פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים שלום חברהאחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUGאיך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס?תודה
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר זה לא שלי, זה של אחי, הוא עובד עם זהואני חושב שהתוכנה עושה את הבעיות, כי גם במחשב הקודם שלי, עד שהתוכנה הזו לא היתה לא היו לי בעיות, יכול להיות שטעיתי בתוכנה, אולי זה VISUAL STUDIO
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים אין שום סיבה ש visual studio לא משנה באיזה גרסא יעשה בעיות למחשב.הוא נותן לך אפשרויות שונות בעת שגיאות בגלל שיש לה debugger שמותקן יחד עם החבילה.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר סבבה, כנראה שיש כי זה מה שעושה לי בעיות, יש דרך לנטרל או רק להתקין מחדש בלי זה
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים פה יש לך מדריך לבטל את האופציה לבטל את הדיבאגר http://mahiways.spaces.live.com/blog/cns!6A1F270FEA8CDD8C!362.entryרק שים לב, לא הדיבאגר גורם לקריסות, אלא הוא עולה כתוצאה מקריסות, כלומר אחרי שזה כבר קורס מסיבה אחרת.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מחבר עשיתי את זה, עובדעוד בעיה התזוכנה היתה עושה לי זה שכאשר היא עובדת או לאחר שהפעילו אותה, היא לא היה נותנת לי לגשת לאתרים.עכשיו אין בעיהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.