פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אמולטורים לקונסולות שקשה להשיג כי הן ממש ישנות כמו ימי ה16 ביט ו8 ביט זה סבבה אבל אמולטור לקונסולות לא כאלה ישנות זה דפוקדיי עם הקמצנות PS2 ממש זול היום יחסית בסביבות 600 שקל והרבה יותר כיף לשחק על המכשיר האמיתי, גיליתי את זה אחרי שרכשתי בפעם הראשונה שתי קונסולות: הווי והנינטנדו DS לייטרזולוציה לא משנה כל כך כל עוד הטקסטורות והמודלים עדיין אותו דבר, אם אתם מדברים על הפרעות שנגרמות בגלל שמשחקים משחקי 480i אז תשתמשו ברסיבר טוב שיעשה upscale איכותי בשביל מסכים גדולים יותר וזה אמור להיפתרבשביל הרקורד הנה תמונות מווי אחרי שרסיבר מאוד יקר וחזק של סוני עשה לו אפסקייל, התמונה ממש חלקה יחסית לאם אני יפעיל על מסך fullhd שלא עושה אפסקייל כזה (זה שאני עובד איתו למשלhttp://forums.lovingwii.com/latest-nintendo-wii-news-articles/217-wii-1080p.html
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אמולטורים לקונסולות שקשה להשיג כי הן ממש ישנות כמו ימי ה16 ביט ו8 ביט זה סבבה אבל אמולטור לקונסולות לא כאלה ישנות זה דפוקדיי עם הקמצנות PS2 ממש זול היום יחסית בסביבות 600 שקל והרבה יותר כיף לשחק על המכשיר האמיתי, גיליתי את זה אחרי שרכשתי בפעם הראשונה שתי קונסולות: הווי והנינטנדו DS לייטבעקרון אני מסכים אבל לי היה PS2 ונתתי אותו והיום יש רק משחק אחד בודד שאני צריך אותו בשביל זה ואם האמולטור יפעל בשביל אותו משחק אז סבבה
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אמולטור טוב בהרבה מהמכשיר האמיתי מכל בחינה. אני ממש לא מבין איך אתה יכול להשוות
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אמולטור טוב בהרבה מהמכשיר האמיתי מכל בחינה. אני ממש לא מבין איך אתה יכול להשוותזה לא נכון עד שאמולטור מבשיל מספיק יש הרבה בעיות תאימות שלא קימות בקונסולה האורגינלית וגם דולפין וגם PCX2 לא בשלים מספיק
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מבחינתי אמולטור לא בשל עד שהוא מריץ 85 אחוז מהמשחקים או יותר בצורה חלקה וטובה PCSX2 עדיין לא הגיע לזה ותזכור שהPS2 יצא ב2001 ותראה כמה זמן ואיזה חומרה צריך בשבילו בגלל זה אני כן חושב שעדיף לקנות את הקונסולה בזמן ולא לחכות 200 שנה אמולטור שווה יותר למשחקים שיצאו לקונסולות שלא רציתה לקנות או לקונסולות ישנות לא למשהו שקים כרגע בשוק בזמנו גם לאמולטורים של N64 וPS1 לקח הרבה זמן להתבשל ועד שהם היו בשלים כבר עברנו דור בקונסולות
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים זה תמיד ככה. גם אמולטורים של NES יצאו המון זמן אחרי הקונסולה המקורית. אבל ברגע שיש אמולטור (והדרישה השרירותית המגוחכת שלך ל85 אחוז מהמשחקים לא מעניינת אף אחד, המשחקים החשובים נתמכים) אין סיבה לא לעבור אליו, גם אם יש לך את הקונסולה המקורית. רק היכולת לשמור נורמלי לבדה שווה את זה
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים זה תמיד ככה. גם אמולטורים של NES יצאו המון זמן אחרי הקונסולה המקורית. אבל ברגע שיש אמולטור (והדרישה השרירותית המגוחכת שלך ל85 אחוז מהמשחקים לא מעניינת אף אחד, המשחקים החשובים נתמכים) אין סיבה לא לעבור אליו, גם אם יש לך את הקונסולה המקורית. רק היכולת לשמור נורמלי לבדה שווה את זהאתה אולי מתכוון לשמור ברמאות במשחקים שצריכים להיות מאתגרים
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים זה תמיד ככה. גם אמולטורים של NES יצאו המון זמן אחרי הקונסולה המקורית. אבל ברגע שיש אמולטור (והדרישה השרירותית המגוחכת שלך ל85 אחוז מהמשחקים לא מעניינת אף אחד, המשחקים החשובים נתמכים) אין סיבה לא לעבור אליו, גם אם יש לך את הקונסולה המקורית. רק היכולת לשמור נורמלי לבדה שווה את זהSave state זה צ'יט לכל דבר.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אפשר להשתמש בזה כצ'יט, אבל זה הרבה יותר שימושי כשפשוט בא לך להפסיק לשחק בלי לרוץ קודם לצ'קפוינט הקרוב
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אפשר להשתמש בזה כצ'יט, אבל זה הרבה יותר שימושי כשפשוט בא לך להפסיק לשחק בלי לרוץ קודם לצ'קפוינט הקרובתלוי באיזה משחק והרבה פעמים אתה מתוך הרגל שומר כל שניה וזה הורס חלק מהמשחקים נכון שיש לזה היתרון במשחקים מסוימים אבל הרבה זה הורס חוץ מזה בקונסולות הנידות היום יש "מצב שינה " וניחת אתה יכול להשאיר פתוחה לדוגמה אני תקוע בחלק במטרואיד פרים 2 אז אני משאיר אותו פתוח עד שאני ימצא ב"הליכון" מה לעשות
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים PCSX2 הוא בשל, מה שפחות הם הפלאגאינים.מה?זה כמו להגיד שהפיירפוקס סבבה זה פשוט שכל הפלאגינים לא עובדים...בעצם אפילו פחות, כי במקרה שלנו הפיירפוקס לא עובד לבד
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים יש אימולטור ויש פלאגאינים, צריך ואפשר להפריד בניהםחלק מהפלאגאינים עובדים מעולה וחלקם ממש גרוע, תלוי במפתח והתאימות למערכת שלך
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים עזוב את הדרך של הלשמור נורמלי שהרבה פעמים שמרתי בטעות שנייה אחרי שעפתי לתהום ואז משחק שלהם הלך קיבינימטתסביר לי איזה עוד יתרונות יש לאמולטור (upscale ל720P? אפשר לפתור את זה עם מעבד וידאו)
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אתה צריך מעבד וידאו מאד יקר בשביל להגיע לביצועים של רינדור במנוע ברזולוציה גבוהה יותר (אתה הרי לא שם מעבד וידאו בין המחשב למסך שלך נכון?)בנוסף, ביצועים טובים יותר במשחקים שנתמכים. למשל שאדו אוף דה קולסוס עבד לי חלק מהתחלה עד הסוף, כשבכל הביקורות המקוריות ציונו בעיות FPS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.