עבור לתוכן

סופו של הPS3?

Featured Replies

פורסם

אני דווקא בדעה קצת שונה ממך.

עד הדור הנוכחי - מכשירים מקבילים.

מהדור הנוכחי - אני יכול לספור על יד אחת משחקים ששיחקתי במחשב בשנתיים האחרונות ולעומת זאת יש לי כ30 משחקי קונסולה מהתקופה המקבילה שכולם מצויינים (PS3 וWII)

ככה שמבחינתי - המחשב = תחנת עבודה לשיעורים , תכנות ואינטרנט וקונסולה בסלון זה למשחקים.

ליביו

עם יוצא דופן אחד (King's Bounty: The Legend) אני מסכים לחלוטין ומזדהה עם האמירה הזו :xyxthumbs:

• תגובות 110
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקטע עם כל התסבוכים האלה.. כבר 1001 פעמים דשו בנושא הזה...

ההבדל בין מחשב לקונסולות הוא שבמחשב האופטימיזציה היא לא מי יודע מה...50-60% ואילו בקונסולות האופטימיזציה שואפת ל100%...בגלל זה קונסולות שורדות יותר.. האיכות בקונסולות ירודה בהרבה מזו שיכול להציג כרטיס ממוצע כיום אם האופטימיזציה של הכרטיס הייתה גבוהה יותר :)

אופטימיזציה = התאמה

פורסם

וד"א כדי לסתום גולל על תיאוריות קרירין וההחלפה המהירה של הPS3 "בקרוב"

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35533

אתם צודקים , ממש בקרוב - בין 8 ל10 שנים.

ליביו

פורסם

ליביו

1-לא אמרתי החלפה מהירה של הPS3 בקרוב אמרתי שזה לא ידוע

2-סוני אומרים גם שהPS1-2 החזיקו 10 שנים דבר שהוא בולשיט אחד גדול

פורסם

ליביו

לאור התפתחות הטכנולוגיה, אני נותן ל-PS3 עוד שנתיים שלוש גג.

ואיך שאני מכיר את מיקרוסופט, הם כבר עובדים בשקט על X360 II.

פורסם

ליביו

אתה לא באמת מאמין בזה, נכון? :screwy:

פורסם

הוא התכוון אורך חיים של 8-10 כלומר 2013-2015. עדיין לא ממש בקרוב. אם יש משהו אחד שהדור הזה הוכיח, אנשים לא ממהרים לשדרג קונסולות כשגם הפס2 עדיין מוכר סביר. אם עדיין היו יוצאים לו משחקים כמו בעידן שלפני הפס3, הוא בטח היה נמכר יותר טוב מהפס3 או ה360

פורסם

הסיבה שהPS2 עדיין מוכר היא בדיוק הסיבה שבגללה WII הוא כזה להיט גדול..כי הם פונים לקהל הרבה,הרבה יותר רחב. קהל קז'ואלי שבחיים לא נגע במשחק וידאו,ופתאום רואה דברים שהוא אוהב(וזה כולל,כמו שכבר דובר, כל מיני ילדות ועקרות בית ועוד כל מיני טיפוסים שבחיים לא חשבת שיגעו בקונסולה)..

כשהPS2 עולה בארהב 120 דולר(או שזה כבר 100?),ובעל ספריית משחקים עצומה וטובה,כשרוב הכותרים נמכרים במחירי זנות של 10-20 דולר,למה שלא ימכור? כל מי שלא ג'אנקי של קונסולות יעדיף PS2 על פני קונסולות "הדור החדש" שעולות 300 דולר ועם משחקים של 50 דולר..

כל זה,אגב,רק מראה שהPS3 לא הולכת לשרוד הרבה זמן..היא כבר יותר משנתיים בשוק,ועדיין יקרה כמו אלוהים..מה שקרה עם הפלייסטיישן 2 והDVD(הפלייסטיישן היה תחילה הDVD הכי זול,ואז הDVD נהיו נורא זולים וזה הוזיל גם את מחירי הפלייסטיישן בגדול..),ממאן לקרות עם הBLU RAY..שלוש שנים אחרי, הBLU RAY עדיין מוצר נישה בלבד,וקשה לי לראות איך הוא הופך למוצר חובה בכל בית(כמו הDVD) בקרוב..ואם זה לא יקרה,הפלייסטיישן 3 ימשיך להיות יקר,ומהר מאוד יגיע לתפוצה המקסימלית שלו בקרב קהל היעד שיהיה מוכן להשקיע בו..שיהיה קטן בהרבה מקהל היעד של הPS2..וכך לסוני בעצם לא תישאר הרבה ברירה והיא תהיה חייבת להביא מוצר חדש אל השוק..כי הPS3 פשוט ימקסם את הפוטנציאל הרווחי(הלא גדול) שלו,ולא יהיה מאיפה עוד לשאוב כסף..

פורסם

הדבר הכי טוב שיכול לקרות ל PS3 , ויכול להיות שזה כבר קרה אבל לא בצורה מקסימלית ואופטימילית זה:

1. מכירת משחקים דרך הרשת במחירים נמוכים ב20% לפחות , דרך SONY , כמו פרופיל STEAM רק של SONY

2. יצירת משחקי רשת יציבים , טובים , מהנים , משחקיות טובה , ויצירת פלטפורמה מאוחדת לאותם משחקים שמשוחקים גם דרך מחשב וXBOX360 ,

3. אין , חייב להוריד טיפה את מחיר הPS3 , הכי טוב על ידי מעבר למעבד של פחות ננומטר , פחות עלויות יצור=פחות עלויות לצרכן =המדפים נהיים ריקים

במצב כזה, אני רואה נהירה לPS3, השבתו לחיים , ורווחים מקסימילים לSONY

או כמו שנאמר :

עצירת הנפילה, סבסוב , ונסיקה

פורסם

למען האמת,דווקא בגלל שהמעבד "גדול" יותר, העלויות שלו נמוכות יותר..

וזה כי מדובר בשיטת ייצור "ישנה" יחסית,ולכן היא גם תעלה פחות..תחשוב מהם העלויות של הנדסה מחדש של מעבד הCELL על כל היבטיו לליטוגרפיה חדשה..המון..עדיף להם כבר להישאר עם הנוכחית,שכן בכל מקרה אין לפלייסטיישן בעיית התחממות או משהו..

והפלייסטיישן גם ככה נמכר במחירי הפסד(כתבו לא מזמן שאוטוטו סוני יתחילו בפעם הראשונה למכור את הPS3 במחירי רווח),אז להוריד עוד את המחיר כמעט ולא הגיוני

פורסם

כמה שאני זוכר - סוני כבר רווחית בקונסולות , אבל גם אם לא - למכור קונסולה במכירי הפסד זה מודל מאוד מקובל בשוק (ולדעתי גם MS באותו מצב בידיוק) - הרווח בא מLICENSING למשחקים וערכות פיתוח.

ליביו

פורסם

מבחינה טכנולוגית ה-ps3 כבר היום מפגר בהרבה אחרי המחשב. תחשבו מה יקרה עוד שנתיים - הוא פשוט יהיה מיושן ולא רלוונטי, כמו שה-ps2 נראה לנו היום.

הוא אמור להיות דור הבא בגראפיקה, אבל לא מציג HD, וזה די מצחיק.

מבחינת שליטה, הוא מפגר אחרי ה-WII, ומבחינת הרשת אחרי ה-xbox.

ובנוסף, כמות המשחקים הבלעדיים שלו ירדה פלאים לעומת הדור הקודם.

בקיצור, איך שאני רואה את זה, הוא רק דור ביניים, והדור הבא צריך להעלים את כל החסרונות שכתבתי כאן.

מכונת משחקים עם HD אמיתי, שליטה של WII ויותר משחקים בלעדיים, זה מה שיציל את ה-ps מגסיסה.

אגב, אוטוטו נכנס תלת מימד לעסק, אני מתאר לעצמי שגם את זה יצטרכו לשלב בקונסולות הדור הבא.

פורסם

אריק מחירי המשחקים בסטים הם זהים לחלוטין למחירים בחנויות ברוב המוחץ של המקרים.

פורסם

הדבר הכי טוב שיכול לקרות ל PS3 , ויכול להיות שזה כבר קרה אבל לא בצורה מקסימלית ואופטימילית זה:

1. מכירת משחקים דרך הרשת במחירים נמוכים ב20% לפחות , דרך SONY , כמו פרופיל STEAM רק של SONY

2. יצירת משחקי רשת יציבים , טובים , מהנים , משחקיות טובה , ויצירת פלטפורמה מאוחדת לאותם משחקים שמשוחקים גם דרך מחשב וXBOX360 ,

3. אין , חייב להוריד טיפה את מחיר הPS3 , הכי טוב על ידי מעבר למעבד של פחות ננומטר , פחות עלויות יצור=פחות עלויות לצרכן =המדפים נהיים ריקים

במצב כזה, אני רואה נהירה לPS3, השבתו לחיים , ורווחים מקסימילים לSONY

או כמו שנאמר :

עצירת הנפילה, סבסוב , ונסיקה

1-לא כל כך אפשרי היום כי רוב הPS3 שנימכרו נימכרו אם ארד דיסק בנפח קטן

גם היום הגירסה הנימכרת כרגע היא 80 גיגה

נכון שניתן לשדרג בקלות אבל שהמכשיר תומך בבלו רי שיכול להגיע ל50 גיגה ויותר זה מציב בעיה גדולה

גם משחק קטן יחסית בHD זה איזה 6 גיגה ויותר ככה שאתה לא יכול לשמור הרבה משחקים

וכמובן זה גם מצריך כמות גדולה יותר של שרתים ונפח תעבורה רחב יותר או איך שלא קוראים לזה

2-הרוב כבר קיים בPS3 אבל רשת מאוחדת מצריך גם שיטוף פעולה אם MS ואני לא רואה את זה קורה בקרוב

3-תאורטית אני מסכים אבל סוני די בצרות כרגע ועוברת התיעלות ככה שהיא לא יכולה להוריד כל הזמן מחירים

בסופו של דבר היא צריכה להתחיל להחזיר השקעה של מילירדים שזרקו על הPS3

מבחינת שליטה, הוא מפגר אחרי ה-WII

אני מאוד אוהב את נינטנדו ומאוד מרוצה מהשליטה בWII אבל האמירה הזאת גורפת מידי

יש אומנם משחקים שהשליטה בWII עדיפה בהרבה חלקם כמו טראומה סנטר בלי השליטה זה לא היה כיף

אבל יש גם משחקים שאין הבדל משמעותי

ויש גם כאלו שהשליטה בPS3 עדיפה ובגלל זה הWII תומך גם בשלט הקלסי ובשלט גימקיוב

אבל זה מצריך קניה נוספת ככה שזה לא יתרון

אני חושב שבדור הבא סוני תעבור לשליטה דומה לWII אולי בדרך אחרת אבל אני מעריך שהשליטה תיהיה 1 ל1 כמו שיהיה בWII

שיצא המושאן +

אבל זה לא יהיה בדור הזה

פורסם

כמה שאני זוכר - סוני כבר רווחית בקונסולות , אבל גם אם לא - למכור קונסולה במכירי הפסד זה מודל מאוד מקובל בשוק (ולדעתי גם MS באותו מצב בידיוק) - הרווח בא מLICENSING למשחקים וערכות פיתוח.

ליביו

אולי סוני כבר רווחית,עכשיו,אבל אני מבטיח לך שמייקרוסופט הרוויחו הון עתק מהקונסולה עצמה כבר מיום ההשקה,ויש לזה סיבה אחת:

הכונן. הDVD-DL של מייקרוסופט הוא אולטרה זול ודי מספק,לבנתיים..מקסימום עושים משחק על שני דיסקים..סוני התעקשה על הבלוריי בתקווה שזה יביא לה את הEDGE ואת הניצחון הגדול כמו שהיה עם הPS2..בנתיים זה לא קורה,הבלוריי ממשיכה להיות טכנולוגיה מאוד יקרה שמעלה את מחיר ייצור הקונסולה בצורה עצומה..אני לא אתפלא אם את הבלוריי לבד עולה לייצר יותר מכל שאר מרכיבי הקונסולה יחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים