עבור לתוכן

עד כמה HD4850 (512MB) יחזיק ברזולוצייה של 1920x1080?

Featured Replies

פורסם

האם הHD4850 יכול להחזיק את המשחקים החדשים, Crysis, FarCry 2, GTA IV, GRID וכדומה

ברזולוצייה כזאת גבוהה? היות והזמנתי מסך 23" FullHD חדש (Samsung 2333SW) האם הכרטיס יחזיק

את המשחקים בצורה טובה? או שאלץ להתפשר באיכות כמו הורדת פילטרים וכו'..

כרגע אני עם מסך 17" (CRT) שפועל על רזולוציית 1280x1024 והכרטיס מסך מריץ נהדר את המשחקים

בלי שום בעיות או ויתורים מסויימים.

תודה מראש לעונים :).

פורסם

תיאלץ להתפשר כמובן (מלבד GRID אולי).

פורסם

ל-GRID גם יש דרישות, הוא יצטרך להוריד AA

אחרי שתקבל את המסך ספר לנו איך הכרטיס מסתדר עם הרזולוציה.

פורסם

את כל המשחקים שציינת למעלה למעט GTA הכרטיס מריץ על הרזלוציה הנ"ל. מניסיון.

פורסם

ל-GRID גם יש דרישות, הוא יצטרך להוריד AA

GRID משחק קליל יחסית, הנה - http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/01/30/bfg-tech-geforce-gtx-285-ocx-1gb/12

HD4870 512MB מוציא 68FPS ב - 1920X1200 עם פילטרים אז HD4850 יריץ את המשחק היטב (נגיד 50FPS).

עריכה: הנה בנץ' עם HD4850, לינק - http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3437&p=8

57FPS.

פורסם

יחסית למי דניס, אני משחק המון GRID ברשת על רזולוציה של 1680X1050 הכל על מקסימום.

אם אני שם AAX8(שזה עד הסוף) הוא מריץ את המשחק יפה אך לפעמים יש לי FPS DROP(אולי בגלל שזה משחק רשת מרובה שחקנים)

כשאני שם AAX4(שאני לא רואה הבדל בינו לבין ה-AAX8) וה-FPS תמיד מעל 60 באופן קבוע.

אני לא יודע איך הם בדקו שם, אך אני יודע איך זה בפועל עובד אצלי.

כל הבנצ'ים האלה לא כל כך מדוייקים הרי יש הבדל גדול בין לשבת ולחרוש על משחק על אמת ולחיות אותו בכל כיוון לבין להריץ בדיקה תאוריתית כזו או אחרת.

פורסם

הכרטיס הזה לא מאכזב אותי בשום משחק, גם כשחיברתי לLCD FULL HD ושיחקתי ברזו' 1920*1080 הכל עבד בדיוק אותו הדבר, קרייסיס חלק ,GTA כמה שאפשר בגלל שהוא פורט עלוב ,בממוצע 33-35 FPS ,GRID כמובן עם AA מלא וכו' וכו', לך עליו, לא תתאכזב.

מה גם שאני רכשתי גירסה של MSI עם קירור פסיכי לגמרי שמאפשר לי להגיע לתדרים גבוהים מאוד ולהוסיף עוד ועוד ביצועים ,(ראה את התדרים החדשים במפרט בצד).

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, הורדתם לי אבן מהלב..

כשיגיע המסך אני יעדכן אותכם איך הכרטיס מסתדר :)

פורסם

להבדיל GTX260 ברזלוציה הנל של מסך 24 אינץ מתפקד טוב יותר מאשר ה ATI ? או שאין הבדל ביצועים ברזולוציה כזו

פורסם

"ה - ATI" , למה אתה מתכוון ?

אם ל - HD4850 אז לא הגיוני להשוות אותו ל - GTX260 שעולה כמעט כפול ממנו.

פורסם

"ה - ATI" , למה אתה מתכוון ?

אם ל - HD4850 אז לא הגיוני להשוות אותו ל - GTX260 שעולה כמעט כפול ממנו.

וניתן להסיק מדבריך,

כפל במחיר כפל ביצועים ? או שם מה השיפור בביצועים לא מצדיק רכישה של GTX. וכן התכוונתי ל 4850 :)

פורסם

הוא לא חזק פי 2... אבל זה לא עיניין של כדאיות, זה עיניין של צרכים... HD4850 יספק לך ביצועים מעולים ברוב המוחלט של המשחקים ב 1200*1920...

פורסם

לא כפול ביצועים (מלבד מקרים יוצאי דופן).

לרזולוציה הזאת בהחלט משתלם לקחת את ה - GTX 260 ע"פ ה - HD4850 אם יש תקציב.

פורסם

אם יש תקציב תמיד עדיף לקחת את ה260 ,זאת לא הנקודה, אחרי הכל אין מקום להשוואה בין שני אלו.

פורסם

אישית אינני מבין מה הטעם לשים AA במשחק,מקסימום AA X2 וגם זה יותר מידי.

ההחלקה הזאת של הפרטים אומנם מוסיפה איכות אבל מורידה דרסטית ביצועים,אצלי עד כה כול המשחקים עובדים ברזולוציה הטבעית שלהם בהגדרות גבוהות ללא AA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים