פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר וזהו אני חושב אבל אם תחכה לgf4 אז זה ייקח זמן אני חושב שתלך על ati readon 8500 וסגור עניין זה כרטיס מעולה שלא נפל מהgf4 החדשים כמעט בכלל ויש לו כמה יתרונות עליהםאני אקח אחד מהטיטניום למניהם של gf4 כנראהו*אם* המחיר יהיה דיי נורמלי מול הקודם אני אקח צורב פלקסטור 40x12x40
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אם תשתמש ב-RAID0 עם שני דיסקים בגודל שונה, למשל 20 ו-60 גודל הדיסק שתקבל ב-RAID יהיה 20X2=40 ז"א מהדיסק של ה-60 ילכו לאיבוד 40.... חבל.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אני מציע לך ללכת על הצורב Mitsumi 24x12x40 CD-RW יש לו 16MB Bufferשזה הרבה!!! וזה חיוני מאוד!!!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר ורק לידע אישי "בקרוב" יצאו צורבים שגם יכולים ללצייר על הדיסק....... ;Dלצייר ??להדפיס ?! :s05:
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אז תחכה חודשיים.......כמו שאמרתי לא דחוף ולא קריטי המחשב שלך יחזיק מעולה גם בלעדיולעומת זאת הייתי לוקח עוד מאורר בשביל בhdזה יאריך את חייהםנו באמת עד ש HD שלו ימות בגלל שלא היה את המאוורר המסכן הזה המחשב יהיה כבר שווה 20$
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים e-r-a-n, מחקתי לך את ההודעה. אתה יודע בדיוק איזו.תתייחס לזה בתור הודעה אחרונה בהחלט.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים ורק לידע אישי "בקרוב" יצאו צורבים שגם יכולים ללצייר על הדיסק....... ;Dלצייר ??להדפיס ?! :s05: להדפיס לצייר תקרא לזה אך שאתה רוצה...... בזמן הצריבה זה גם יוסיף ציור בחלק התחתון של הדיסק.......
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אז תחכה חודשיים.......כמו שאמרתי לא דחוף ולא קריטי המחשב שלך יחזיק מעולה גם בלעדיולעומת זאת הייתי לוקח עוד מאורר בשביל בhdזה יאריך את חייהםנו באמת עד ש HD שלו ימות בגלל שלא היה את המאוורר המסכן הזה המחשב יהיה כבר שווה 20$יש מאורר על ההרד דיסקואתה יודע על מה אנחנו מדברים בכלל? על אנטק סלוט פאן!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אתה קונה הרד דיסקויש תושבת למאורר הספר ליד הרד דיסקים והמטרה שלו זה לקרר את ההרד דיסקים ומכך שיהיה לך מאורר להרד דיסקיםואל תלך על הצורב הזה של מיצומי שהציעו לך ממש לא מומלץ
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר כבר הלכתי על הלוח ASUS A7V266-E raidואולי אולי אולי אני אקח בלי רייד, ואקנה בקר רייד בנפרדואז אני מחבר על הבקר הרגיל; סידירום, צורב ודיוידיועל הבקר רייד, את ההרדיסקים, ככה שגם בעתיד אם ארצה להוסיף הרדיסק אני אחבר ברייד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.