עבור לתוכן

קניתי פלזמה לחדר אני רוצה לחבר תמחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום שבת שלום

תראו קניתי פלזמה לחדר

עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב

ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה

עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה

HDMI לא קשור

בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA

ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים

ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של

invild mode

משהו כזה

משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה?

זה די דחוףף

פורסם

מה זאת אומרת העברת ל-VGA? איפה?

אתה אמור לחבר את הכרטיס מסך לפלזמה ואז להפעיל בהגדרות של הפלזמה את החיבור שבו אתה משתמש, לצורך העניין HDMI1 (כי יש לך כמה כניסות של HDMI).

אח"כ אתה ניגש במחשב ל-Properties>Settings, בוחר במסך 2 ובכרטיס מסך שלך. יכול להיות שצטרך לשנות את הרזולוציה עד שתגיע לכזו שהמסך תומך בה ואז תבחר ב-use as primary monitor.

פורסם

טעות קשה, לעבודה עם מחשב עדיף LCD בגלל הרזולוציה הנמוכה של הפלזמה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת העברת ל-VGA? איפה?

אתה אמור לחבר את הכרטיס מסך לפלזמה ואז להפעיל בהגדרות של הפלזמה את החיבור שבו אתה משתמש, לצורך העניין HDMI1 (כי יש לך כמה כניסות של HDMI).

אח"כ אתה ניגש במחשב ל-Properties>Settings, בוחר במסך 2 ובכרטיס מסך שלך. יכול להיות שצטרך לשנות את הרזולוציה עד שתגיע לכזו שהמסך תומך בה ואז תבחר ב-use as primary monitor.

כן אבל אחי אני לא מתחבר דרך HDMI אני מתחבר דרך כניסה רגילה של מסך רגיל..

פורסם

אותו עיקרון..פשוט תעבור על כל הרזולוציות במחשב עד שהמסך יציג תמונה.

פורסם
  • מחבר

אותו עיקרון..פשוט תעבור על כל הרזולוציות במחשב עד שהמסך יציג תמונה.

רגע אחי אבל תקשיבחיברתי תמחשב לטלויזיה

עשיתי הפעלה מחדש אני רואה במסך את הטעינה של הווינדוס אחרי שזה מסתיים המסך הופך לשחור ויש באמצע הודעה של invalid mode

עכשיו אני לא יכול לחבר באותו זמן גם את המסך של המחשב למה במסך של המחשב יש רק חיבור אחד והחיבור הוא מחובר כבר לתוך הטלוזיה מבין?

אז מה לעשות יענו במסך של המחשב כבר לכוון את המחשב לרזולציה הכי נמוכה ואז לחבר לטלוזיה וליראות עם זה עובד???

פורסם

מה הדגם של הפלזמה שלך?

אם זה פלזמה 32 אינטש אז הרזולוציה היא 852x480.

אם זה פלזמה 37 אינטש אז הרזולוציה היא 1024x720 או 852x480.

תוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך לWindows XP 32bit - http://www.nvidia.com/object/winxp_182.06_whql.html.

לגבי המסך מחשב שלך הוא LCD לא? אם כן, אותו תחבר בכבל DVI ואת הטלויזיה תחבר עם כבל VGA ואז תעשה מה ש^Black-Talon^ אמר.

3olnjy5mngdz.jpg

מקווה שזה עזר

פורסם
  • מחבר

מה הדגם של הפלזמה שלך?

אם זה פלזמה 32 אינטש אז הרזולוציה היא 852x480.

אם זה פלזמה 37 אינטש אז הרזולוציה היא 1024x720 או 852x480.

תוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך לWindows XP 32bit - http://www.nvidia.com/object/winxp_182.06_whql.html.

לגבי המסך מחשב שלך הוא LCD לא? אם כן, אותו תחבר בכבל DVI ואת הטלויזיה תחבר עם כבל VGA ואז תעשה מה ש^Black-Talon^ אמר.

3olnjy5mngdz.jpg

מקווה שזה עזר

1 הפלזמה ששלי היא 37 אינטש

2 המסך מחשב הוא 22 אינטס על כניסה אחת של כבל כחול (VGA) ללא כניסת DVI

עכשיו בכרטיס מסך עצמו יש לי כניסת VGA וגם כניסת DVI ואותו דבר גם בפלזמה יש לי גם DVI וגם VGA

אני ינסה לחבר את המסך והפלזמה ביחד דרך הDVI והVGA אוקי ואני יחזיר תשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים