עבור לתוכן

המחשב נתקע

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3)

אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...

פורסם

כמה דברים שעלולים לגרום לתקיעה של המחשב:

א. שימי לב שהמאוורר של המעבד אינו סתום מאבק/משחה טרמית אינה יבשה.

ב. הבעיה יכולה להיות חומרתית, במקרה כזה יש כמה דברים שאת יכולה לעשות בבית לפני שאת לוקחת את המחשב לטכנאי ומשלמת לו:

*שימי לב שאין כבלים נפוחים על הלוח אם- אם יש עלייך להחליפו.

*שימי לב שהמחשב שלך עומד בדרישות למשחקים ברמה הזו (תריצי בגוגל את שם המשחק ותוסיפי בסוף System requierments).

*שימי לב אם יש כבלים קרועים או חשופים של הספק.

*בדקי תזמונים/מתחים של זכרון (בביוס).

אם כל הדברים תקינים לכי למעבדת תיקונים, זה הרבה יותר עדיף על טכנאי בבית. הם בודקים שם עם רכיבים חילופיים ועולים על הבעיה בוודאות (עדיף מעבדה של חברה גדולה שאפשר לסמוך עליה.)

אם תוכלי לתת מפרט מלא זה יעזור.

בהצלחה...

פורסם

נראה לי שיש לך בעיה בדרייברים של הכרטיס מסך או הכרטיס קול

תנסי להוריד מעודכנים ולהתקין

תני לי את הדגמים ואני אשלח לך לינק... (אולי)

תנסי להתקין WIN מחדש, יכול ליהיות שזה יפתור לך את הבעיה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסוף שרפתי בטעות את המחשב ונערס הכרטיס מסך אז אמא שלי לקחה אותו לתיקון ושם שמו לי עוד מאוורר וכרסיט מסך חדש הרבה יותר טוב ועכשיו הכל עובד

11 :yelclap:

פורסם

אני מצרף כאן תיקונים :lol: :lol: :lol: :lol:

GRINTANA תרשי לי לתקן אותך נערסתי מצחוק הכתיב הנכון הוא נהרס לא נערס ערס -פרושו סרסור

Kadaj כבל זהו חבל כמו כבלים. היית צריך לרשום קבל כי יש לו קיבולת להחזיק מטענים חשמליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים