עבור לתוכן

PCSX2 אמולטור לPS2 על הPC. (רשמים + מדריך)

Featured Replies

פורסם

אחי ראיתי את זה בסרטון של מישהוא והfps לפחות על שישים שלי על 2 3 אתה יודע מזה זה לא זז אז אין לך מה לדבר!!!!!!!!!11

• תגובות 160
  • צפיות 28.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואיך אתה בטוח שהמפרט שלו זהה לשלך?

פורסם

אחי מה זה מפרט אני לא מבין כל כך במחשבים

אחי אם יש לי מחשב חלש אתה יודע מה אני יכול לעשות כדי שיהיה יותר טוב? :pissed:

פורסם

החלקים במחשב שלו כנראה חזקים יותר מהחלקים במחשב שלך... לא כל המחשבים בעולם זהים

כדי שיהיה יותר טוב אתה תצטרך לקנות חלקים טובים יותר למחשב

פורסם

קנה מחשב ב6000 ש"ח והכל יהיה דבש.

פורסם

מדהים איך מכשיר שנוצר ב-2001 מריץ משחקים שמעבדים חזקים היום לא מצליחים :)

מזל שיש לי PS2 עובד ותקין! רק חבל שלידו ניצב ה-3 ככה שהוא שווה לתחת :jump:

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה היפותטית - מה הקטע בלהשתמש באימולטור אם יש לכם PS2 שממנו אתם מורידים את הביוס?!

אממ דבר שני מאיפה אפשר להוריד ביוס מהאנטרנט? כן אני יודע שזה לא חוקי לכן אם מישו יכול לענות לי על זה לאימייל שלי *מייל נמחק ע"י מודר*

אני יודה לו מאודד...אגב יש לי PS3 הביוס שלו יתאים לאימולטור?

פורסם

ranamar לא תוכל לקבל כאן עזרה עם דברים לא חוקיים.

אנשים משתמשים באמולטור מהרבה סיבות. זה יותר נוח, רץ חלק יותר, רזולוציה יותר גבוה, שמירה יותר נוחה ועוד.

פורסם

לא קראתי את כל הת'רד, אבל הנה הרשמים שלי מהפעמים שניסיתי להריץ משחקים:

-מעבדי INTEL יריצו משחקים 5-7 אחוז טוב יותר ממעבדי AMD.

-צריך מעבד ממש חזק בשביל להפעיל את כל המשחקים בצורה חלקה, שזה אומר בכיוון ה- 4GHZ~.

-האמולטור תומך רק בשתי ליבות.

-המשחקים God of War 2, Tekken 5, Shadow of the colosus ו- MGS3 הם המשחקים התובעניים ביותר שקיימים לאמולטור הזה.

ואחרון שעולה לי לראש, אני שונא את עצמי שלא קניתי מערכת E8400 במקום 720BE :kopfpatsch:

אם האמולטור החרא הזה היה תומך ביותר משתי ליבות הייתי מקבל 60FPS בכל משחק :'(

לי רץ God Of War 2 על 40-60 FPS כשאני על 3600MHZ, ו- Tekken 5 בכלל מקרטע, שזה אומר 30-50 FPS, גם על 3600MHZ.

פורסם

-האמולטור תומך רק בשתי ליבות.

:nono:

לא ממש נכון, אני רואה ניצול מלא של המעבד שלי, כמובן שאצלי הכל יעבוד SOLID 60FPS, אבל המחיר לא בא בחשבון

פורסם

תגידו מישהו הצליח לשחק בMGS3 ?

פורסם

:nono:

לא ממש נכון, אני רואה ניצול מלא של המעבד שלי, כמובן שאצלי הכל יעבוד SOLID 60FPS, אבל המחיר לא בא בחשבון

למה אתה מתכוון "המחיר לא בא בחשבון"?? איזה מחיר??

ואני אומר לך, בוודאות, האמולטור תומך רק בשתי ליבות. זה שאתה רואה ניצול מלא זה לא אומר כלום... המפתחים אמרו את זה, לא אני.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 19:27:15

תגידו מישהו הצליח לשחק בMGS3 ?

ראיתי E8400 @ 4.5 שמריץ אותו חלק, אבל אני מניח שגם 4.0-2 יריץ אותו חלק...

פורסם

למה אתה מתכוון "המחיר לא בא בחשבון"?? איזה מחיר??

ואני אומר לך, בוודאות, האמולטור תומך רק בשתי ליבות. זה שאתה רואה ניצול מלא זה לא אומר כלום... המפתחים אמרו את זה, לא אני.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 19:27:15

ראיתי E8400 @ 4.5 שמריץ אותו חלק, אבל אני מניח שגם 4.0-2 יריץ אותו חלק...

אם המפתחים אומרים את זה אז תגיד להם שהם טועים, אני שיחקתי במשחקים באימולטור הזה במשך השנים האחרונות

עברתי איתו מעבדים כמו E4500,E7300 וQ6700 שיש לי עכשיו, ללא ספק Q6700 אפילו בסטוק הציג לי ביצועים עדיפים על E7300 @ 3.8GHZ ואז זה אני רואה ברור כשמש.

פורסם

זה כי למרובע ליבה יש יתרון בהאצלת מטלות רקע לליבות הנוספות, גם אם האמולטור מנצל רק 2 ליבות

פורסם

השיפור שראיתי הוא ABOVE AND BEYOND פעולות רקע (שלוקחות בדיוק 1-3% מעבד), זינוק של עשרות אחוזים במהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים