עבור לתוכן

למה הביצועים של המעבד כלכך ירודים?

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי אחרי אוברקלוק (!) הוא 2000@1700 והביצועים שלו הם אפילו לא חצי ממה שהוא אמור להיות!

התמונה תמחיש את המצב העגום ואני מקווה שתעזרו לי להבין למה ואיך לתקן את זה.

פורסם

אחי, הישוותה עם מעבדים דואלים.

פורסם
  • מחבר

אז אתה מתכוון ששני מעבדים של 1GHZ שההשואה נעשתה איתם בעצם עובדים כמו מעבד אחד של 2GHZ??

דרך אגב... למה זה משווה לי למעבדים דואלים??? יש לי מעבד אחד ולוח שיכול להכניס מעבד אחד...

אני רואה שסנדרה מציעה לי להוסיף עוד מעבדים ללוח שלי... למה?

פורסם

תגיד ממתי משווים אינטל 2.0 לארבעה מעבדי XEON של 1.6 גיגה הרץ כל אחד??? מה אתה משוגנה קופ? (פתגם באידיש).

פורסם
  • מחבר

תגיד ממתי משווים אינטל 2.0 לארבעה מעבדי XEON של 1.6 גיגה הרץ כל אחד??? מה אתה משוגנה קופ? (פתגם באידיש).

אם כבר אז אני משיגנע... אבל האמת לא ממש ידעתי שזה משווה ככה... אבל למה זה משווה ככה? ואיך אני משנה את זה?

פורסם

בהחלט ירודים! אני עם AXP 1800 ללא אוברקלוק (1.54GHZ) מקבל יותר.

פורסם
  • מחבר

WTF????????

האם אני רואה פה תמיכה בשני מעבדים???

תגידו... איך אני עורך את התמונות שיהיו קטנות יותר??... מעצבנות התמונות הגדולות האלה

פורסם
  • מחבר

בהחלט ירודים! אני עם AXP 1800 ללא אוברקלוק (1.54GHZ) מקבל יותר.

הם כבר הסבירו לי שהשוואתי את זה למעבדים דואלים... תחלק את זה ב2 או ב4 או כמה מעבדים שכתוב בצד וזאת בערך התוצא האמיתית

פורסם

WTF????????

האם אני רואה פה תמיכה בשני מעבדים???

תגידו... איך אני עורך את התמונות שיהיו קטנות יותר??... מעצבנות התמונות הגדולות האלה

איזה מעבד יש לך?? יש לך HT??? אם כן אז זה בסדר שזה כתוב.

בכל מקרה לי לא כתוב את זה... :'(

טוב אבל העגלה שלי שורדת כבר שנה...ובצורה מעולה. :P

פורסם
  • מחבר

SHORTBOARDER... אם היית קורא את התרד כמו שצריך היית מקבל את כל המידע שאתה שואל עליו...

זה מעבד 1.7GHZ עם אוברקלוק ל2000. אין HT במעבדים כאלו והתמיכה בשני מעבדים זה משהו דפוק שלא אמור להיות ואני בטוח שזה לא עוזר לי בשום צורה

פורסם

SHORTBOARDER... אם היית קורא את התרד כמו שצריך היית מקבל את כל המידע שאתה שואל עליו...

זה מעבד 1.7GHZ עם אוברקלוק ל2000. אין HT במעבדים כאלו והתמיכה בשני מעבדים זה משהו דפוק שלא אמור להיות ואני בטוח שזה לא עוזר לי בשום צורה

מה אתה אומר? פששש ::)

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד יש לך?? יש לך HT??? אם כן אז זה בסדר שזה כתוב.

בכל מקרה לי לא כתוב את זה... :'(

טוב אבל העגלה שלי שורדת כבר שנה...ובצורה מעולה. :P

לא ידעת את זה אז אל תעשה פוזות ואם אין לך דרך לעזור אז לפחות אל תפריע

פורסם

לא ידעת את זה אז אל תעשה פוזות ואם אין לך דרך לעזור אז לפחות אל תפריע

נכון לא ידעתי את זה. (חחחח...חמודים פה! )

כשאני קניתי AMD אתה לא ידעת מה זה בכלל מחשב...

פורסם
  • מחבר

נכון לא ידעתי את זה. (חחחח...חמודים פה! )

כשאני קניתי AMD אתה לא ידעת מה זה בכלל מחשב...

רגע אני לא מבין... מה בעצם אתה רוצה להגיד? שאתה מבין יותר טוב ממני?? בסדר! אתה מבין הרבה יותר טוב.

מאושר? יופי.

עכשיו לנושא: שאלתי שאלה, אם אתה יודע את התשובה ואתה רוצה לעזור, אז תעזור ותגיד מה אתה יודע. אם אתה לא יודע או לא רוצה לעזור אז אל תפריע... חוץ מזה אין לי מה להגיד לך

פורסם

בטח הלוח שלך תומך ב HT אז סנרה מתבלבלת

מה זה משנה? תבחר מהרשימה משהו אחר להשוות איתו וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים