עבור לתוכן

מדפסת משולבת וראוטר EDIMAX BR-6215SRg

Featured Replies

פורסם

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB

המדפסת סמסונג SCX-4521F

העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק...

אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)...

ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת...

מה עושים???

אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

פורסם

למיטב ידיעתי, לראוטר אין דרייבר של הסורק (ואילו אם אתה מחבר את המדפסת ישירות למחשב שלך, אתה מתקין את הדרייבר של הסורק במחשב שלך).

תנסה לחבר את המדפסת למחשב שלך, תמצא את הגדרות הסורק ותראה אם אתה יכול לשנות לו PORT מ-USB ל-TCP/IP או משהו כזה.

אם אתה יכול, אז תן את הכתובת IP של הנתב. ואז תנתק את המדפסת, תחבר אותה חזרה לנתב ותנסה לסרוק.

מצד שני, אתה רוצה פתרון זול שיכול להיות בסופו של דבר יקר יותר.

אני בזמנו גם ניסיתי את השילוב הזה (נתב עם כניסת USB + מדפסת) וזה לא עבד חלק - כל הזמן היו בעיות.

הייתי ממליץ לך או לחבר את המדפסת הזו ישירות למחשב מסוים (ולשתף אותה בתוך המחשב), ואז תראה אם אתה יכול לסרוק.

או לראות אם אתה יכול להתקין על הנתב FIRMWARE אחר שיש בו את הדרייבר של הסורק...

פורסם

נתבים לא עובדים עם סורקים. שום עדכון firmware לא יעזור. רק אם מדובר בסורק/נתב שהותאמו במיוחד, או במדפסת שבאה עם יכולות רשת מובנות, ואז לעיתים הסורק גם כולל תכונות מובנות לסריקה ברשת.

כמו שנאמר - אם אתה חייב את הסורק, אין ברירה - חבר את המדפסת למחשב ושתף ברשת.

למרות שלא ברור לי למה מישהו חייב סורק. ללא ספק אחת ההמצאות המיותרות ביותר. אם פעם עוד היה לזה שימוש למקרה הנדיר שהיית חייב להעביר תמונה פיזית למחשב - היום עם המצלמות הדיגיטליות אתה מעביר את זה תוך שנייה ב-USB בלי כל מיני תוכנות סריקה מעאפנות.

פורסם

נתב שמופעל על-ידי LINUX הוא כמו מחשב לכל דבר. אם יש דרייבר לסורק, הסורק יעבוד.

אני לא מכיר את הדגם הזה של EDIMAX לכן אני לא יודע אם הוא ספציפית עובד על LINUX

אבל אם זה היה WRT54GL LinkSys אז שם בפירוש אתה יכול להתקין OpenWRT ואם יש לך דרייבר לסורק, אז הסורק אמור לעבוד.

ולגבי מי צריך סורק - איפה אתה חי ::)

היום כל החברות והמשרדים עוברים לשמירת מסמכים דיגיטלית, דהיינו סורקים דואר נכנס ושומרים במחשב במקום לשמור ארכיון נייר.

הייתי רוצה לראות אותם עם מצלמה דיגיטלית במקום סורק.

אם אתה צריך לסרוק / לצלם 50 דפים, אתה כבר לא מחפש את החיבור הקל למחשב אלא את נוחות הסריקה.

פורסם

נתב שמופעל על-ידי LINUX הוא כמו מחשב לכל דבר. אם יש דרייבר לסורק, הסורק יעבוד.

אני לא מכיר את הדגם הזה של EDIMAX לכן אני לא יודע אם הוא ספציפית עובד על LINUX

אבל אם זה היה WRT54GL LinkSys אז שם בפירוש אתה יכול להתקין OpenWRT ואם יש לך דרייבר לסורק, אז הסורק אמור לעבוד.

השאלה היא האם הנתב גם מספיק חכם כדי לשתף את הסורק הזה ברשת, בצורה שכל מחשב יוכל לראות אותו.

זה לא בלתי-אפשרי, וכן - יש שרתי מדפסות שיכולים לעשות את זה (למרות שלא ראיתי נתבים משולבים עם פונקציה כזו). אבל זה לא מובן מאליו שמספיק שהנתב מריץ לינוקס, ומאפשר להתקין קושחה צד שלישי, אז הכל יעבוד.

ולגבי מי צריך סורק - איפה אתה חי ::)

היום כל החברות והמשרדים עוברים לשמירת מסמכים דיגיטלית, דהיינו סורקים דואר נכנס ושומרים במחשב במקום לשמור ארכיון נייר.

הייתי רוצה לראות אותם עם מצלמה דיגיטלית במקום סורק.

אם אתה צריך לסרוק / לצלם 50 דפים, אתה כבר לא מחפש את החיבור הקל למחשב אלא את נוחות הסריקה.

אתה צודק. הייתי צריך לחדד את עצמי, ולומר שהדבר מיותר לאדם פרטי. אלא אם כן אתה בתור אדם פרטי גם עובר לשיטה של שמירת ארכיון מידע סרוק. ;D

פורסם

הנתב הזה, כמו כל הנתבים של אדימקס, מבוססי לינקוס שאת קוד המקור שלו אפשר למצוא באתר שלהם.

אני לא יודע באיזה רמה ניתן להתעסק עם הקושחה איך שהיא ע"מ להגיע לתוצאות הדרושות, יתכן שיש לעשות את השינוים "בחוץ" ולקמפל את הקושחה מחדש ולטעון אותה לנתב.

ידוע לי שרוב הנתבים של אדימקס תומכים בהפצת OpenWRT שיש לה קהילה של אנשים שעושים התאמות שכאלו, אך הנתב הזה מופיע כUNTESTED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים