פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים באיזה שלב זה קורה...אם תוכל להביא תמונת מסך (בעזרת מצלמה דיגיטלית) ..זה יהיה עשוי לעזור.בגדול נשמע שיש לו איזה בעיה בBIOS/חומרתית והוא מנסה להביא את זה לידיעתך ע''י זה שהוא לא מעביר את המסך עד קבלת הINPUT של הENTERבקיצור הוא רושם על המסך מה לא בסדר... אז תנסה לחפש לפני שאתה עושה ENTER
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר אני יעלה מחר תמונהאבל בלי קשר לתמונה הדבר היחיד שזה רושם זה את המעבד אם אני לא טועה זה התחיל לי ישר אחרי שניסיתי לעשות REPAIR לVISTAואם היה משהו לא בסדר זה היה מבקש ללחוץ על F1 כי כרגע זה לא רושם ללחוץ על כלום פשוט לוחצים על מקש כלשהו במקלדת וזה מסתדר
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים אתה אומר שזה נתקע ישר במסך של הבדיקות חומרה...מכאן שאין קשר למערכת הפעלה...אם זה עובר את כל הבדיקות חומרה ורק אז נתקע זה משהו אחר..
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר זה אפילו לא מתחיל את הבדיקות זה נתקע בשלב של לפני הבדיקות ואז אני לוחץ על מקש כלשהו מתבצעת הבדיקה והכל עובד מצויין
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים הייתה לי תקלה דומה לפני יומיים, לא אמור לקחת לך יותר מכמה דק' לסיים את הטיפול.שתי אפשריות:א. ג'מפרים לא במקומם. הוספת/הוצאת כונן או HDD?ב. תחליף כבלים SATA/IDE.אם שני אלו לא עובדים תעדכן ביוס, זה 99% יפתור לך את התקלה.אם גם זה לא עובד הלך לך כונן או הHDD וזה תוקע את המחשב.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים באיזה שלב זה קורה...אם תוכל להביא תמונת מסך (בעזרת מצלמה דיגיטלית) ..זה יהיה עשוי לעזור.אני מבין שיותר קל להקפיץ את הדיון מאשר לספק חומר שיעזור לנו לעזור לך, לפעמים אני לא מבין אנשים...
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר הועלתה תמונהאם אני לא טועה הכל התחיל אחרי שהפירמטתי את הויסטה והתקנתי אותה שוב [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים לא קשור לוויסטה.מקור התקלה יכול להיות אחד מ-3 גורמים לדעתי:א. לוח אם.ב. זיכרון.ג. ביוס.תתחיל בבדיקה ויזואלית של לוח האם עבור קבלים נוזלים/נפוחים.תאפס את הביוס בעזרת הג'מפר היעודי שעל לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.