עבור לתוכן

עזרה|מחשב ליפעמים קופא

Featured Replies

פורסם

תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום

פורסם

תתקן את השגיאות צורב בעיניים :kopfpatsch:. דבר שני מה השאלה? המחשב קופא בזמן שאתה משחק?

תן מפרט של המחשב האם הדרייברים מעודכנים? ואיזה ספק יש לך?

יכול להיות הוא פשוט לא עומד בעומס.

ולמידע כללי רוב האנשים פה לא ילדים!

פורסם
  • מחבר

e8400

asus p5ql-e

wd 500gb

4gb ram ocz

9800gtx+

corsiar 550wtt

nzxt tempest

ויענו אפשר גם בלי ריסט ישר קונטרול אלת דלייט אבל למה זה קורה?

פורסם

זה בסדר שזה על AUTO המעבד שלך מהדור המתקדם ולא כמו מעבדים ישנים שצורכים תמיד כמות גדולה של אנרגיה.

המעבד שלך מוריד לבד את הצריכת החשמל כשהוא לא צריך אותו ומפעיל כשצריך. תשאיר על AUTO.

זה פעולת חיסכון באנרגיה וזה נורמאלי לחלוטין.

פורסם

בדקת תזמונים?

פורסם
  • מחבר

אז יש לכם מושג למה זה קורה? הלכתי ל Ksp החליפו כרטיס מסך ולוח אם הפעם המחשב ניתקע שוב אבל הפעם יכלתי לצאת מהמשחק באמצעות ctrl alt del לא כמו פעם שהייתי חייב לעשות ריסט מישהוא יודע למה המשחק עצמו ניתקע? ולא כל המחשב? ואיך אפשר לסדר כולי בבעסה קניתי אותו ליפני 3 חודשים והתקלות לא ניגמרות הלכתי ל Ksp כמה פעמים אולי 5 וכלום לא עזר אני כבר מתחיל לאבד תקווה שהמחשב הזה יסודר מתישהוא זה בעסה רצח ויש לי דרייברים אחרונים

משהוא אחד תידעו על תיקנו מ ksp

ksp=ivory

פורסם

תראה התזמונים גם משתנים כאשר המתח יורד וזה בסדר.

עכשיו איזה מסך יש לך על איזו רזולוציה אתה עובד? יכול להיות אתה מעמיס על הכרטיס מסך.

יכול להיות יש בעיה בספק שהוא לא מספק מתח מספיק חזק... יכול להיות לא חיברת כבל כוח לכרטיס מסך...

וגם יכול להיות שיש בעיה עם זכרונות... כל דבר כזה צריך לבדוק לחוד.[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 14:07:28

ואני חייב להוסיף בתגובה נפרדת על KSP.

נמאס לשמוע שאנשים יורדים מקללים מורידים להם את הערך....

לפני כמה שנים מי שזוכר הייתה חברה שנחשבה לטובה "שמיר מחשבים" רשת של חנויות למי שזוכר... ואני זוכר טוב מאוד שהם פשטו רגל לא סגרו את החנויות קיבלו כסף על מחשבים שהם היו אמורים לספק האתר אינטרנט שלהם היה פתוח להזמנות ואנשים הזמינו ולא קיבלו בתמורה כלום.

KSP נותן בדיוק את התמורה שאתה משלם עליה. אתה קונה אצלהם כי זול שם.. ואין מה לעשות הם הכי זולים בשוק.

אני אישית קונה אצל KSP כבר מעל ה7-8 שנים עוד כשהם היו רק מחסן בחיפה... ואני חייב להגיד מי שיודע מה הוא קונה הוא לא מאוכזב.

מי שקונה בלי להבין כלום יתקע עם לוח אם לאינטל ומעבד AMD (כי הוא זול). :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים