פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים גליתי את הבעיה הזאת אחרי שנכנסתי למנהל משימות וראיתי בתהליכים שיש תהליךשנקרא FahCore_78.exe שמשתמש קבוע ב25% מהמעבד.אחרי שראיתי את זה יצאתי ממנו ואז נכנסתי לGTA IV שיחקתי 2 דקות ואז קיבלתי מסך כחולוהמחשב נכבה,אחרי שהוונידוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה חמורה.מאז לא נגעתי בזה והבעיה לא חזרה....מה זה התהליך הזה?יכול להיות שזה וירוס?חייב עזרה!?קניתי את המחשב לפני פחות משבוע,והתקנתי עליו וינדוס XP.המעבד שלי: intel q9550 2.83 @3.40
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר אני לא יודע,יש דבר כזה היסטורית שגיאות?אפשר לבדוק את זה עוד או שאני צריךצריך לחכות שהוא יעשה לי שוב פעם שגיאה כזאת?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים זה תהליך של התוכנה Folding at Home(FAH) אם לא התקנת את התוכנה FOLDING AT HOME אז תריץ סריקת וירוסים.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר זה תהליך של התוכנה Folding at Home(FAH) אם לא התקנת את התוכנה FOLDING AT HOME אז תריץ סריקת וירוסים.צודק!מצאתי את מצאתי את זה וזה באמת folding at home,מה שמוזר זהשהקובץ שממנו הFAH פועל נמצא בתוך תקיה של המשחק far cry 2איך זה הגיע לשם זה קשור למשחק?יכול להיות שזה וירוס?בכל מקרה מחקתי את הקבתים FAH וFahCore שהיו בתוך התקיה של המשחק....
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים כדרך אגב,יש אפשרות לבדוק היסטוריית שגיאותמצורף צילום מסך בו אתה יכול לראות שם הודעות אזהרה,הודעות שגיאהלפי חתכים אלו אתה יכול להסיק מסקנות ולדעת מתי המחשב קרס וכד'[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.