עבור לתוכן

Windows Live Messenger 2009 לא מתחבר

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר.

למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) 3 פעמים ובפעם האחרונה ניסיתי לעשות תיקון, שום דבר לא עזר המסנג'ר פשוט ממשיך לרשום "נכנס..." אבל הוא לא נכנס בכלל ואי אפשר לעשות "ביטול" וכשאני עושה יציאה ויוצא התהליך שלו ממשיך לפעול ולנסות להיכנס ועד שאני לא יוצא מהתהליך עצמו דרך מנהל המשימות אני לא יכול לנסות להיכנס שוב.. ואפילו אני לא מקבל הודעת שגיאה:/

המסנג'ר היחיד שאני מצליח להתחבר דרכו הוא רק המסג'ר המובנה(Windows Messenger 4.7.3001) של מערכת ההפעלה(שהיא Windows XP SP3) , אין לי מושג איך לתקן את הבעיה הזאת אני פשוט מיואש :-\

תודה מראש לכל מי שעוזר :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי בסוף Windows Live Messenger 8.5.1302 וזה עובד, עדיף על גירסה Windows Messenger 4.7.3001.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים