עבור לתוכן

סופו של הPS3?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ליביו בינתיים לא מדובר שיהיה שום מחליף לPS3?

זאת אומרת שסוני ירצו להמשיך איתו עד שהם ינצלו אותו עד הסוף סוף ויגידו זה אין יותר מה להוסיף למכשיר?

ובוא ניקח את זה לצד שני:אם אני קונה נגיד בעוד חודש 4870 עם ג'יגה זיכרון,כמה זמן הוא יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי טובות בלי לקרטע?

• תגובות 110
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ין אני יסביר לך בפעם המיליון זה עניין כלכלי

כרגע אין סיבה טובה לסוני להפסיק את הPS3 או להוציא המשך

וגם מחברות צד שלישי אין בעיה להם לעשות משחקי מולטיפלטפורם לPS3

השאלה הגדולה להן זה התפתח וכרגע זה לא ניראה שהPS3 מוכר מספיק טוב להחזיק הרבה זמן

אולי שיורידו מחירים המכירות יגדלו בהרבה אבל כרגע הוא מוכר גרוע

פורסם
  • מחבר

קרירין הXBOX מוכר טוב יותר?

ואם מישהו יקנה היום 4870 עם ג'יגה זיכרון לדוגמא,כמה זמן הכרטיס הזה בהתחשב אם יש מפרט ממש טוב יחזיק לו את המחשקים החדשים במחשב על הגדרות גבוהות?

פורסם

תשאל בפורום מגידי עתידות.

פורסם

אני לא חושב. יש לי את המשחק באריזה שלו ומצווין שם בפירוש 720P, אולי ה PS3 עושה לו UPSCALE, אבל פה זה נגמר. המשחק היחיד שראיתי ב 1080P הוא WIPEOUT HD.

נכון - כשהוא יצא הוא רץ על 720P , אבל יצא לו פאטץ' שעשה הרבה אופטימיזציות ואחד השיפורים הוא ריצה על 1080P ב60FPS חלק לגמרי.

(לא מאמין ? קרא באתר של היצרן)

ליביו

פורסם
  • מחבר

חחחחחח פורום מגידי עתידות,אהבתי,אהבתי......

איך שהמשחק רץ על PS3 זה גם תלוי בסוג הטלוויזיה שיש לי לא?

כאילו על טלוויזית FHD ברור שתראו חבל על הזמן,לעומת טלוויזית CRT שתראו הרבה פחות טוב

פורסם

קרירין הXBOX מוכר טוב יותר?

ואם מישהו יקנה היום 4870 עם ג'יגה זיכרון לדוגמא,כמה זמן הכרטיס הזה בהתחשב אם יש מפרט ממש טוב יחזיק לו את המחשקים החדשים במחשב על הגדרות גבוהות?

לא בדיוק מוכר יותר כרגע אומנם כן אבל ה360 מוכר בקצב של פחות מ10 מיליון בשנה כמו הPS3 למעשה וקונסולות שמכרו ככה

החזיקו בערך 5 שנים סך הכל

העניין שב360 התחיל שנה לפני

בעניין הכרטיס אמרתי לך כבר מיליון פעמים אין טעם לשדרג היום 8800GT ה8800GT נותן לך גרפיקה טובה מקונסולות היום

ולרוץ אחרי הגדרות כל הזמן זה טימטום ובסופו של דבר גם הגרפיקה בקונסולות לא משתפרת שמגעים למקסימום

וכמו שאמרו

תשאל בפורום מגידי עתידות.

נכון - כשהוא יצא הוא רץ על 720P , אבל יצא לו פאטץ' שעשה הרבה אופטימיזציות ואחד השיפורים הוא ריצה על 1080P ב60FPS חלק לגמרי.

(לא מאמין ? קרא באתר של היצרן)

ליביו

זה לא משנה הרבה שרוב המשחקים רצים ב720P

כאילו על טלוויזית FHD ברור שתראו חבל על הזמן,לעומת טלוויזית CRT שתראו הרבה פחות טוב

FHD כימאת לא מנוצלות בקונסולות היום עד הסוף רק בPC חזק

ככה שכבר עדיף HDR שעולה הרבה פחות בדור הזה של הקונסולות

פורסם

קרירין - יש אימולטור לPS2 שמוכיח שגם היום מחשב לא ממש מסוגל להריץ עדיין חצי מהמשחקים הבלעדיים שלו.

ליביו

אתה רציני...? שים לב! "אמולטור" נו מה אתה מצפה? :kopfpatsch:

פורסם

מסכן פותח הדיון..הוא כולו בכלל בסרטים האם עדיף לו לשדרג כרטיס מסך או לקנות PS3,ואנחנו פה התחלנו דיון של PC נגד קונסולות..והוא מנסה לתפוס כל פיסת מידע שמישהו זורק כאן לדעתו ולבנות עליה ארמונות..

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה אחד מהשניים זה כמובן או PS3,או HD4870 עם ג'יגה זיכרון כדי שיהיה לי שקט לאורך המון המון זמן משידרוג של כרטיסי מס,כי יש לי מעבד חזק QX9770 וחוץ מכרטיס מסך אני לא צריך לשדרג כלום במחשב

היתרון של PS3 זה שלא צריך כלום לשדרג,הכל תמיד עובד כמו שצריך

פורסם

אבל אתה מפספס את הנקודה קודם כל אין לך כרגע צורך אמיתי בשידרוג כרטיס מסך

שנית קונים קונסולה בגלל המשחקים קודם כל ולא בגלל כמה זמן היא תישאר

שלישית כך הוא כך לא משנה מה תבחרלא יהיה לך שקל לאורך המון המון זמן וכדי שתפנים את זה

פורסם
  • מחבר

רוב המשחקים הם מולטיפלטפורם לא?

פורסם

חן, בשבילך כרטיס מסך 4870 זה בזבוז כסף וכרטיס מסך 4870 1GB זה ממש בזבוז כסף. בשביל מסך 19 אינץ' מיותר לקנות את ה4870 ויותר עדיף לרדת רמה לקנות את ה4850 שיספק אותך בדיוק כמו ה4870 כי 4870 לא יכול לעשות הרבה למסך 19 אינץ'.

אתה מתלבט האם לקנות PS3 או כרטיס מסך, זה עניין שלך בלבד. קניית קונסולה זה עסק אחד וקניית כרטיס מסך זה עסק שני.

אם אתה רוצה לשחק משחקים בטלוויזיה עם קונטרולר (שלט) מהמיטה או בטלוויזיה בסלון אז הPS3 יהיה מעולה בשבילך, וגם יש לו משחקים בלעדים שלא יוצאים למחשב.

אם אתה רוצה גרפיקה משוכללת, משחקים על מקסימום ולשחק עם עכבר ומקלדת אז תקנה את הכרטיס המסך. למרות שהGT8800 עדיין יכול לשרת אותך יפה מאוד עוד שנה לפחות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שה8800GT יכול לשרת אותי עוד שנה בכייף,פשוט אני מעדיף "להקדים תרופה למכה",ולקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב יותר שיהיה מוכן לעתיד

מה גם שאני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי לתקופה של די הרבה זמן,וכמו שהבנתי גם אם אני אקנה HD4850 וגם אם אני אקנה HD4870,שניהם יתנו לי שקט מהחלפת כרטיסי מסך לאורך המון המון זמן,וזה טוב

פורסם
אני יודע שה8800GT יכול לשרת אותי עוד שנה בכייף,פשוט אני מעדיף "להקדים תרופה למכה",ולקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב יותר שיהיה מוכן לעתיד

=

טימטום

מה גם שאני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי לתקופה של די הרבה זמן,וכמו שהבנתי גם אם אני אקנה HD4850 וגם אם אני אקנה HD4870,שניהם יתנו לי שקט מהחלפת כרטיסי מסך לאורך המון המון זמן,וזה טוב

ה8800GT יתן לך לפחות עוד 3 שנים אם תיתפשר על הגדרות

וגם ככה בPS3 אתה מתפשר בהגדרות

וזה לא נכון שכרטיס חדש חזק תמיד יחזיק המון זמן כמו שאתה חושב

תמיד יכנסו דברים חדשים ומשחקים כבדים חדשים

סתם לדוגמה אין כיום אף כרטיס תומך DX11 דבר שיהיה בסופו של דבר ושיגיעו משחקים שתומכים גם בDX11 לא תוכך להריץ אותם על הכי גבוה גם אם יהיה לך QSLI של הכרטיסים הכי חזקים כיום

גם אין אף כרטיס מסך לשוק הביתי שתומך ברי טריסינג או איך שקוראים לשיט החדש

שיהיו משחקים שיתמכו בזה גם את זה הכרטיס מסך הכי חזק היום לא יציג ויריץ בהגדרות נמוכות יותר

בPS3\360 פשוט לא יהיה את הדברים החדשים בכלל

אבל אין לזה חשיבות כי קונים קונסולה בגלל סיבות אחרות

בקיצור המחשבה שלך לא נכונה

קונסולות \מחשב זה לא מכונית

מכונית חדשה אם שומרים אליה תחזיק לך גם 20 שנה ויותר ותמשיך לתת לך לנסוע בכבישים כולל החדשים

קונסולות \מחשב \כרטיס מסך פשוט לא יש להן אורך חיים מוגבל לפעמים 3-5 שנים לפעמים אפילו 7 וזהו

ולא הPS1 -2 לא חיו 10 שנים זה בלוף של סוני כי שיוצאים משחקים דרג ז לקונסולה ישנה זה לא נחשב חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים