עבור לתוכן

dawn of war 2 feels like a ripoff - ושאר ירקות של משחקים לא גמורים

Featured Replies

פורסם

אתה מפספס את הנקודה..כל תוספת מימד המפקדים,עם הרליקים שלהם והרמות, מוסיף למשחק מימד מעניין,חדשני וממכר..

זה היה מהפכני בוורקראפט 3,כשהדמויות הראשיות עלו רמות והחזיקו חפצים,וכאן שיכללו את הרעיון והפכו את המשחק למצויין..

לגבי וורקראפט 3 אני מסכים איתך זה אכן היה מהפכני וגם משחק מצויין אבל גם אחרי עשור כשהוציאו אותו הלכו בקו של RTS כמו המשחקים הקודמים.

DOW2 הוא מהפכני רק לכשעצמו אבל לא כלפי משחקים אחרים ועדיין לא השקיעו בAI של הדמויות כמו שצריך שזה גם גורע מהרמה הכללית של המשחק כמו שאמרו מעליי.

ובנוסף לזה אני יכול להגיד שחתכו חלק מהרעיון המרכזי של המשחק , איפה לעזאזל המכונות הכבדות שמאפיינות כל-כך את warhammer 40K ?!

הציון שלי מתוך 100 הוא 65 הדבר היחידי שכן נכרת בו השקעה זאת הגרפיקה, זוהי דעתי בכל אופן.

בגדול אולי הגיע הזמן באמת שימציאו סוג חדש של RTS שיהיה על באמת מהפכני מכל הבחינות ובינתיים יש את COH שאפשר לשחק.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המכונות הכבדות קיימות גם במשחק הזה, פשוט בהמשך.

פורסם

טוב אז לא הגעתי לקטע הזה בינתיים כנראה.

הם קיימים מהכוכב השני או השלישי ? כי אני כבר על הכוכב השני בקמפיין של הסינגל בשתי המשימות הראשונות ?

פורסם

הקמפיין ממש ממש ארוך ואתה קופץ המון פעמים בין הכוכבים. אני כבר לא זוכר באיזה נקודה לאויבים יש אותם ובאיזה נקודה נוסף לך אחד כזה

פורסם

סבבה,תודה

נראה איך אני אתקדם בינתיים לא ממש מתקדם.

דרך אגב , ברגע שכולם נהרגים הקפטן שם אומר שלא נורא בתקיפה הבאה הכוחות שלהם יהיו יותר חלשים

אבל כשאני נוחת אז זה מתחיל מהתחלה כאילו כלום לא השתנה אותם אייבים באותם נקודות זה אמור להיות ככה ?

פורסם

איך הצלחת לגרום לכל הצוות שלך למות עם הAI כל כך גרוע? ;)

לדאבוני,הAI של האויבים בקמפיין בסדר למדי..זתומרת,האורקים והטריינידים אמורים להסתער בצורה חסרת מחשבה עליך..ככה הם פועלים..הELDAR לעומת זאת הרבה יותר מעצבנים וכן מתחבאים ונסוגים..אז לא יודע למה הטענות..

ולגבי הAI של המפקדים שלך..זתומרת,יש לך בסך הכל ארבעה צוותים,בלי בסיס ובלי שום תוספות..טבעי שכל המיקרו מנג'מנט ייפול עליך,לא? אני מתאר לעצמי איך המשחק היה נראה אם היית לוחץ על אויב ומחכה שהם יהרגו אותו לגמרי לבד..אז לא היית עושה כלום במשחק בכלל,לא?

אני רואה שאין טעם להמשיך ולהתווכח בעניין..זה באמת קטע של מי אוהב איך..אני חושב שהמשחק גאוני,ואני שמח שיש עוד כמה שחושבים כמוני..

פורסם

סתם כי אני הולך על טרטיקה של תסתערו ותהרגו את כל מי שאתם רואים בדרך

וכן אני יודע שיש ריפוי אני פשוט לא משתמש בו בדרך ככל כשאין לי כוח להמשיך לשחק... או שהתחלתי קמפיין בצורה לא ממש טובה ואני רוצה לנסות בדרך אחרת .

ואכן אין טעם להמשיך להתווכח אחרי הכל זה עניין של טעם אישי

פורסם

יאללה איזה מלך הAVITUS הזה..שים עליו חליפה של TERMINATOR ויש לך מכונת הרג..1800 דמג'..מדהים..

פורסם

לדעתי הבעיה במשחק הזה היא פשוט שאין מספיק ממנו...

יש בערך 6 יחידות במולטי (ובקמפיין אתה בכלל לא בונה יחידות ממה שראיתי בנתיים) ו3 מהם (הרגלים) כמעט זהות לחלוטין

ובעקרון המשחק פשוט נראה פשטני מידי בעידן היום... אחרי משחקים כמו COH (שלמרות שנמצא באותו רעיון הוא הרבה יותר עשיר) וSUPCOM שממש לא צריך להגיד כמה הוא עשיר מבחינת תוכן/טקטיקה/אסטרטגיה DOW2 פשוט לא מספק את יצר הRTS שלי באופן אישי....

הוא יותר נראה כמו מיניגיים מאשר משחק RTS מלא

פורסם

יאללה איזה מלך הAVITUS הזה..שים עליו חליפה של TERMINATOR ויש לך מכונת הרג..1800 דמג'..מדהים..

האמת שהTerm Assault combo הרבה יותר טוב, טלפורטציה + דורסים כל cover אפשרי לא ראיתי אחד נופל מהרגע ששמתי את השריון עליהם.

פורסם

האמת שהTerm Assault combo הרבה יותר טוב, טלפורטציה + דורסים כל cover אפשרי לא ראיתי אחד נופל מהרגע ששמתי את השריון עליהם.

תאמין לי שגם 1800 DMG עם CONCENTRATE FIRE אף אחד,בCOVER או לא,לא נשאר עומד יותר מכמה שניות..והוא גם יורה כל כך רחוק שהאויבים בכלל לא מגיבים כשהוא מרסס אותם..

פורסם

לדעתי הבעיה במשחק הזה היא פשוט שאין מספיק ממנו...

יש בערך 6 יחידות במולטי (ובקמפיין אתה בכלל לא בונה יחידות ממה שראיתי בנתיים) ו3 מהם (הרגלים) כמעט זהות לחלוטין

ובעקרון המשחק פשוט נראה פשטני מידי בעידן היום... אחרי משחקים כמו COH (שלמרות שנמצא באותו רעיון הוא הרבה יותר עשיר) וSUPCOM שממש לא צריך להגיד כמה הוא עשיר מבחינת תוכן/טקטיקה/אסטרטגיה DOW2 פשוט לא מספק את יצר הRTS שלי באופן אישי....

הוא יותר נראה כמו מיניגיים מאשר משחק RTS מלא

תודה רבה. אתה היחיד פה שלא מזבל בשכל על שהדבר הכי טוב במשחק זה הAVITUS הזה..שים עליו חליפה של TERMINATOR ....

זה עזר לי להכריע ולא לקנות את המשחק עד שיוסיפו לו עוד תוכן. יתרה מזו - אני חושש שTHQ בבעיות קשות עקב המשבר... אז אולי לא יהיה תקציב (ע"ע רק DLC אחד לmass effect(

פורסם

THQ המפיצה של מס אפקט?

בכל מקרה הולך לצאת mass effect 2 כך שזה דיי מבטל את הטענה שלך

פורסם

הבעיה המרכזית הוא שהוא לא RTS בצורה שבה כולנו למדנו להגדיר RTS, ולכן ישר קופצים עם "אין תוכן". הוא פשוט בנוי אחרת. בתור חובב טקטיקה יותר מאשר אסטרטגיה, אהבתי אותו מאד

THQ היא לא המפיצה של mass effect, איך הגעת לזה בכלל?

פורסם

אני פשוט חשבתי שיש קשר כלשהו בין ME לTHQ... חשבתי שהיא המפיצה בגלל שאני יודע שבBIOWARE המפתחת

לא.. אני יודע בדיוק מה DOW2 מנסה לעשות ואני עדיין טוען שאין מספיק תוכן

1. הדבר הברור ביותר- אין מספיק מפות

2.אין מספיק מצבי משחק

3.אין מספיק יחידות והקצת שיש לא כאלה שונות אחת מהשנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים