פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים שלום,אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX.הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ.עד פה הכל בסדר...עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום...לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה...המפרט שלי:AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHzCorsair 550vx2x1 GB ram 667HD4850 512mb1x 7200rpm 500GB hdd1x 7200rpm 300GB hdd
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר יש לי ANTEC 300, והחיבור היחיד של הקול זה AC'97 המקום היחיד בלוח שהיה כתוב משהו שקשור לסאוונד עם אותו חיבור היהJAUDIOF1 , וזה לא נתן שום צליל
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים TA790GX יש כרטיס מסך מובנהאם חיברת את המסך ל - HD4850 אז חבר את המסך לכרטיס מסך המובנה ותבטל את הכרטיס המסך המובנה דרך הביוסבאופן כללי זה אמור לקרות אוטומטית ברגע שהביוס מזהה כרטיס מסך חיצוני אבל בכל זאות שווה לנסות
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר לא.. אין צפצוף.. אבל גם אין כשאני מחבר בחזרה את הלוח הנוכחי שלי!TA790GX יש כרטיס מסך מובנהאם חיברת את המסך ל - HD4850 אז חבר את המסך לכרטיס מסך המובנה ותבטל את הכרטיס המסך המובנה דרך הביוסבאופן כללי זה אמור לקרות אוטומטית ברגע שהביוס מזהה כרטיס מסך חיצוני אבל בכל זאות שווה לנסותניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך VGA המובנה.. אבל עדיין הוא לא מראה חיבור!והוא לא נכנס לביוס.. הוא מראה רק NO INPUT...
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים תנסה להוצאי את אחד הזיכרונות ואת הכרטיס מסך החיצוניחבר את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוחתעדכן עם זה עזר
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר אני אבדוק מייד. עריכה: א. אין שום צליל של הפעלה ב. ניסיתי להדליק כאשר רק הכבלים של החשמל מחוברים, והחוטים הקטנים של ה POWER SW.. SPEAKER.. HDDLED וכל אלה מחוברים,עם סטיק אחד של זיכרון 1 גיגה 800MHZ... חיברתי את המסך שלי לVGA ועדיין שום דבר, אין סאוונד ואין מסך... גם ניסיתי להוציא את הCMOS ולעשות BOOT איתה, אבל אין שינוי
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר האמת שלא, מצאתי את הבעיה! היו לי 3 סטיקים של גיגה כל אחד (זיכרון), מסתבר שהאחד שהיה בקופסא ולא שומש בלוח אם הקודם שלי, היה דפוק. וזאת הסיבה שהלוח אם לא הגיב. לאחר שהוצאתי את הזיכרון הספציפי הזה המחשב עבד כמו גדול, פירמטתי לVISTA HOME PREMIUM 64BIT בשביל התכנון העתידי שלי(שבועיים מקס) לקנות 2 סטים של 4 גיגה למחשב תודה לכולם וערב טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.