פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה?תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים הלינק לא עובד לי, אבל אם אתה מתכוון לחיבורים הלבנים בצד (בתמונה המצורפת) :dvi dual link
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים DVI, חיבור וידאו דיגיטלי. (לרובם יש גם ממיר פלסטיק שמאפשר חיבור SUB האנלוגי הישן והמוכר).
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר ולמסך הזה אני קונה חיבור גם DVI ?יש לי את המסך הזה רק ב 20 אינטץ שאלה נוספת היא האם האיכות בתמונה תהיה הבדל עצום לעומת ה VGA?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים ולמסך הזה אני קונה חיבור גם DVI ?יש לי את המסך הזה רק ב 20 אינטץ שאלה נוספת היא האם האיכות בתמונה תהיה הבדל עצום לעומת ה VGA?כבל מתאים אמור להגיע עם כל מסך.אם יש לך מסך ישן ואתה בטוח שלא הגיע איתו כבל DVI אתה יכול לקנות.תבדוק כמובן שיש במסך בכלל חיבור DVI.שים לב שיש כמה סוגים של DVI.יש אנלוגי, דיגיטלי, ויש גם כבל שהוא גם וגם.אפשר לראות בויקיפדיה את ההבדלים ויזואלית.DVI לא יתן לך תמונה יותר טובה מVGA, לפחות לא באופן משמעותי.יש מסכים שההבדל בין הכניסות יותר בולט מאחרים, אבל זה כבר בגלל דפיקות של המסך עצמו.אצלי במסכים אין שינוי נראה לעין.אם יש לך בעיה בתמונה שאתה מנסה לפתור אז שווה לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.