עבור לתוכן

מוגבל עד 60 FPS ,איך משנים את זה?

Featured Replies

פורסם

היי,

איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ?

אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה :xyxthumbs:

פורסם

נשמע כאילו יש לך Vertical Sync Enabled איפה שהוא. נסה בהגדרות כרטיס מסך.

פורסם

אתה מודע לעובדה שיפלו לך פריימים (DROPPED FRAMES) , נכון?

פורסם
  • מחבר

בסדר ,סידרתי את זה, היתי בטוח שביטלתי קודם את ה V.SYNC ,ביטלתי סופית ועכשיו זה מצויין,

ד"א מה הקשר לנפילות FPS? לא היה כלום ,בCOD4 הגעתי ל107 FPS על גראפיקה הכי גבוהה. :P

פורסם

הכוונה היא שהיות שהמסך שלך בכל מקרה לא יכול להציג מעל 60 פריימים לשניה אז הפריימים מעל 60 "נחתכים" ואתה רואה "קפיצות"

במשחק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את זה, אבל זה לא קיים אצלי.

בקרייסיס אולי אבל בCOD4 למשל אין.

פורסם

התופעה קיימת. אולי אתה לא שם לב אליה\המשחק רק מראה לך כמה אתה מסוגל אבל שולח 60 FPS למסך.

פורסם
  • מחבר

ברור ,אני מודע לכל העובדות האלה, אני לא משאיר את זה באמת באופן קבוע, סתם בדקתי יכולות. זה הכל.

פורסם

הכוונה היא שהיות שהמסך שלך בכל מקרה לא יכול להציג מעל 60 פריימים לשניה אז הפריימים מעל 60 "נחתכים" ואתה רואה "קפיצות"

במשחק.

VSYNC לא כזה נחמד בקטעים שהכרטיס לא מסוגל לתת 60 תמונות... מתחת לזה זה כבר 30FPS... וזה כמעט ולא שחיק... אני אישית מעדיף ש VSYNC מכובה תמיד...

פורסם

בסדר ,סידרתי את זה, היתי בטוח שביטלתי קודם את ה V.SYNC ,ביטלתי סופית ועכשיו זה מצויין

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים