עבור לתוכן

הגדרת פרוקסי נפרדת לFIREFOX

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה

בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב).

כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה

אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

פורסם

לא הבנתי מה זה "כל השאר"

אתה אומר שכשאתה מגדיר פרוקסי בפיירפוקס, תוכנות אחרות מנסות לצאת דרך הפרוקסי הזה? נשמע לי מוזר ביותר.

איפה בדיוק אתה מגדיר את הפרוקסי?

ניסית להשתמש בתוסף לפיירפוקס שינהל לך פרוקסים לפי פרופילים, פילטרים ואתרים?

יש את http://foxyproxy.mozdev.org/ שמהנסיון הקצר שלי איתו הוא עמוס בפיטצ'רים (מה שלא בהכרח טוב) ונראה מסובך במבט ראשון.

ויש גם אחרים, חפש proxy באתר התוספים של מוזילה, תראה מה יעלה בחכה.

אבל שוב, אם אתה צריך רק פרוקסי אחד לדפדפן - אתה לא צריך שום תוסף בשביל זה - אתה מגדיר את זה בדפדפן

וזה לא אמור להשפיע על תוכנות שלא קשורות לדפדפן.

(רק כשמדובר על פיירפוקס! הגדרה של פרוקסי ב IE כן משפיעה על תוכנות אחרות, כי מיקרוסופט אוהבים לבנות תוכנות בצורה העקומה הזו)

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי שזה רק מיקרוסופט אבל זה ככה גם בפיירפוקס.

אני אסביר את עצמי קצת יותר בפירוט:

פתוחות אצלי בד"כ 3 תוכנות רלוונטיות:

1. פיירפוקס.

2. ALT.BINZ (תוכנת הורדות מUSENET)

3. תוכנת הורדה אוטומטית מרפידשייר וחבריו.

מנפלאות חברת 012 - כאשר אני מחובר בלי הגדרות מיוחדות חלק מהאתרים לא נפתח או שלוקח לו כמה שנים להיטען. לעומת זאת USENET

רץ במלוא המהירות ואין בעיה עם התוכנה השלישית.

כאשר אני מתחבר דרך פרוקסי מסויים אז כל האתרים רצים במהירות רבה (כולל מחו"ל) אבל אני לא מצליח להוריד בUSENET (מתחבר אבל

לא מוריד) והתוכנה השלישית מזהה כאילו שאני מוריד כבר קובץ (כי מן הסתם מישהו שמחובר לאותו פרוקסי כבר מוריד מרפידשייר).

אין לי בעיה להגדיר את 2 ו3 עצמאית כי ההגדרות שלהן הן לתוכנה עצמה אבל דווקא בהן אני רוצה שיהיה חיבור ישיר. לעומת זאת כאשר

אני משנה בהגדרות הפנימיות של הפיירפוקס אז ההגדות של כל המשתמש משתנות (כמו בIE) ובפעם הבאה שאני אפעיל את 2-3 יחזרו

הבעיות. יש לציין שאם אני מפעיל את 2-3 ואז משנה את ההגדרות בפיירפוקס הכל עובד מצויין.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

פורסם

אולי התוכנות הספציפיות האלה בוחרות להשתמש בפרוקסי שמוגדר על דפדפן ברירת המחדל שלך.

בכל מקרה, אם אין פתרון בתוכנות עצמן-

אתה יכול לבדוק את פוקסי פרוקסי, אולי יש שם אפשרות ליצור פרופיל שבו כל האתרים יעברו דרך פרוקסי,

למעט אתרי RAPID ואתרי ה NEWS שלך, שיעברו בחיבור ישיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים