עבור לתוכן

Safari 4 Beta - דפדפן נהדר!

Featured Replies

פורסם

יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3.

הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64.

whatsnew-hero-20090217.png

מה חדש?

http://www.apple.com/safari/whats-new.html

הורדה:

http://www.apple.com/safari/download/

פורסם

מוריד .s

פורסם

?

פורסם
  • מחבר

למה פתחתה על זה אשכול חדש? וזה המראה של הספארי, אי אפשר לשנות.

פורסם

הדיונים אוחדו.

נא לשאול את כל השאלות על ספארי 4 פה.

פורסם

Wow!

דפדפן מדהים!

ללא ספק הדפדפן הטוב ביותר שהשתמשתי.

יתרונות:

קודם כל השינוי הכי גדול זה המהירות המדימה! יש הבדל ממש ממש משמעותי בטעינת הדפים!

הצגת ההיסטוריה מעולה.

הדפדפן מנתח לאיזה אתרים אתה נכנס וככה הוא מראה לך איזה דפים מומלצים לך מכל הדפים שנכנת.

עיצוב ממש חמוד פשוט ונקי.

כל מיני פיצרים קטנים כמו לדוגמה בודק איות אוטמתי, או "חיפוש אחרון".....

אלה בעיקרון היתרונות שלו שאין בשום דפדפן אחר.

חסרונות

החסרון הגדול ביותר הוא שהדפדפן נורא!! כבד! הוא לוקח הרבה מאוד משאבים (זיכון ומעבד) אני מקווה מאוד שהבעיה תיפטרת שתשורר הגירסה הרשימת .

לא תומך בכל אתר... אבל עם FF חיי עם הבעיה אז גם האו יחיה עם הבעיה.

בעיקרון זה הכל... סה"כ אני 5 דקות עם הדפדפן ואני עדין מודהם (בעיקר מהמהירות כמו שאמרתי)

אני אישית מאחל לו הצלחה גדולה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

מפלצת משאבים... חבל שעם הזמן תוכנות נעשות יותר bloat.. בכל מקרה, איך חוסמים פירסומת בדפדפן ?

פורסם

למה אני לא יכול לשים תמונות מהאנטרנט כרקע של השולחן עבודה? אין את האפשרות

פורסם
  • מחבר

פשוט תשמור את התמונה ואז תשים בתור רקע.

פורסם

אשאר עם הFF בכל זאת שהוא העדפה שלי

אם כבר OPERA שגם הוא בסדר גמור ומהיר מאוד

פורסם

יתרונות:

קודם כל השינוי הכי גדול זה המהירות המדימה! יש הבדל ממש ממש משמעותי בטעינת הדפים!

הצגת ההיסטוריה מעולה.

הדפדפן מנתח לאיזה אתרים אתה נכנס וככה הוא מראה לך איזה דפים מומלצים לך מכל הדפים שנכנת.

עיצוב ממש חמוד פשוט ונקי.

כל מיני פיצרים קטנים כמו לדוגמה בודק איות אוטמתי, או "חיפוש אחרון".....

אלה בעיקרון היתרונות שלו שאין בשום דפדפן אחר.

חסרונות

החסרון הגדול ביותר הוא שהדפדפן נורא!! כבד! הוא לוקח הרבה מאוד משאבים (זיכון ומעבד) אני מקווה מאוד שהבעיה תיפטרת שתשורר הגירסה הרשימת .

לא תומך בכל אתר... אבל עם FF חיי עם הבעיה אז גם האו יחיה עם הבעיה.

אז ככה לגבי המהירות...הוא בהחלט מהיר להחריד..אבל זה לא משהו שFIREFOX בגרסה העתידית שלו.. 3.2 אם אני זוכר נכון..אמור להיות לא פחות מהיר ממנו.. כרגע הגרסה הזו היא גרסת אלפא עם השם קוד Minefield .

לגבי שאר תכונות הסטטיסטיקה.. למי זה עוזר בחיים ?!

עכשיו לגבי החיסרונות...זה חתיכת חיסרון דפדפן כבד..בייחוד לאנשים עם מחשבים לא הכי חדישים וכאלה שאוהבים לפתוח הרבה חלונות/טאבים.

לגבי הבעיה עם התאימות זה בעיה שעתידה להעלם מהעולם שכן גם IE בגרסה 8 סוף סוף יעבוד עפ''י התקנים הנפוצים במצב הדיפלוטי,

ככה שמרבית האתרים החדשים יבנו בצורה טובה יותר.. המגמה הזו כבר התחילה ..אבל עדיין היא איטית משהו לטעמי.

בקיצור אני סומך על מוזילה ..מה גם שאני מתעב תוכנות שעושות מעבר מMAC לWINDOWS .

הדבר היחידי שאני מוצא חיובי בעובדה שהספארי החדש ,זה שהוא יגנוב עוד כמה משתמשים מIE (בתקווה) ..ותחרות תמיד טובה..בכל דבר.

פורסם
  • מחבר

אני חזרתי לשועל שלי, אבל הספארי החדש באמת מהיר, וגם לא הרגשתי כבדות כלל, ובכללי לא מעניין אם הוא כבד או לא, כל עוד הוא מהיר זה לא משנה.

מה שחסר בו הוא הממשק לא מתאים לווינדוס (במיוחד לא ל7), וממש לא אהבתי את הטאב בר.

פורסם

בהחלט יש שיפור מאוד משמעותי מהגרסא הקודמת שהייתי איטית ומאוד תקועה שכזו.

עכשיו הכל רץ יותר טוב ומהר. עכשיו, העיצוב ממש נחמד ופחות או יותר כמו בגרסא הקודמת אבל הרעיון של הטאב בר שהוקפץ למעלה לאיפה שהשם של האתר פשוט נוראי ומזעזע לטעמי! :-\ מה הם חשבו לעצמם? הבנתי שזה בעצם העתק מהכרום(אין לי כרום, על פי סיקורים.).

בכל מיקרה, הקטע של המצב הגלובוס הזה שאתה במבט רחב שכזה מחרפן אותי עד שאני אדע להישתמש בו כראוי והקטע של אי אפשר לשנות דברים בדפדפן בניגוד לפייר פוקס (קוד פתוח) טיפה מציק כי אי אפשר לשנות מיקום של מקשים וכאלה, אבל זה ממש בקטנה.

סה"כ יצא דפדפן מאוד נחמד וחדיש לשימוש שלטעמי בעתיד עוד ישתפר! עכשיו נותר לראות את המתחרים... ;)

פורסם

כמה שאני משתמש מק עד עכשיו לא עבדתי עם ספארי פשוט לא אהבתי אותו, הגרסה החדשה מאוד נחמדה ובינתיים אני איתה אבל יש מצב שאחזור ל Fx.

בכל מקרה זה תמיד נחמד שהדפדפנים הסטנדרטיים משתפרים, אולי יום אחד מפתחי אתרים במדינה הזאת יבינו שאפשר לפתח גם עבור דפדפנים נורמליים...

פורסם

זה רק עניין של זמן

גם אקספלורר 8 הוא "תקני" ולמעשה לא מציג אתרים רבים בצורה טובה אם לא עוברים לCOMPATIBILITY VIEW (ההגדרה היא פרטנית פר אתר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים