עבור לתוכן

שאלה קטנה לגבי הטמפרטורה של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור?

והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס..

תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הדיון מועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור.

הטמפ' שציינת היא לא מסוכנת אבל כן הייתי מייעץ לך להעלות את אחוזי המאוורר דרך מרכז CATALYST למען אריכות חיי הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

אני צריך עוד עזרה קטנה.. ב CATALYST יש שם כזה סימן של מנעול לחצתי עליו בטעות והוא נפתח האם זה מסוכן???? ואיך אפשר לסגור אותו? שלחצתי על זה שוב זה לא נעל אותו..

ורשום פה enable manual fan control וללחוץ על איבוע כזה קטן..

מתחת לזה יש כזה מד וזה מראה על 50% זה בסדר?

פורסם

הפעלת פשוט את השליטה הידנית במהירות המאוורר...

פורסם

המנעול הזה לא אומר שום דבר מיוחד, אלא פשוט הצהרה על זה שאתה עובד על הכרטיס במצב שהוא לא אוטומתי

זה שפתחת אותו זה לא מסוכן ולא יקרה שום דבר.

כן, יש לך את ה FAN CONTROL, בדרך כלל 50% זה מספיק, אם אתה רוצה יותר אתה מוזמן לשנות לפי הטעם שלך וכמה שמפריע לך הרעש.

בעקרון זה באמת לא משנה גם אם זה יהיה על 100%, הכרטיס לא יפגע, רק תשים לב שהטמפ' נשארת בתחום שהוא בסדר, שזה טיפה מעל ל120 מעלות צלזיוס - לא משהו שאתה אפילו קרוב אליו.

פורסם
  • מחבר

אז רגע הטמפרטורה שהכרטיס נמצא בה כעת (72 - 75 מעלות) זה בסדר? שהוא יגיע לתחום ה 120 זה מסוכן? עד אז זה בסדר?

אני מצטער שאני שואל שוב אני פשוט רוצה להיות בטוח.. כל המחשב שלי חדש ואני מזה מפחד עליו.. הוצאתי כזה סכום שכל דבר קטן אני מת מפחד..

ועוד משהו קטןן האם הייתה מציע לי לקנות קירור חיצוני לכרטיס מסך?

פורסם

אין לך מה לפחד, הרבה זמן וכסף הושקעו בטכנולוגיות של הגנה על הרכיבים שלך כדיי להשאיר אותך רגוע.

ה72 מעלות זה בזמן מאמץ או בזמן מנוחה? והאם זה 72 מעלות כשהמאורר על 50%?

האם לקנות קירור חיצוני? זה תלוי

קירור צד שלישי זה דבר שיבטל לך את אחריות, ולרוב דבר שכדאי לעשות במקרה של רעש מוגזם או רצון לבצע אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

לדוגמא עכשיו בזמן מנוחה הוא על 75 מעלות ( שהמאוורר על 50%) שום תוכנה לא פועלת במחשב או משהו...

מה שכן יכול להיות שזה בגלל שהחדר שלי קצת מחומם אז הטמפרטורה שלו עלתה קצת? בעיקרון הוא על 72-73 בזמן מנוחה.. זה בסדר.?

המאוור תמיד על 50% לא נגעתי בו מאז ההתקנה..

משהו קטנטן.. יכול להיות שזה בגלל הספק כוח שלי? אמרו לי שאני צריך להחליף אותו השם שלו זה

PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE

פורסם

פותח התרד טמפ' של הכרטיס מסך לא נגזרת/קשורה לספק הכוח..רק במידה והיו לך נפילות/קריסות..אז הייתה יכול להבין שהספק הוא הבעיה (וגם זה לא בטוח)..

לגבי הטמפ'..כמו שהציעו לך..או שתעלה את הRPM לטמפ' סבירה..או שתישאר על RPM אוטומטי..

כמו כן תריץ 3DMARK ותראה מה הטמפ' הMAX שאליה אתה מגיע עם RPM AUTO..

פורסם
  • מחבר

אין בעיה תודה..

באמת תודה חבר'ה!!! אני נשבע שזה הפורום הכי טוב שאני מכיר.. ובאמת מגיע לכם כל הקרדיט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים