עבור לתוכן

dawn of war 2 feels like a ripoff - ושאר ירקות של משחקים לא גמורים

Featured Replies

פורסם

עם החוסר במפות אני מסכים. אבל מפות קל לייצר, ובקרוב יהיו עשרות אם לא מאות. מצבי משחק זה קטנוניות.

ל COH יש רק 2 כשמשחקים כמעט בלעדית רק באחד, וזה ממש לא מפריע.

אני דווקא מרוצה מהיחידות הקיימות (למרות שזה תחום שתמיד יש מקום לשיפור). SUPCOM הציג המוני סוגים בכמויות גדולות ולדעתי היה גרוע.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ממש,ממש,ממש לא מבין מה הייתה ההתלהבות מSUPCOM..זתומרת,היו שם הרבה יחידות? סבבה..אבל אף לא אחת מהן לא הייתה מלהיבה בצורה כלשהי,אפילו לא קצת..והעובדה היא שבשביל לשחק כמו שצריך צריך לרוב לצאת לזום שמראה לך את היחידות רק כמספרים קטנים עוד יותר הורסת..שיהיו מצידי מיליארד יחידות שונות ומשונות..מה הטעם עם הן כולן מיוצגות כנקודות קטנטנות עם מספר במהלך המשחק עצמו..

אם כבר נדבר על משחק שהיו בו הרבה יחידות מעניינות ומיוחדות זה RISE OF LEGENDS..וגם AGE OF MYTHOLOGY..

ודווקא מצבה של THQ "השתפר" בזמן האחרון..זאת אומרת שבמהלך השנים,כש EA ויוביסופט שיגשגו מכל בחינה,THQ דישדשה ותמיד ריחפה לה איזו חרב מעל הראש..אבל עכשיו,כשכל החברות אוכלות אותה חזק,פתאום מצבה של THQ לא נראה שונה או גרוע בהרבה..

וכמו שכבר אמרתי,זה באמת באמת עניין לפרשנות אישית..אני חושב שהמשחק הזה זו יצירת אמנות,אפילו עם מעט התוכן הקיים..מי שלא,מוזמן ללכת לשחק SUPCOM עם אלפי היחידות והמפות שנראות זהות בדיוק אחת לשניה..או שילך ישחק בDOW הראשון וימלמל לעצמו "זה הרבה יותר טוב..."

פורסם

THQ המפיצה של מס אפקט?

בכל מקרה הולך לצאת mass effect 2 כך שזה דיי מבטל את הטענה שלך

1. THQ לא המפיצה של mass effect

2. בראיונות בGAMESPOT הבטיחו DLC משמעותי - ונתנו רק 1 - לפני שיצאו עם הצהרה למשחק המשך (מה שבעצם הרג את הסיכוי לDLC נוסף !) - אז איך זה בדיוק מבטל את הטענה שלי ?

אני חושב שבמקרה שלך אני צריך לחדד את הנקודה. אתה קונה אוטו - ואומרים לך שכל התוספות יבואו בהמשך. אחרי חצי שנה החלטת שלקראת החורף אתה רוצה גג, ואז אומרים לך : חכה מספר חודשים - יוצא אוטו חדש !!!!

ולא רק זה - שבחדש יש פחות מבישן !!!

אני לא רוצה להקצין למקרה של will be implemented in further patch שהבטיחו בכל מיני משחקים אחרים. פה זה ממש לא המצב.

פורסם

1. THQ לא המפיצה של mass effect

2. בראיונות בGAMESPOT הבטיחו DLC משמעותי - ונתנו רק 1 - לפני שיצאו עם הצהרה למשחק המשך (מה שבעצם הרג את הסיכוי לDLC נוסף !) - אז איך זה בדיוק מבטל את הטענה שלי ?

אז לגמרי לא הבנתי אותך

אתה אמרת THQ בצרות->לראייה יש DLC אחד לMS

אבל אין שום קשר בין THQ לME(לדבריך)

זה כמו להגיד שסירקט סיטי (רשת חנויות אמריקנית שנפלה) בצרות ולכן WORD14 מתעקב

פורסם
  • מחבר

shmel -זה בדיוק הטיעון שלי בעמוד הראשון.

the reaper - מה אתה מנסה להיות ? מבין בברור מאליו ? אני מרגיש גאילו אתה מנסה להיכנס בכוח לויכוח - אבל נקודת המוצא שלך מתעלמת ממה שנכתב קודם.

פורסם

the reaper - מה אתה מנסה להיות ? מבין בברור מאליו ? אני מרגיש גאילו אתה מנסה להיכנס בכוח לויכוח - אבל נקודת המוצא שלך מתעלמת ממה שנכתב קודם.

מאיפה באת בכלל?

ההודעות שלי מההתחלה מתייחסות להודעה הזאת בלבד

יתרה מזו - אני חושש שTHQ בבעיות קשות עקב המשבר... אז אולי לא יהיה תקציב (ע"ע רק DLC אחד לmass effect(

ואני עדיין לא רואה את הקשר שהוא מנסה להראות

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא מתכוון למשחקים שמבטיחים לך DLC, ובפועל מציעים לך משחק המשך במקום. תראה -מבחינה זו דוגמא מצויינת היא NWN - שבה שיחררו את מנוע המשחק - ומודים מצויינים (וגם גרועים) עלו - ואפילו פיתחו משחקים על בסיס המנוע הזה.

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון למשחקים שמבטיחים לך DLC, ובפועל מציעים לך משחק המשך במקום. תראה -מבחינה זו דוגמא מצויינת היא NWN - שבה שיחררו את מנוע המשחק - ומודים מצויינים (וגם גרועים) עלו - ואפילו פיתחו משחקים על בסיס המנוע הזה.

אין קשר בין הדוגמא שלך למה שהכותב שציטטת רצה להגיד..

מה שהכותב ניסה להגיד,הוא שיש משחקים רבים שמבטיחים לך ביום יציאתם "תקנה אותי!! תסתכל על כל מה שיש לי להציע,ובעתיד הקרוב יתאפשרו לך עוד חבילות חינמיות עם עוד תוכן!!"..ואנשים קונים את המשחקים ואת הסיפורים,כשבתכלס הזמן עובר,ולרוב יוצאת איזו חבילת תוכן אחת שלא שווה את זמן ההורדה שלה..ופתאום "צץ" לו המשך לאותו המשחק שיצא ממש בקרוב-רק שעל ההמשך הזה צריך לשלם מחיר מלא מחדש..

זתומרת שבאיזשהו אופן יש פה עבודה בעיניים מצד החברות על לקוחות..

הכותב ניסה להגיד,בתגובה לאלו שאמרו "ל2 DAWN OF WAR יגיע בעתיד עוד תוכן למולטיפלייר והכל יהיה מעולה",שבהרבה משחקים הבטיחו שעם הזמן ישדרגו אותם,אבל בתכלס רוב הפעמים זה פשוט לא קרה..

פורסם

והוא בחר ב mass effect, שיש לו מעל 35 שעות משחק בסינגל (אם משחקים רק פעם אחת) כדוגמא למשחק כזה...?

פורסם

הוא בחר בMASS EFFECT לדוגמא בגלל שEA בזמנו הבטיחו "טונה" של DLCים אליו,כשבתכל'ס יצא רק אחד מעפן לגמרי שלא שווה אפילו את ההורדה..

אני בכלל אף פעם לא הבנתי מה כל העניין מDLC..איזשוהי חתיכת משחק בת שעה-שעתיים שתלושה לחלוטין מכל המשחק..מה העניין? מצידי שיעכבו כל משחק חצי שנה ויביאו את "חלקי" המשחק האלה כחלק אינטגרלי במועד יציאת המשחק ולא כהורדה תלושה מהמציאות..

פורסם

מה EA קשורה, MASS EFFECT בכלל לא היה בבעלותה כשהוא יצא. זה גם ממש לא קשור למשחק הנוכחי, איזה DLC בדיוק הובטח לו? כל מה שצויין שמפות הם משהו שקל להוסיף. NWN הוא דוגמא טובה שמישהו הביא

פורסם
  • מחבר

עוד משהו גרוע בסידרה של פיטר מולינו(קס) - לפני שאישר שFABLE 2 יוצר לPC - הוא כבר הצהיר על FABLE 3 !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים