פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים תוסיף יותר פרטים ואת המפרט שלך.מה שיכול להיות שהזכרון שהוספת דפוק ותוקע לך את המערכת אבל תכלס עדיין לא ממש הבנתי איך אתה מגדיר מחשב עובד איטי....עשית בנצ'? וקבלת ציון יותר נמוך??? או פשוט הרגשה?? יכול להיות המחשב שלך עמוס עם ספיוורס וכו'....
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מועבר לתמיכה טכנית לתקלות חומרה. במידה ובהמשך יראו לנכון אז הדיון יועבר לפורום מתאים יותר כמו פורום תוכנה או Windows.בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר אני כרגע לא בבית ראיתי שהזיכרון התעדכן והתרחב אני ינסה לפרמט אותו השאלה אם החלפת המעבד תהיה מוצלחת ולא יהיה לי תקלות במחשב?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים תלוי לאיזה מעבד החלפתאם החלפת למעבד באותה הרמה לא תרגיש שנויאם תתן פרטים מה יהיה ומה שמת זה יעזורבכל מקרהתפרמטזה אמור לחולל ניסים במחשבים איטיים ..
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אחרי החלפת לוח אם זה חובה (אפשר גם לעשות ריפאייר או משהו , אבל בעקרון כדאי)אחרי החלפת מעבד וזיכרון זה לא כלכך חובהשכן הם אין להם דרייברים והמחשב מזהה אותם במקום.מה שכן , זה לפעמים יכול להטיב עם מחשב שלא קיבל ריענון כזה הרבה זמן (חצי שנה או יותר)
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אישית אני כשהיה לי 512 במחשב הישן והחלפתי ל2G הרגשתי שיפור של כ 8-9 פריימים במשחק .. אחרי הפירמוט השיפור היה בסביבות ה 12-13... נכון גם שירדו הרבה תוכנות וספאמים למיניהם שהיו תקועים.. אבל בכל מקרה זה רק מוסיף לפרמט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.