עבור לתוכן

dawn of war 2 feels like a ripoff - ושאר ירקות של משחקים לא גמורים

Featured Replies

פורסם

זה מרתיח אותי !

אתה חוטף מכה של הייפ (במקרה שלי לגבי dow2) - מחכה ומצפה אחרי ההפפצצה הענקית שהיתה בראשון (משחק מגוון, אחלה מולטי, המון תוכן), ומה אני קורא על המשחק לאחר שיצא ? ציון כללי גבוהה, קמפיין יפה לcoop, רק 4 מפות (?!?!?!) למולטי, רק 4 גזעים, המון באגים במשחק עצמו גורמים לקריסה, ובעיות תאימות עם games for windows live. - שלא לדבר על זה שהמשחק מאוד דומה למשחקים קודמים של החברה, מבוסס על המנוע של משחק מצליח אחר... coh...

אה- שכחתי - למי שמעוניין, הAI ברמה הכי קשה לא מהווה אתגר כלל (הוא ממש טיפש, אפילו שחקנים חדשים אמרו שזה ביזבוז זמן לשחק נגד הAI הגרוע !).

אני מרגיש שפשוט הם היו כל כך לחוצים שהם דיחפו החוצה מוצר לא מוגמר ! וזו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, כבר אכלתי אותה עם hellgate london.

אני ממש שוקל לא לקנות את המשחק (וזה כבר מעיד על בעיה אחרת : שאין משהו ששווה את הזמן וההשקעה בזמן האחרון, אפילו RA3 הוא שיטחי ומשעמם עם לאגים מישראל שהופכים אותו ללא שחיק). למה הם לא לומדים מבליזארד ומחכים ומלטשים עד שהמוצר קרוב לשלמות ? (בטח לחץ מהמשקיעים ותכנון לא נכון...)

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא אני רק אספר לך בסוד,שמדובר במשחק ענק,אדיר ומה לא,שעובד בצורה חלקה ומעולה ועם זאת מציג גראפיקה נהדרת..

אבל עזוב את זה,המשחק מצליח לקחת את הז'אנר עוד צעד קדימה,ומציג אסטרטגיה לא רק ברמת הקרב-אלא גם ברמת פיתוח הדמויות..יש פה כמעט מוצר היברידי של אקשן,RPG ואסטרטגיה ביחד..זה מבריק!

בקיצור..אין ספק כי מדובר בשינוי אדיר ביחס לDOW הראשון..לא מרגיש כאילו אלה משחקים מאותה הסדרה..אבל,אם אהבת את COMPANY OF HEROES ובעיקר את הרעיונות שהוא הציג,כאן מדובר במוצר משופר יותר,מלוטש יותר ומעניין יותר.

פורסם

אם כבר מדברים על משחקים לא גמורים... GTA IV, חודשיים אחרי השחרור והוא עדיין מלא בבאגים.

פורסם

1. אני עדיין לא נתקלתי בשום באג במשחק הזה ... כנראה המחשב שלך קצת בעייתי (אני על כל ההגדרות בULTRA).

2. לדעתי הסיפור וחוויות הלחימה במשחק ממש כייפית והכי חשוב זורמת ללא הרף! - יש המון שינויים ,תוספות וגיוונים בשונה למשחקים הקודמים.

3. לדעתי לא קונים מוצר עד שלא קוראים ביקורות מקצועיות , ולא בודקים את הדמו. - הלגייט לצערך הוא אחד כזה, אבל את לא יכול להכליל את שאר המשחקים בגללו.

פורסם

בזמן שבליזרד "מלטשת לשלמות" את סטארקרפאט2 רליק הספיקה להוציא את DOW1 COH DOW2 הרחבות ועוד וכולם עשו מהפכה בזאנר הRTS. לא צריך לבזבז חמש שנים על משחק בשביל שהוא יהיה מעולה ומהפכני

פורסם

אתם לא אוהבים לקרוא, נכון ?

הבנאדם מתלונן שאין מספיק תוכן במשחק

1. מעט מפות למולטי (אגב, יש לך טעות, יש 6 מפות למולטי - 2 ל2 שחקנים ו4 ל6 שחקנים)

2. מעט מאוד משימות שחוזרות על עצמן (repetetive(

3. AI גרוע.

אז אולי במכניקה הוא נראה ומרגיש מצויין, אבל (בצדק) אם אין מספיק תוכן מספיק מגוון אתה משתעמם מהמשחק מהר מאוד.

דבר שני - יש למשחק באגים. זה שמישהו אחד לא נתקל בהם לא אומר שהם לא קיימים אצל אחר. זו לא בעיית חומרה כמו שזו בעיה של אי תמיכה בDX9 - דבר שהמתפחים אמרו שהם יתקנו בDLC ופטאצים שונים.

הבעיה היא שיש לחץ על חברות - והן מוציאות משחקים לא גמורים. אומנם DOW2 הוא מקרה גבולי - ההרגשה מהמשחק היא שהמפתחים לא באמת הוסיפו את כל מה שרצו (או כל מה שאתה מקבל עם RTS גנרי היום) למשחק. מכאן והלאה הכל תלוי בשחקנים - אם יקנו - יצאו עידכונים, אם לא תראה מה קרה ךhellgate london.

על כל פנים, אני בגישה כמו של oblivion , gothic 3 ואפילו nox - עד שלא יצאו מספיק עידכונים אין שום סיבה לקנות את המשחק.

פורסם

כמו שנאמר כאן,יש הבדל בין לזרוק משחקים ממש לא מוכנים החוצה(ע"ע גות'יק 3) לבין להוציא משחקים טובים,גם אם הם לא שלמות העולם, לבין להוציא משחק פעם בעשר שנים(בליזארד),שזה מוגזם לצד השני,לטעמי. מה שגם שתהרגו אותי-סטארקראפט 2 נראה ממש לא מעניין וממש לא מחדש..

בכל מקרה,פרט לעניין המפות למולטי,אני לא חושב שצריכה להיות שום טענה בעולם לגבי המשחק..זהו משחק חדשני ומעולה..

וכמו כל דבר הקשור ברשת..אתה יכול לסמוך שמהר מאוד יוציאו מפות..אם לא רשמית מהחברה,אז מאנשים ברשת..

פורסם

GTA 4 דוגמה מעולה, המשחק פשוט לא גמור.

פורסם

GTA 4 דוגמה מעולה, המשחק פשוט לא גמור.

למה לא גמור? בPS3 הוא פשוט ניפלא!

רק הביצוע הטכני שלו במחשב לא ממש מבוצע...

פורסם

זה מרתיח אותי !

אתה חוטף מכה של הייפ (במקרה שלי לגבי dow2) - מחכה ומצפה אחרי ההפפצצה הענקית שהיתה בראשון (משחק מגוון, אחלה מולטי, המון תוכן), ומה אני קורא על המשחק לאחר שיצא ? ציון כללי גבוהה, קמפיין יפה לcoop, רק 4 מפות (?!?!?!) למולטי, רק 4 גזעים, המון באגים במשחק עצמו גורמים לקריסה, ובעיות תאימות עם games for windows live. - שלא לדבר על זה שהמשחק מאוד דומה למשחקים קודמים של החברה, מבוסס על המנוע של משחק מצליח אחר... coh...

אה- שכחתי - למי שמעוניין, הAI ברמה הכי קשה לא מהווה אתגר כלל (הוא ממש טיפש, אפילו שחקנים חדשים אמרו שזה ביזבוז זמן לשחק נגד הAI הגרוע !).

אני מרגיש שפשוט הם היו כל כך לחוצים שהם דיחפו החוצה מוצר לא מוגמר ! וזו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, כבר אכלתי אותה עם hellgate london.

אני ממש שוקל לא לקנות את המשחק (וזה כבר מעיד על בעיה אחרת : שאין משהו ששווה את הזמן וההשקעה בזמן האחרון, אפילו RA3 הוא שיטחי ומשעמם עם לאגים מישראל שהופכים אותו ללא שחיק). למה הם לא לומדים מבליזארד ומחכים ומלטשים עד שהמוצר קרוב לשלמות ? (בטח לחץ מהמשקיעים ותכנון לא נכון...)

תשמע תשחק במשחק קודם ואז תתן ביקורת ואל תאמין לכל מה שאתה קורא.

אני מאוד אהבתי את המשחק!

פורסם
  • מחבר

לו הייתי רוטשילד הייתי קונה כל משחק שיוצא לשוק. אבל העיניין פה שזה מרגיש פחות מידי תוכן. אני בטוח שהשחק כיפי, אבל לא במחיר הזה עם כמות התוכן הזו. אני ממש נהניתי מmass effect - אגב - שמחירו ירד למחיר הנוח 150 שקלים. אחלה מחיר (ולא איכפת לי אם לא יצא עוד DLC אליו). מצד שני נקודת הפתיחה של DOW2 היא כל כך נמוכה, שנראה לי שאני אקנה את המשחק רק אחרי שאני ארעה בעיניים שלי שנוסף עוד תוכן בצורה משמעותית.

פורסם

אני אגיד ואחדד שוב שמדובר במשחק מהפכני. לא פחות.

רבים אולי לא יאהבו את הכיוון ה"לא כל כך אסטרטגיה" של המשחק,אבל מדובר פה במשחק הRTS הכי ממכר שיצא מעולם.

פורסם

מהקצת שיצא לי לשחק המשחק הזה אני מרגיש מאוכזב שלא המשיכו בקו של DOW I משחק אסטרטגיה לשמו עם קמפיין מעולה והרחבות טובות לא פחות.

התוכן אכן דליל ביותר ווהרגשה כללית ומשימת קמפיין שלוקחת בדיוק 20 דק'

ןאני לא מרגיש ממש שהוא מהפכני בכזו רמה שגרמה לי להגיד וואו ובוודאי שלא ממכר ,הDARK CRUSADE היה ממכר.

ונראה לי שלגבי SC II שהוא יהיה יותר מהפכני עם כמות הדרכים שאומרים שיהיה ניתן לסיים אותו.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה..כל תוספת מימד המפקדים,עם הרליקים שלהם והרמות, מוסיף למשחק מימד מעניין,חדשני וממכר..

זה היה מהפכני בוורקראפט 3,כשהדמויות הראשיות עלו רמות והחזיקו חפצים,וכאן שיכללו את הרעיון והפכו את המשחק למצויין..

פורסם

הוא נחמד לא מצויין, עדיין הרבה פעמים יש יותר מידי בלאגן, והAI של האוייבים הוא אפסי או שהם עושים RUSH או שהם עומדים במקום וחוטפים. וגם הAI של היחידות שלך על הפנים, אז יפה שצריך הרבה מיקרו זה עדיין לא אומר שהם צריכים לעמוד במקום, נתת להם פקודה להכנס למחסה? יופי! בא בוס גדול הביא להם ביץ' סלאפ והעיף אותם 10 מטר אחורה, סבבה... אבל למה הם צריכים פשוט לעמוד במקום אחרי זה, לא יודע מה איתכם אבל אני לפחות מצפה מהם לחזור על הפקודה האחרונה שלך ולתפוס מחסה במקום הכי קרוב לאן שהם היו בו, אבל אם גם את זה הם לא עושים שלפחות לא יעמדו במקום ולא יעשו כלום כמו שקורה כל פעם שבמקרה והאוייב נמצא מחוץ לטווח...

זה קורה אפילו ובעיקר עם הדמות של "השחקן" המפקד שעשיתי הוא דמות melee והוא פשוט עומד במקום כל פעם שהאוייב נותן קפיצה של יותר ממטר וחצי. גם ככה צריך לעשות cycle מטריד של כל היכולות המיוחדות של היחידות שלך אבל גם צריך להגיד להם בדיוק על איזה בלטה לדרוך?! פאקינג שיט אמרתי לך תתקוף אז תדבק לבן זונה כמו כונפה, כן! גם אם הוא מנסה לברוח ממך, זה לא שהמשחק מרגיש לא שלם, זה פשוט נראה כאילו היחדות שלך בקושי עשו 02, זה מה שקורה כשכולם נגדים אולי אם הם היו יוצאים לקקץ היו לפחות עושים פרט חוליה.. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים