פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים האיי בי אמ שלי עומד להתפגר בקרוב, ואני קונה הארדיסק חדש, יש לי עד הבוקר להחליט, סיגייט בארקודה 4 או מאקסטור 133, שניהם נפח 40 ג'יגה בייט, מה לבחור ?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים לפי דעתי תיקנה את הדיסק של MAXTORהם לא פחות אמינים מ סיגייט,אז פשוט לך על ה MAXTORהחדש,גם ביגלל ההתקן החדש שלו ה ATA133,שבקרובכל הלוחות יתמכו בו.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים גם ה75GXP שלי מת לפני שבועיים בערךאני קניתי את הסיגאט והוא בנתיים עובד מצויין
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים Maxtor.. was my choice,, only because it was availiable when i replaced the $#@%$%$%% 75GXPit is very fast and quiet.. i still can't talk about how reliable it is..i'm sure it is much better than the IBM 75GXP
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים Maxtor.. was my choice,, only because it was availiable when i replaced the $#@%$%$%% 75GXPit is very fast and quiet.. i still can't talk about how reliable it is..i'm sure it is much better than the IBM 75GXPלמה אנגלית זה פורום בעברית?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים לפי דעתי תיקנה את הדיסק של MAXTORהם לא פחות אמינים מ סיגייט,אז פשוט לך על ה MAXTORהחדש,גם ביגלל ההתקן החדש שלו ה ATA133,שבקרובכל הלוחות יתמכו בו.תתעקש שיביאו לך את הדגם שלהם עם הציר הנוזלי, המספר של הדגם של זה מסתיים ב-L (עבור LIQUID)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר לפי דעתי תיקנה את הדיסק של MAXTORהם לא פחות אמינים מ סיגייט,אז פשוט לך על ה MAXTORהחדש,גם ביגלל ההתקן החדש שלו ה ATA133,שבקרובכל הלוחות יתמכו בו.תתעקש שיביאו לך את הדגם שלהם עם הציר הנוזלי, המספר של הדגם של זה מסתיים ב-L (עבור LIQUID)טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.