פורסם 2003 ביולי 1922 שנים שלום,במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה,אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אניעדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps.אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall,חיכיתי מספר שעות וכו')אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים תוודא שמהירות ההעלאה שלך לא מוגבלת (זה מגביל גם את מהירות ההורדה), ותמיד תזכור שגם אם יהיה לך T3, אתה עדיין תלוי במהירות האדם ששולח לך...
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר מהירות ה-upload ממני מוגדרת ל-80%ומהירות ההורדה שלי מוגדרת כמקסימום.חשבתי שכדי לעקוף את בעיית צוואר הבקבוקאתה מחובר למספר שרתים ולמספר מחשבים בו"ז, תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים ניסיתה להיתחבר לשרתים כמו RAZORBACK או PROBENPRINZ או שרתים אחרים עם הרבה קבצים?ותיתחבר לשרתים לפי מס' קבצים ולא הפינג או משהו אחר.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אז בדרך כלל אתה צריך לחכות עד שהוא ימצא הרבה מקורות ותכבה את התוכנה רק כשאתה חייב אחרת את תיהיה חייב לחכות מחדש עד שהוא ימצא את המקורות להורדה. ותיזקור שאם אתה מוריד קובץ שיש לו קצת מקורות(פחות "פפולרי") אז הוא יוריד אותו לאט די יהיה קצת מקורות.המלצה שלי הוא להיתחבר תמיד לשרת שיש לו הכי הרבה קבצים ולהשאיר את המחשב ללילה.עריכה:כשאתה מיתחבר לשרת, יש לך HIGHID או LOWID?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר לחלק מהשרתים שאני מתחבר אליהם אני מקבלLOWID. ניסיתי לפתור את הבעיה דרך ה-firewall,אך ללא תוצאות
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים כשאתה מיתחבר לשרתים עם מיספר קבצים גדול, אז יש לך LOWID או HIGH ID?ניסיתה ליפתור את הבעיה לפי ההסבר שיש בלינק שהם נותנים(כשכתוב ך שיש לך LOWID)?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר לפי מה שהבנתי, הבעיה של LOWID נובעת מPORTסגור, לכן פתחתי את ה PORT המתאים, אבל הבעיה לא נפתרה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים תנסה להוריד קובץ שיש להמון אנשים כמו אנטי וירוס ותראה אם אתה מגיע למהירות החיבור שלך באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.