עבור לתוכן

שאלה על SBOX

Featured Replies

פורסם

קודם כל מה זה בדיוק SBOX

ושאלה נוספת היא למה ציינו בפני כי ישנה אפשרות בה אצטרך לרכוש רכיב כזה על מנת לתקשר בין שני מחשבים שיעבדו על אותה תוכנה המותקנת באחד מהמחשבים.

ובכלל אם אפשר קצת מידע בנושא האופציות הקיימות בשוק לתקשר בין מחשב נייח בו מותקנת תוכנה מסויימת ומחשב נייד, לשימוש בעצם בכל מקום לאו דוקא באותו חדר.

תודה אמיר.

פורסם

בכללי sbox הינו ראוטר בעל יכולות אבטחת מידע מתקדמות וחומת אש מבית צ'קפוינט.

אני מניח שהציעו לך אותו בגלל יכולות ה VPN.

השאלה היא למה הכוונה שלך בקשר לתוכנה, יותר מידע והבהרות יעזרו לעזור לך בצורה יותר טובה.

האם אתה צריך חיבור מרוחק למחשב בשביל להריץ את התוכנה? כי אם כן אז אתה לא חייב VPN בשביל זה אלה תוכנה remote. או האם המחשב הנייח הינו שרת עליו יושב הdatabase של התוכנה ואתה חייב שהנייד יהיה באותה רשת כדי להריץ את התוכנה? במקרה כזה אכן הפתרון הוא VPN.

פורסם
  • מחבר

היי Thant

אני אנסה להסביר את עצמי קצת יותר טוב..

1.ממה שהבנתי ממך ההבדל בין השיטות שציינת (תוכנת remote ו-vpn) הוא בהתייחסות לבסיס נתונים הנמצא במחשב הנייח. כלומר אם זו רק הרצת תוכנה ללא שימוש בסיס נתונים-השיטה היא תוכנת remote, ואם זהו גם שימוש בבסיס נתונים הקיים במחשב הנייח בנוסף להרצת התוכנה חייבים vpn. אם פיספסתי את הפואנטה שלך אשמח לדעת למה התכוונת.

מה שקורה אצלי כרגע זה->

2.במחשב הנייח מותקנת תוכנה המשתמשת בבסיס נתונים של access. אני מעוניין שכל הפונקציונאליות שניתן לבצע כרגע במחשב הנייח בעזרת התוכנה תוכל להתבצע גם במחשב הנייד. אני שוקל גם נעילת תחנת המקור ולכן בדקתי גם לגבי שיטה זו->

3.נעילת תחנת המקור (כלומר המחשב הנייח המכיל את בסיס הנתונים) בעזרת RDP=Remote Desktop Protocol. השיטה מאפשרת להשתמש בבסיס הנתונים של תחנת המקור , האם אתה מכיר?

טוב נעשה קצת סדר בדברים-אם אפשר התיחסותך ל

נושא 1. האם הבנתי אותך כראוי?

נושא 2. האם הבנת את המצב הנוכחי אצלי, והאם אני צריך לעבור ל-SQL(כרגע access)

נושא 3. האם יש לך מידע על RDP ומה אתה חושב על השיטה

שאלה נוספת מה אתה יודע על איבוד המידע ב-VPN?

תודה רבה,

אמיר.

פורסם

אוקי בוא נעשה קצת סדר בדברים.

הכוונה שלי היתה שאם אתה משתמש בחיבור remote כגון RDP אתה לא צריך sbox בשביל זה, אפשר להגדיר כמעט כל ראוטר ביתי שיאפשר חיבור כזה.

חיבור VPN נחוץ רק כאשר אתה מריץ את התוכנה על המחשב הנייד אבל היא שולפת את הנתונים מdatabase שיושב על מחשב/שרת אחר ברשת.

חיבור VPN הינו חיבור מאובטח שבעצם מחבר אותך לרשת שלך כאילו ישבת במשרד מחובר למחשב דרך אותו switch. כל עוד לא התנתק לך הקו לא אמור להיות לך איבוד נתונים בעבודה דרך VPN.

כך שאם בעצם אתה רק רוצה להתחבר למחשב הנייח בRDP כדי להריץ את התוכנה עליו אתה לא צריך sbox (אלא אם כן אתה מחפש פיתרון firewall בנוסף).

פורסם
  • מחבר

האמת הכל ברור עכשיו הסברת את זה מצויין תודה!

נראה לי שאני אלך לכיוון תוכנת remote בתור התחלה.

אתה מכיר תוכנת remote טובה? האם אפשר לבצע את תהליך ההתקנה והקונפיגורציה כראוי ללא ידע מוקדם?

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

אמיר. :yelclap:

פורסם

TightVNC או UltraVNC ודומיהן יעשו לך את העבודה והן לא מסובכות.

כמו כן תמיד אפשר להשתמש בשירות של logmein.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, יום טוב.

פורסם

תוודא שאתה משתמש בתוכנה מוצפנת אם אתה לא רוצה את הסיכוי שמישהו בדרך יראה את המידע שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים