עבור לתוכן

בעיה מוזרה בכרטיס זיכרון לאחר גילוי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אני מראש אומר לא הרצתי חיפוש ולא כלום כי אני כרגע בקולומביה ואין לי ממש זמן לשבת ולחפש אז אני אודה לכם אם לא תעשו לי יותר מידי בעיות

בכל אופן תקציר הבעיה אני מטייל בדרום אמריקה ומעלה תמונות פה ושם ומן הסתם קרה שהכרטיס זיכרון שלי נדבק בוירוס כזה ואחר עכשיו לאחר סריקה של NOD32 הוא הסיר את כל הוירוסים אבל הבעיה זה שעכשיו לא רואים תיקיות הנפח שנתפס נשאר אותו נפח את התמונות ניתן לראות במצלמה אבל לא במחשב ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב זה לא עוזר ניסיתי ישירות עם קורא כרטיסים זה לא עוזר את התמונות אני מצליח לראות רק דרך המצלמה ואני בכלל מצליח לראות תיקיות דרך המחשב

אני אודה לכם מאוד מאוד על העזרה זה מאוד חשוב זה כל הזכרונות שלי מהטיול!

בתודה מראש

לירן

פורסם

נשמע כאילו המצלמה שלך מצפינה את התמונות. מה שלא תעשה אל תריץ סריקת דיסק - אתה תאבד את הנתונים. כדאי לך לחבר את המצלמה

ישירות למחשב (בעזרת כבל נתונים) וכך להוריד את התמונות ואח"כ לנסות לפרמט את הכרטיס ולקוות שהבעיה תפתר.

פורסם
  • מחבר

לא לא המצלמה לא מצפינה את התמונות וזה לא השימוש הראשון שלי במצלמה ובכרטיס וגם כתבתי שניסיתי לחבר את המצלמה ישירות למחשב

לא הייתה כל בעיה אי פעם לחבר את הכרטיס ו או את המצלמה הבעיה נוצרה רק שהתגלה וירוס על ידי NOD32 מאז הכרטיס נראה כיאלו הוא ריק מתוכן אבל עדיין הקיבולת שלו תפוסה ז'א כל ה4 ג'יגה ועדיין אפשר לראות את התמונות במחשב זה כיאלו האנטי וירוס שתל משהו שהעלים את התיקיות

פורסם

אני הייתי מנסה תוכנה כמו R-Studio או Getdataback

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים