עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HD4870 512MB/1024MB מה לקחת?

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי דילמה רצינית לגבי כרטיס המסך שאני רוצה להביא למערכת החדשה שאני מתכנן לקנות!

אני מתלבט בין HD4870 512MB GDDR5 / HD4870 1024MB GDDR5 שני הכרטיסים הם של SAPPHIRE כלומר הכרטיסים הם מאותו סוג רק הקטע של הזיכרון פה משפיע. המסך שלי הוא 22 אינצ' LCD של סמסונג מדגם T220 עכשיו הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 ופה ניכנסת הדילמה שמעתי שברזולוציה כזו לקחת את ה 1024MB זה מיותר לחלוטין! רק ברזולוציות גבוהות יותר כמו של מסכי 24 אינצ' ממולץ לקחת 1024MB אבל הבעיה שהיו שכאלה דווקא לחצו לקחת 1024MB ופה אני כבר משתגע ואני מבקש רק ממי שמבין/יודע/יש לו ניסיון להגיב בנושא! איזה כרטיס כדאי לקחת למערכת שלי....

ואלו הרכיבים שאני סגור כמעט 100% לגביהם:

מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E8400

לוח אם- GIGABYTE GA-EP43-DS3L

זיכרון- G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Chanel

דיסק קשיח- 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Western Digital‎

צורב DVD- ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ SAMSUNG

מארז- TEMPEST NZXT

ספק כוח- ‏Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular‎ של HEC

תקציב- 4500 שקל!

פורסם

לרוב עדיף ה512 בגלל שלא צריך יותר\מחיר-תמורה.

למה נועד המחשב?...

פורסם
  • מחבר

לרוב עדיף ה512 בגלל שלא צריך יותר\מחיר-תמורה.

למה נועד המחשב?...

משחקים משחקים ועוד פעם משחקים.. בין היתר שירים סרטים וגלישה באינטרנט לא יותר מזה!

ולפי מה שהבנתי ממך עדיף את ה HD4870 512MB ולא את ה 1024MB בגלל קטע של מחיר?.....

עזוב כרגע מחיר אני שואל אם המסך שלי בגלל שהוא 22 אינצ' מחייב אותי לקחת כרטיס מסך שיש לו לפכות 1024MB זאת אומרת שכאן ניכנסת הדילמה ואני שואל אם המערכת שלי והמסך שלי מאפשרים ללכת דווקא על ה 512MB זיכרון ולא על ה 1024MB זיכרון והכל יעלה טוב והכל יתמך ברזולוציה המקסימלית של המסך ללא כל בעיות??!

פורסם

ה512 יסתדר מצויין עם המסך שלך, 1024 ל24" ומעלה.

ולגבי המפרט תפתח דיון חדש בפורום מפרטי מחשב ונבנה לך אחד ברור.

פורסם

היו לי את אותם הלבטים כמו שלך , אם תריץ ברשת ביקורות על ה 4870 עם 1GB תראה שברזולוציה הזו השיפור הוא אפסי ולכן החלטתי לקחת את ה 512 ...

יש כאלה הטוענים שמשחקי העתיד יזללו יותר זכרון והוא לא יחזיק לפי דעתי זה לא נכון ואם ה 512 לא יחזיק אז גם ה 1GB לא , בייחוד ברזולוציה של מסך 22'' ...

פורסם

^

נכון, אין שום טעם ,כפי שציינתי כבר, אין לך 24 " אז דלג.

פורסם

מצטרף לדיון בשאלה.

אם ככה המצב אז מדוע ישנם כרטיסים חלשים עם זיכרון גבוה שגם ככה לא תומכים ברזולוציות כאלו גבוהות?

למשל, 9500 עם ג'יגה זיכרון?

פורסם

גימיק.

פורסם

יכול להיות שזה נכון, אבל הם משקיעים בפיתוח כרטיס כזה לא? זה לא סתם להדביק זיכרון על כרטיס.

כלומר-זמן עבודה וכסף, וכל זה בשביל גימיק?

פורסם

כן, חד וחלק, לדוד שלי יש את הכרטיס הזה ,הוא לא שווה כלום, יש לי 7600GT 256MB שעדיף ממנו,

פורסם

לא כזה נכון. לי יש אותו והוא מספיק לי בינתיים. נכון שההגדרות לא על הכי גבוה, אבל גם לא על הכי נמוך. אפילו קרייסיס אני משחק איתו

פורסם

אין קשר, אתה תשחק בו הכל, השאלה היא באיזה הגדרות?

גם 2600PRO מריץ כל משחק, השאלה היא באיזה צורה, אני מכיר את הכרטיס שלך, הוא חלש, תלוי מה אתה מחפש ,אם אתה פריק של ביצועים ורוצה גראפיקה הכי גבוהה עם מקסימום ביצועים אז 9500 הוא ממש לא קרוב כפיתרון, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אחלה חבר'הה אני שמח לשמוע פתרתם לי את הבעיה והדילמה הגדולה שלי אני בסוף יילך על ה HD4870 512MB בייחוד לאחר ששמעתי שעוד אנשים התלבטו כמוני הריצו כמה חיפושים וחקרו וגילו שאין הבדלים משמעותיים בין ה 512MB ל1024MB לכן אני ייקח את ה 512MB תודה רבה לכם!

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

כן, תתחדש

הלוואי עליי :(

אח, מצטער, הקנאה מדברת :bash:

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.