העברת קבצים (משמש לי כגיבוי) בצורה מהירה ויציבה.

disk%20i-2.JPG

האים עלי לחשוש ממשהוא ?

אנא עדכנו.

פורסם
  • מחבר

מנסה פעם נוספת כולל לינק לתמונה ברשת .

תודה מראש

<table style="width:auto;"><tr><td><a hrhttp://lh5.ggpht.com/_nxw8F6t1Rjw/SaW3N_PwGhI/AAAAAAAAUS0/V9c-0ojd4g0/s144/disk%20i-2.JPG" /></a></td></tr><tr><td style="font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; text-align:right">From <a href="http://picasaweb.google.com/dror.esthi.elad/Desktop?feat=embedwebsite">Desktop</a></td></tr></table>' alt='table>'>

http://picasaweb.google.com/lh/photo/SWf4TNxbbhdks7b3TYhKgA?feat=directlink

פורסם
  • מחבר

ואוואאו...לא קח ביקש המשורר ....

אני מניח שזה רק יצור לי בלאגן (ואיבוד המידע) אם אחזיר את הדיסק הישן (בנוסף לדיסק הנוחכי).

איך אני יכול להחזיר את הדיסק למצב בסיסי ?

האים צריך לגבות את החומר לפני (מן הסתם).

אשמח לקבל הנחיות להפיכת הדיסק לדיסק רגיל.

כל יום לומדים משהוא חדש.

תודה מראש, דרור.

פורסם

איך הופכים דיסק לדינמי???

אני כרגע בדיוק יוצר מערך רייד חדש של המערכת הפעלה אבל אי אפשר לפרמט את הכונן של מערכת ההפעלה מתוך מערכת ההפעלה....

פורסם

ואוואאו...לא קח ביקש המשורר ....

אני מניח שזה רק יצור לי בלאגן (ואיבוד המידע) אם אחזיר את הדיסק הישן (בנוסף לדיסק הנוחכי).

כל יום לומדים משהוא חדש.

תודה מראש, דרור.

הכי פשוט, חבר דיסק נוסף, גבה אליו את כל המידע שלך ולאחר מכן מחק את כל המחיצות מהדיסק הדינמי והחזר אותו לדיסק בסיסי.

איך הופכים דיסק לדינמי???

אני כרגע בדיוק יוצר מערך רייד חדש של המערכת הפעלה אבל אי אפשר לפרמט את הכונן של מערכת ההפעלה מתוך מערכת ההפעלה....

למיטב ידיעתי, הדיסק של מערכת ההפעלה לא יכול להיות דינמי.

פורסם
  • מחבר

אוקי ...

לא הבנתי בדיוק איך עשיתי את זה..... אבל ננסה להשיב את ההרד דיסק למצב רגיל.

תודה על העזרה.

פורסם

אני חושב שאתה טועה ידידי

בניהול דיסקים יש לך אפשרות כזו.אם הייתי יודע איך להביא תמונה הייתי עושה את זה...

בכל מיקרה במחשב שאני כרגע כותב בדקתי על הכונן הקשיח והפונקציה המרה לכונן דינמי קיימת (וזה הכונן הקשיח היחיד ובדקתי על מחיצה C)

אני הולך להתקין מערכת הפעלה נקייה במחשב שני שלי ואני אנסה לבצע את ההמרה שם.אני אעדכן יותר מאוחר.

פורסם

אני חושב שאתה טועה ידידי

בניהול דיסקים יש לך אפשרות כזו.אם הייתי יודע איך להביא תמונה הייתי עושה את זה...

בכל מיקרה במחשב שאני כרגע כותב בדקתי על הכונן הקשיח והפונקציה המרה לכונן דינמי קיימת (וזה הכונן הקשיח היחיד ובדקתי על מחיצה C)

אני הולך להתקין מערכת הפעלה נקייה במחשב שני שלי ואני אנסה לבצע את ההמרה שם.אני אעדכן יותר מאוחר.

אל תטעה אותו.

הוא מבקש להפוך מדינאמי לבסיסי ולא ההפך. וזאת לא ניתן לעשות ללא מחיקה של המידע.

ואוואאו...לא קח כך ביקש המשורר ....

אני מניח שזה רק יצור לי בלאגן (ואיבוד המידע) אם אחזיר את הדיסק הישן (בנוסף לדיסק הנוחכיהנוכחי).

כל יום לומדים משהוא חדש.

תודה מראש, דרור.

אל תכעס הייתי חייב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים