פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים Shadow Of The Colossus עובד כשאתה אומר עובד אתה מתכוון במהירות סבירה או בslow motion? כי אני מתחיל לחשוב שהמעבד שלי פשוט איטי וישן מידי בשביל כל העסק...
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים האמת ברוב המשחקים שאני נתקלתי באמת נדרש מעבד חזק, באימולטור כמו PCSX2 זה MUSTהE7300 @ 4GHZ שיש לי עכשיו רק מצליח לספק את הסחורה... :-\(הכל אודות לפלאגאינים ה... לא משהו)
פורסם 2009 במרץ 216 שנים עובד בסדר גמור. יש האטות מפעם לפעם, אבל בכללי עובד חלק.כשאני ארכיב שוב את המחשב, ויהיה לי אינטרנט אני אצלם את ההגדרות ואפרסם פה.בינתיים, זה היה על DX9, עם כמה טוויקים וספיד האק ועוד כמה... תשחקו עם זה, אולי יהיה לכם מזל.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מעדכנים אותו?סליחה... יש לי ויסטה אולטימייט היא לא אמורה לעיתדכן לבד??? וכרטיס מסך רשום בחותמת... ואם לא אז מאיפה מורידים את הכי חדש (לינק)???
פורסם 2009 במרץ 316 שנים יופי עובד אבל.... אני מכוון על 1360X768וזה עושה על 640X480למה??אני משחק קראש בנדיקוט
פורסם 2009 במרץ 316 שנים כשאתה אומר עובד אתה מתכוון במהירות סבירה או בslow motion?כי אני מתחיל לחשוב שהמעבד שלי פשוט איטי וישן מידי בשביל כל העסק...המשחק עצמו איטי במקור לא יודע איך הוא עובד באמולטור אבל בPS2 הוא לא זרם מהר במיוחד
פורסם 2009 במרץ 316 שנים לי לפעמים יש אאטות (מילה קשה) במשחק..ויש לי מעבד טוב E8400 ..איך משפרים???אה וגם אם אפשר תשובה על השאלה הקודמת..
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר נסה לשחק עם הINTERNAL RESOLUTION.נסה להפעיל SPEEDHACKS.בADVANCED נסה להפעיל את הFLUSH TO ZERO בשני המעבדים.ואם זה לא עוזר מספיק אז נסה לכוון בCPU או FRAME SKIP או VU SKIP.
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים יצאה גרסא חדשה. לראשונה יש שיפור משמעותי ( במחשב החלש שלי) במשחק shadow of the colossus pcsx2-beta-720 http://forums.pcsx2.net/thread-3716.html ממליץ לנסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.