עבור לתוכן

*****אזהרה - FURMARK ובטיחות השימוש בה בכרטיסי ATI****

Featured Replies

פורסם

אבל יש לי בלוק לא Fullcover.. MCW60..

• תגובות 59
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וזה אמור להיות סיבה ? חח בלוק מלא יותר טוב עד כמה שזכור לי ;D

פורסם

בגלל ששתיהם באנגלית אז זה בלבל טיפה..

קיצר יש לי בלוק רק לליבה mcw60 אז זה אמור להשפיע גם עלי לא?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה..יש לך קירור מים...כמו שראית הטמפ' שלך לא גבוהות ממש..למרות שהטמפ' היא לא תמיד הגורם העיקרי :xyxthumbs:

פורסם

חלק מהפעמים נשרפים דווקא המייצבי מתח ולא נפגמת הליבה ( במצבים האלה הבלוק לא יציל את הכרטיס )

ידוע שכרטיסי רפרנס מתפגרים מהר יותר מגרסאות אחרות ב FURMARK... ( לפחות אצל ATI )

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

זה אשכול שצריך להיות בסטיקי...

אני מקווה מאד שלא הרסתי את הGTX 560 TI שלי...

פורסם

זה אשכול שלא צריך להיות בסטיקי כי יצרניות החומרה כבר הבינו טוב מאוד איך להתמודד עם FURMARK

פורסם

ברמת הדריוור או מסדרות מסוימות והלאה ?

ואם כן אז מאילו גרסאות/דגמים ?

פורסם

גם ברמת הדרייבר וגם באינטילגנציית החשמל בלוח המעגל המודפס

הדור של HD4870 ושל GTX260 היה דור בזבזני וחסר שליטה בבזבוז החשמל, מאז נוספו בקרים וטכנולוגיית חשמל נוספות כסטנדרט

שמונעות באופן כמעת אבסולוטי סיכוי לתקלה חומרתית מעומס-יתר

הדרייברים מכירים את FURMARK ויודעים להנמיך כח עיבוד לתוכנה הזאת כחומה ראשונה בהגנה, אחריה יגיעו בקרי החשמל בכרטיס המסך שלא יתנו לצריכה לעבור ספסיפיקציות מוגדרות ולהעמיס יתר על המידה על מערכת הקיבול

פורסם

הדור של HD4870 ושל GTX260 היה דור בזבזני וחסר שליטה בבזבוז החשמל, מאז נוספו בקרים וטכנולוגיית חשמל נוספות כסטנדרט

הדרייברים מכירים את FURMARK ויודעים להנמיך כח עיבוד לתוכנה הזאת כחומה ראשונה בהגנה, אחריה יגיעו בקרי החשמל בכרטיס המסך שלא יתנו לצריכה לעבור ספסיפיקציות מוגדרות ולהעמיס יתר על המידה על מערכת הקיבול

זה גם אומר שהכרטיס מסך לא באמת בעומס כמו שמשחקים יכולים לקחת אותו במקרה הכי גרוע? זה דווקא מונע STRESS TEST איכותי, הרעיון לדעת שאין פגם בחומרה או אי יציבות כלשהי בחומרה שאני יכול להתקל בה (או בכלל), מה זה עוזר לי אם הכרטיס אומר "אה זה פורמארק בוא נוריד כוח עיבוד"?? זה יתרום ליציבות אם הגישה תיהיה זהה לכל תוכנה...

אז אנחנו יכולים לעלות VDDOC GPU CORE וGPU MEM ולבדוק ארטיפקים בOCCT המון זמן ככה ניהיה יותר בטוחים...

טוב לפחות אתם יכולים להעלות VDDC, אני עדיין תקוע אם Sapphire 5870 HD non-reffernce שאין לו PROGRAMMABLE VOLTAGE REGULATOR מה שאומר שאני יכול לשנות לו וולטים חומרתית בלבד (PENCIL TRICK)

פורסם

אתה מוזמן להוריד את Sapphire Trixx בשביל לשלוט במתח שלו. אני מכיר את הPCB

במידה ולא ניתן לשנות... יתכן יש עוד כלי אחד שידע לעשות את זה

פורסם

Furmark קורע את הכרטיס באופן מלאכותי ששום משחק לא יוכל לעשות.

עריכה:

ליאור אני חושב שדיברנו על זה.. גם עם ה 5850 עם ה PCB הכחול לא הצלחתי לשלוט על המתח ע"י TRIXX (וגם לא ע"י שום תוכנה אחרת).

פורסם

אתה מוזמן להוריד את Sapphire Trixx בשביל לשלוט במתח שלו. אני מכיר את הPCB

במידה ולא ניתן לשנות... יתכן יש עוד כלי אחד שידע לעשות את זה

אני ניסיתי את TRIXX גם כן, וגם הוא לא מכיר את הVOLTAGE REGULATOR, אני ניסיתי אפילו לכתוב קודים לDRIVER שיתן לי לשלוט במודים של המתחים כדי למצוא EXTREME MODE או משהו בסגנון, לא עבד מי יודע מה גם כן, יש לך עוד תוכנה שתוכל לעזור לי?

פורסם

צרו איתי בבקשה קשר בהודעה פרטית, אני לא רוצה לזהם את הדיון הזה וממילא זו לא תוכנה שאני יכול להפיץ

פורסם

אז עם כרטיס HD6850 ודרייברים עדכניים כבר ניתן להריץ FUTUREMARK ללא כל חשש?

איזה עוד מבחנים יש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים