פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים התקנתי לדוד שלי במחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי, התקנתי לו את הדרייבר הוא מזוהה במנהל ההתקנים הכל בסדר..הבעיה היא שאין לי שום אפשרות לחיפוש רשתות אלחוטיות מדובר ב XP ואני יודע איפה הכח שמחפש רשתות והוא פשוט לא מופיע אין לו זכר וניסיתי להגיע אליו בכל מיני דרכים, מה יכולה להיות הבעיה?תודה רן
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים אם התקנת דרייבר להתקן חיצוני , חפש א תהתוכנה המתאימה לו במחשב סביר להניח שהיא כיבתה סרביס שניקרא וונדוז זירו קונפיג. והעבירה את השליטה באלחוטי לדרייבר היעודי של הכרטיס שהוספת מקווה שנתתי כיוון עפר.
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר האמת שנתת כיוון אבל הבעייה היא קצת אחרת, משום מה התוכנה שבאה עם הדרייבר לא מזהה את הכרטיס והיא אומרת שהיא לא רואה אותו ובעצם הוא מופיע במנהל ההתקנים אז אמרתי אולי הכלי של ה XP יעשה את העבודה, אז אולי יש דרך להפעיל חזרה את השירות של הווינדווס בנוסף לכלי של הכרטיס עצמו?
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים בחלון של ה-Zero Configuration, תלחץ על אפשרויות מתקדמות, ובטא האחרון אם אני לא טועה, יש לך אפשרות לסמן ב-V את "השתמש בכלי זה . . .".
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים קח בחשבון שאתה ניכנס למקומות ששינויים לא נכונים יכולים להזיק לתפקוד המחשב אומנם לא רג'יסטרי אבל גם כאן אפשר להזיק . אחרי מסע הפחדה זה : start -> run -> services.msc wireless zero configuration להפעיל לגשת לכרטיס רשת האלחוטי אמורה להופיע TAB של WIRELESS לסמן את : השתמש בחלונות משהו משהו ( מצטער לא זוכר הכל בעל פה אתה כבר תראה . עפר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.