פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים שלום לכולםאני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך.עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ?תודה מראש טל
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים למשחק יש אפשרות להרצת BENCHMARK. אחד ל CPU ואחד ל GPU. הקבצים האלו נמצאים באחת התיקיות שבו המשחק מותקן (לא זוכר איפה בדיוק..)תריץ פשוט את הבדיקה לא ב FULL SCREEN אלא ב WINDOW, ככה תוכל לראות את הטמפ' בזמן ההרצה.את הטמפ' תנתר פשוט אם הדרייברים או ATI TOOL או כל תכנה אחרת שבא לך..שא ברכה.
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר תודה רבה לך ידידי רק שלא מצאתי את מה שאתה מספר.... יש מצב שאתה נזכר ? או מברר ? העניין הוא שאני לא מצליח לשחק במישחק כשהוא לא במסך מלא על איזו אופציה בוחרים כדי שאני אוכל לראות את שולחן העובדה ?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים פשוט תחפש בתיקיות של CRYSIS, איפה שהתקנת אותו אמור להיות לך קובץ בשם benchmark_cpu ו gpu
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים פשוט תחפש בתיקיות של CRYSIS, איפה שהתקנת אותו אמור להיות לך קובץ בשם benchmark_cpu ו gpu C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 Benchmark_CPU Benchmark_CPU2 Benchmark_GPU
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים סליחה על ההתערבות אבל מה זה אומר CPU2 ו GPU?תודהCPU זה המעבד הראשיGPU זה המעבד הגרפי שעל כרטיס המסך
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 Benchmark_CPU Benchmark_CPU2 Benchmark_GPU לצערי זה לא קיים אצלי יש לי את ה CRYSIS WARHEAD הבנתי שזה השני יש מצב שזה לא קיים בגירסה הנ"ל ? יש דרך אחרת לבדוק את זה ?
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים לא זוכר אם יש גם שם את ה BENCHMARK, זה משחק שהיה מותקן אצלי לפני כמה חודשים טובים..אבל סתם שאלה - למה זה בכלל כזה חשוב לך ?יש תוכנות אחרות שיכולות לאמץ יותר את הכרטיס מסך שלך וגם להראות לך טמפ' במקביל - תוכנות שמאמצות את הכרטיס הרבה יותר מ CRYSIS כמו FURMARK ושות'..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.