עבור לתוכן

עידכון בקשר לבעייה...

Featured Replies

פורסם

האיי בי אמ שלי גוסס... נראה בסוף זה הגורם לבעייה, אני עכגשיו מנסה מהר לקנות הארדיסק חדש ופשוט להעתיק את כל המידע החיוני, עם GHOSTE...

פורסם

אין לי הרבה מה להגיד לך מלבד 'Welcome To The Club'...

כנראה כל ה טפו טפו טפו וכל הדפיקות על השולחן שעשית כל פעם כשציינת שהIBM שלך חי ונושם לא עזרו ;D

פורסם

אז אני מתחיל לפחד גם על שלי.......

מישהו אמר פעם שאם שמים אותו בתור המשני ואת מהערכת הפעלה וכל הקבצים שמים על אחר ומתמשים בו פחות הוא ממשיך וחי........

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי !!!

מה עושים ?

פורסם

אולי באמת תעשה מה שהמלצת..........................................

יא ראבק עכשיו אני בלחץ!

פורסם
  • מחבר

מה המלצתי ?

פורסם

להעביר למשני ולשים את הווינדוס על הרד דיסק אחר

פורסם
  • מחבר

הוא על הארדיסק אחר ! אבל קצבי הבוט על האי בי אמ, וזה כנראה הסיבה לכל הבעיות לאחרונה !

מה עושים ? אני לא יכול למסור אותו, אני אהיה בלי מחשב והכל, הכל ילך לאיבוד !!

פורסם

אז תעביר גם את קבצי הבוט...........

פורסם

אין שום דרך שתוכל פשוט לגבות את כל המידע החשוב?

פורסם

KOM אל תעלב אבל נראה לי שיש לך מה זה בלגאן במחשב... איך הגעת למצב כזה ? ?

פורסם
  • מחבר

הכל, פשוט הכל בגלל האי בי אמ הגוסס ! פשוט לא קלטתי את זה לפני, תבין, בעיות הבוט ? בגללו ! זה גם הגיוני !

פורסם

תגיד לי אתה עשית פורמט מלא לIBM שלך או Surface Test מלא שאתה קובע שהוא גוסס?

כי עד שהראשים שלו לא משתגעים או שיש לו סקטורים פגומים(לא Bad Clusters!!!!!!!!) הוא לא מת ולא מתכונן למות

פורסם
  • מחבר

אחי, לאיי בי אמ בכבודה ובעצמה יש תוכנה הבודקת את כונניה, ואני בטוח שהיא לא מהמחמירות, ואם היא קובעת באותיות אדומות שהכונן פגום וכי אני צריך לגבות מהר את כל המידע שלי, אני לא מתכוון לשחק משחקים כאן, מבין ?

זה ה- פיטנס טסט שלהם... חוץ מזה שזה מאד מאד הגיוני שזה הגורם לבעיות הבוט...

פורסם

אחי, לאיי בי אמ בכבודה ובעצמה יש תוכנה הבודקת את כונניה, ואני בטוח שהיא לא מהמחמירות, ואם היא קובעת באותיות אדומות שהכונן פגום וכי אני צריך לגבות מהר את כל המידע שלי, אני לא מתכוון לשחק משחקים כאן, מבין ?

זה ה- פיטנס טסט שלהם... חוץ מזה שזה מאד מאד הגיוני שזה הגורם לבעיות הבוט...

נכון, אבל אני רק חייב לצין את העובדה שכל כונן קשיח אחר היה מתפגר בתנאים ששמת את המנוח ז"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים