עבור לתוכן

מסך כחול ואתחול של המערכת -reboot

Featured Replies

פורסם

:'(

הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות.

יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם.

הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול:

1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו ביט בזיכרון כי הדרייבר שלהם הוא זהה/בעל מכנה משותף, ומקריאה על הנושא ראיתי שזה יכול להיות קשור למה שנקרא over-taxed Registry

2. בעיה עם ההראדיסק (bad sector)

3. בעיה עם אחד הזיכרונות (אולי חתיכה של הזיכרון שלי בעייתית)

דברים שבדקתי ועלולים להצביע על הבעיה:

1. כשהמערכת עולה אז קודם עולה הלוח אם ואז הוינדווז וששמתי לב שבאמצע יש עשירית שניה שבה רואים אימאג' מסוים- צילמתי את זה (ראה אימאג' מספר 3)יכול להיות שזה בעצם מציג לי חתיכה בעייתית של הזיכרון שלי, האימאג' הזה ממש מוזר...

2. בחלון שבוא הוינדאווז מתחיל לעלות (רגע לפני שמגיעים לדסקטופ) אז הוא נתקע לשניה ואז ממשיך- אולי זאת השנייה שבה הוא נתקל בבעיה של הזיכרון?

3.הלכתי לאירועים של המערכת (control panel>administrative> events viewer)

וראיתי שהם נוגעים לנושאים הבאים:

KERNEL32.DLL,fault addres 0x00022366, IIs ויש עוד הרבה

4. בחלון שלהלן :.startup and recovery"> "wright debugging infprmatin ראיתי שכתוב שיש לי

(small memory dump (128 kb - האם זה מצביע על בעית חומרה? האם זה מעיד על נזק מזערי באחד הזיכרונות? או שהדרייברים של התוכנות שלי למעשה גורמות לאותו חלק להיות בעייתי?

5. בהקשר לסעיף 4- עשיתי חיפוש בכל my computer כדי למצוא את כל הקבצים שקשורים למילה dump ואז הופיעו לי קבצי מערכת שבהם יש dump, להפתעתי רובם קשורים לאופיס ואחד שקשור לתוכנת תלת מימד maya שאיתה אני עובדת, ודווקא שני היישומים האלו מעולם לא תקעו לי את המחשב.. - האם אני צריכה למחוק את הקבצים האלו? או להגדיר אותם אחרת? (ראה אימאג' מצורף- רק מה שבצהוב קשור, כי חלק זה קבצים של ה-progrem files שגיביתי לפני הפירמוט)

6. בגלל שיש לי מעבד i7 שיצא אחרי שיצרו את win64 אז בחלון ה- environment varblis כתוב שיש לי amd64- האם זאת יכולה להיות בעיה?

7. קראתי שעל פי רוב כשמדובר במסך כחול עם סדרה של מספרים ואותיות (כמו אצלי- ניתן לראות באימאג') אז מדובר בכתובת של הזיכרון.

בקיצור מה שרציתי לשאול:

א. איך אני יכולה לדעת ממה נגרמת הבעיה?

ב. האם יש תוכנה אמינה שלא תגרום לסיכון שיכולה לערוך חיפוש של הבעיות?

ג. האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה שאפשר לבדוק את המחשב שלי שם?

ד. האם כל ה-reboot שיש לי גורם נזק למחשב? אני פשוט מתלבטת עם לכבות אותו וזהו כרגע..חחח.. לא כיף במיוחד..

אני לא מבינה בזה כלום, באמת.. אני עובדת עצות. אני אנימטורית יש לי פרויקט גמר להגיש ואני אפילו לא יכולה לחשוב על לעבוד עליו.. אני ממש לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות..

בחנות שקניתי בה רק מנסים להכניס לי לראש שהכל קשור לתוכנות שלי... ולא עוזרים לי באמת, רק משחקים אותה קצת. זה ממש נורא.

אשמח לכל עצה!!

:'(

מפרט:

MOBO:

Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. True16+2 phase Power Design. 1 x PCI-e x4 and two PCI

CPU

Intel (Quad) Core i7-920 2.66GHz 8MB Cache shared across all four cores (Nehalem).Intel Hyper-Threading (eight-threads on four cores). Intel Turbo Mode ( Additional processing boost during peak dfmand).Integrated three channels Memory Controller. Memory performance up to 32GB/s.

Memory

6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

Case:

Antek 1200

CPU cooling fan

Thermalright Ultra 120 Extreme

Power Supply

Silent 700 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cooling. 19dBA at 80% Load. Support SLI, Quad Core CPU and all Multi-Core GPU. 3.3V - 24A, +5V - 24A, +12V1 - 20A, +12V2 - 20A, +12V3 - 20A,+12V4 - 20A, (Combined 12V - 612W),-12V - 0.8A, +5VSB - 3A.

Video Card

Leadtek nVidia Quadro PCI-E FX4600 - 768MB GDDR3-384 bit-bandwidth 67 gb/s-DVI-DL+DVI-DL+Stereo ,Dual Link DVI ,Dual 400 MHz Ramdacs-SLI

Integrated Disk Controller

6 x SATA 3Gb/s Intel ICH10R), Intel® Matrix Storage Technology with RAID 0, 1, 5 10 support. 1 x UltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices. 1 x External SATA 3Gb/s (SATA On-the-Go). 2 x SAS ports supporting SAS RAID 0 and 1.

Integrated RAID Support

Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10

DISK

Serial ATA II (3Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm. 27 dBA (average). Dual processor ,StableTrac ,NoTouch ramp load technology . Power Dissipation: Read/Write 8.40 Watts. (Western Digital/Seagate)

Optical Device

Super Multi internal Sata DVD±R (Rewriter) 22x (DVD±R and DVD±RW) SecureDisk technology x 2

Integrated LAN

Dual Gigabit LAN controllers featuring AI NET2

Integrated Sound

ADI AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC. Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O. ASUS Noise-Filtering

Operating System

Microsoft® Win XP Professional 64 BIT

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל ההודעה הזאת ואת לא יכולה לכתוב כותרת נורמאלית?

תערכי בבקשה את הכותרת לחוקית ע"פ הכללים האלה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0[br]פורסם בתאריך: 21.02.2009 בשעה 20:09:39

תודה על השינוי.

תתחילי בבדיקת זיכרונות בעזרת MEMTEST86.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה המהירה, :xyxthumbs: נכנסתי לאתר שלהם ולא הצלחתי למצא מידע על הרכיבים שבהם התוכנה תומכת... אני לא יודעת אם זה יתמוך במעבד I7 ובזיכרון DDR3 וכו'.. גם לא הבנתי מה זה אומר: "Enhancements to memory sizing" אני קצת חוששת מזה, כי אם זה לא תומך בחומרה שלי אז זה עלול לזהות אותה באופן אחר ואז התוצאות יהיו בעיתיות..

יש תוכנה שיכולה רק לרשום דו"ח על המצב?

יש איזשהי מעבדה ששווה לי לקחת אליה את המחשב?

וכמו ששאלתי קודם, האם זה מסוכן לעבוד עם המחשב במצב שבו הוא עושה reboot בזמן העבודה?

אשמח (מאוד) לתגובות

פורסם

MEMTEST זוהי תוכנה שבודקת את תקינות הזיכרון, תורידי את הגירסה האחרונה מהאתר, תצרבי על דיסק ותריצי.

ולשאלתך, מסוכן זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים