עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפ' מעבד באוברקלוק(בזמן ביצוע בדיקת מעמץ)

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

במהלך בדיקת מעמץ עם התוכנה occt3 הגיע טמפ' המעבד לטמפ' שבין 70 ל72 מעלות המיפרט שלי בצד ותדר המעבד עומד אכשיו על 3200 והמתח על 1.25

וולט תדר FSB 380 השאלה שלי היא העם טמפ כזאת בזמן בדיקה היא בסדר או מסוכנת חשוב לציין שהתוכנה סימה את הבדיקה ללא תקלות בתודה לכל המשיבים

פורסם

למעבד מרובע ליבה זה יחסית גבוה מידי ... לא מומלץ לעבור את ה 60 65 +-

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא מבין למה זה מתחמם כחה יש לי גוף קרור מצוין על המעבד המתח לא גבוה אז למה זה מגיע לטמפ' כזאת בבקשה תעזרו לי

אני לא רוצה להרוס את המעבד המיפרט המלא שלי בצד ותודה רבה על התגובה

פורסם

אתה לא תהרוס כלום..לא צריך להיבהל..

לגבי המפרט..איך מסודרת הסירקולציה אצלך במארז ?

המאוורר של המעבד מסתובב על MAX RPM ?

מה הטמפ' שלך במאמץ עם תדר סטוק ?

פורסם
  • מחבר

אין לי מאורר למעבד זה קרור thrmliht oltra 120 xtream שבה בלי מאורר יש לי במארז 5 מאוררים והם עובדים על מדיום(יש שלושה מצבים)

המערכת שלי במצב רגיל מגיע לטמפ' של בערך 60 -64 מעלות במאמץ ובמנוחה בסביבוצ 43 מעלות גם אכשיו[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 16:03:05

לגבי הסירקולציה במארז יש שני מאוררים קידמיים שמכניסים אויר מאורר גדול 200 מ"מ למעלה שמוציא ועוד שניים מאחורה שגם מוציאים
פורסם

הצעה שלי ... תבדוק את המשחה טרמית אולי מרחת יותר מידי או פחות מידי ...

אם תוכל להביא לנו תמונה של המארז יהיה יותר טוב ...

עוד הצעה ... תנסה לשים על הקירור מאוורר שידחוף את האוויר כלפי הגב של המארז איפה שהמאוורר שמוציא אוויר ...

אני כמעט בטוח שזה יוריד לך בעוד כמה מעלות ...

פורסם

גם אם הגוף קירור שלך איכותי, והוא איכותי, הוא עדיין פאסיבי, וQ9550 בOC דורש קירור.

פורסם
  • מחבר

המחשב הורכב בחנות כחה שאין לי מוסג לגבי כמות המישחה תרמית שיש שם לגבי המארז זה antec 1200 מארז אחד המאוררים שיש צירפתי לינק ויש למטה נתונים

http://www.skypc.co.il/pl_product~TWELVE-HUNDRED~6~0.htm

פורסם

תצמיד לקירור הפאסיבי מאוורר שידחוף את האוויר החם שיש על הגוף

המעלות ירדו באופן מאד משמעותי

פורסם

אין לי מאורר למעבד זה קרור thrmliht oltra 120 xtream שבה בלי מאורר יש לי במארז 5 מאוררים והם עובדים על מדיום(יש שלושה מצבים)

המערכת שלי במצב רגיל מגיע לטמפ' של בערך 60 -64 מעלות במאמץ ובמנוחה בסביבוצ 43 מעלות גם אכשיו[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 16:03:05

לגבי הסירקולציה במארז יש שני מאוררים קידמיים שמכניסים אויר מאורר גדול 200 מ"מ למעלה שמוציא ועוד שניים מאחורה שגם מוציאים

די ענית לעצמך..ברגע שתתקין מאוורר גם חלש/ממוצע 1200PM+-..הטמפ' תרד...

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמליץ לי על מאורר ותושבת כי אני ממש לא יודע איזה מאורר+תושבת מתעים לגוף הזה בתודה מראש לכולם על העזרה:)

פורסם

מאוורר הייתי לוקח את הS FELX 1200 RPM ועם הקירור קיבלת כבר קליפסים לתפיסה של המאוורר לגוף קירור...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שקיבלתי תפסנים למאורר עם גוף הקירור הנ"ל יש איפו להשיג את זה?

פורסם

איזה דגם יש לך בדיוק ? שכן בדגמים של הEX מקבלים תופסנים לקירור ב100%..

הרכיבו לך את הקירור בחנות ? קיבלת את כל האביזרים שמגיעים איתו ?

לגבי קנייה..מעטות החנויות שמוכרות את הקליפסים האלו בנפרד בארץ..בחו"ל אין בעיה להשיג..אתה יכול לנסות לחפש ממישהו שכבר יש לו..או בחנויות ברשת..

פורסם
  • מחבר

אני רואה שבדף נייר שמגיע עם הגוף מפורט החלקים ובהחלט מצוין שם שני ברזלים כאלה מקופפים למאורר 120 מ"מ אבל מישום מה לא קיבלתי אותם מהחנות

יש איזה חנות ברשת שאתה מכיר שיש לה את זה ? עם כן זה ממש יעזור לי ועם לא אני ינסה לסדר משהו אולי עם אזיקונים או ברזל אחר אחרי הכל זה רק צריך להחזיק את המאורר לא?

ותודה רבה על העזרה:)[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 23:12:33

סליחה על ההקפצה אבל מצאתי בחנות של נועה מחשבים תופסנים והם ניראים ממש דומים לציור שבדף שיש לי רציתי לדעת העם הם טובים ואם כן איזה מאורר להזמין איתם צירפתי לינק לעטר בתודה מראש וסליחה שוב

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1813

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים