עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם כבר לפנים מורידים רק רוסים.. וזה טיפשי משאיר סימנים.

מה שכן אפשר לבטן תחתונה ולבטן הרכה... כמו כן לא לשכוח את ההכליות... איזה כיף יהיה לו כשהוא ישתין דם כמה ימים... תענוג... :bash:

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגדל זקן שיגרום לך להראות כל כך badass שהוא ישתין מפחד.

או איך שאני משתיק ערסים- אם אתה שעיר והוא ירד עליך ככה לדוגמה (הם תמיד מגיעים לירידה הזאת)- חחח מה זה הרגליים האלה תראה איזה שעיר אתה

תענה משהו בסגנון רגליים של גבר וזה ישתיק אותו (בדוק!), אחרי זה אולי הוא ידבר איתך קצת ידידותי ולא יהיה לו מה לומר.

הרי בסך הכל ערסים מדרגים אחד את השני בגבריות וכולם כוסיות....

*שים לב- זה עובד בדרך כלל עם וונאבי ערסים, אני לא לוקח אחריות על מה שיקרה לך אם הוא לא*

פורסם

הכוונה הייתה היא למי שנותן לך משהו תן לו הכל ומי שלוקח ממך קצת תקח לו הכל. :kopfpatsch:

(למקרה שלא הבנת , ואני בטוח שלא)

פורסם

או איך שאני משתיק ערסים- אם אתה שעיר והוא ירד עליך ככה לדוגמה (הם תמיד מגיעים לירידה הזאת)- חחח מה זה הרגליים האלה תראה איזה שעיר אתה

תענה משהו בסגנון רגליים של גבר וזה ישתיק אותו (בדוק!), אחרי זה אולי הוא ידבר איתך קצת ידידותי ולא יהיה לו מה לומר.

הרי בסך הכל ערסים מדרגים אחד את השני בגבריות וכולם כוסיות....

אוי כן על זה יש לי עוד מה להגיד (אם הם יורדים אל השער הגברי שלך ברגליים ) תגיד כך "שער אפשר להוריד אבל גבריות אתה לא תקבל "זה באמת משתיק במיוחד את הערסים שפעם היו חננות ומבינים על מה אתה מדבר .

פורסם

היה לי סיפור דומה עם איזה ערסוואת רוסי מהשכבה. ניסיתי להתחמק מה"מכות" אבל בסופו של דבר הוא פוצץ לי ת'צורה (הייתי שמן וחלשלוש) עד שזה הגיע למצב שחברים שלו התחילו להרביץ לו בחזרה כדי שיעזוב אותי.

כעבור שנה פתחתי לו את השפה וסדקתי לו את העצם באף, למד לא להתקרב אלי יותר. (אני זה שיזם את ה"מריבה" השניה, כ"כ רציתי להחזיר לו..)

פורסם

היה לי סיפור דומה עם איזה ערסוואת רוסי מהשכבה. ניסיתי להתחמק מה"מכות" אבל בסופו של דבר הוא פוצץ לי ת'צורה (הייתי שמן וחלשלוש) עד שזה הגיע למצב שחברים שלו התחילו להרביץ לו בחזרה כדי שיעזוב אותי.

כעבור שנה פתחתי לו את השפה וסדקתי לו את העצם באף, למד לא להתקרב אלי יותר. (אני זה שיזם את ה"מריבה" השניה, כ"כ רציתי להחזיר לו..)

לעשות דברים מנקמה זה רע , אני כל החיים שלי לא רבתי מקום מיוזמתי חוץ מפעם אחת שפירקתי מכות נער (שכמעט דרס את אחותי ) שהיה גדול ממני ב שנתיים ,

הרבצתי לא כל כך חזק ויעיל שאני היתפלאתי על עצמי של הצלחתי להרגיע את עצמי ,הוא סיים בבית חולים לשבוע בגלל מספר שברים ,רצו להעיף אותי מבית הספר אבל רק בגלל שיש לי ציונים מעל הממוצע ואני נפלתי אל המזכירה הטובה והסברתי לה כל מה שקרה לא העיפו אותי .

מאז אני לא נוגע באף אחד אל אם כן אני או משהוא מהמשפחה או החברים שלי בסכנה ולא אם האגו שלי בסכנה .

פורסם

אחי לפי דעתי יצאת אפס ברמות

קודם כל למה להלשין ? זה מגעיל וזה מסריח

דבר שני למה לא החזרת לבנאדם ? אם אתה יודע אומנות לחימה היית צריך להראות לו שעדיף לו לא להתעסק איתך.

תאמין לי הלכתי מספיק מכות בחיים שלי וגם לי היה מקרה שנה שעברה שיצאתי אפס אחשרמוטה ואני יודע שאם מישהו מעיים עליך

כל עוד אתה יודע שזה מישהו שאין לו גב רציני מדי , אתה צריך לז*** לו את הצורה

פורסם

אחי לפי דעתי יצאת אפס ברמות

קודם כל למה להלשין ? זה מגעיל וזה מסריח

דבר שני למה לא החזרת לבנאדם ? אם אתה יודע אומנות לחימה היית צריך להראות לו שעדיף לו לא להתעסק איתך.

תאמין לי הלכתי מספיק מכות בחיים שלי וגם לי היה מקרה שנה שעברה שיצאתי אפס אחשרמוטה ואני יודע שאם מישהו מעיים עליך

כל עוד אתה יודע שזה מישהו שאין לו גב רציני מדי , אתה צריך לז*** לו את הצורה

זו היא היתנהגות ערסית ולא מועילה ב 90 % מהמקרים .

פורסם

עם כל הכבוד אני חושב שאתה נמושה שמחפש כאן בפורום תגובות שיעזרו לו להשלות את עצמו כי הבושה גדולה מדי. אתה עמדת במקום בלי להגיב כשנתנו לך אגרוף ללסת ולבטן. זאת אומרת שהיית משותק במקום ואין דרך אחרת להסביר את זה. ואל תגיד לי שעשית את זה מתוך רחמים עליו.

אם אתה כבר פונה לאנשים לעזרה לפחות תהיה כן איתם - וגם עם עצמך. בלי בולשיט על איך אתה יכול להשכיב מישהו בבית חולים. אם היית יכול כל זה לא היה קורה ואתה בטוח לא היית כותב על זה בפורום של אתר מחשבים וטכנולוגיה. כמו שאמרו מלפני, תתאפס ואל תיתן לזה לקרות שוב אף פעם למרות שהנזק הבלתי הפיך כבר נעשה.

לא יאומן איזה אנשים באים לפה.

פורסם

חחח יש לו או אין לו גב הייתי נכנס בו בכל הכח

קיצר אחי מה שאני בה להגיד זה שיצאת לחמנייה ואכלת מכות

פורסם

עם כל הכבוד אני חושב שאתה נמושה שמחפש כאן בפורום תגובות שיעזרו לו להשלות את עצמו כי הבושה גדולה מדי. אתה עמדת במקום בלי להגיב כשנתנו לך אגרוף ללסת ולבטן. זאת אומרת שהיית משותק במקום ואין דרך אחרת להסביר את זה. ואל תגיד לי שעשית את זה מתוך רחמים עליו.

אם אתה כבר פונה לאנשים לעזרה לפחות תהיה כן איתם - וגם עם עצמך. בלי בולשיט על איך אתה יכול להשכיב מישהו בבית חולים. אם היית יכול כל זה לא היה קורה ואתה בטוח לא היית כותב על זה בפורום של אתר מחשבים וטכנולוגיה. כמו שאמרו מלפני, תתאפס ואל תיתן לזה לקרות שוב אף פעם למרות שהנזק הבלתי הפיך כבר נעשה.

לא יאומן איזה אנשים באים לפה.

מסכים..

פורסם

אוי כן על זה יש לי עוד מה להגיד (אם הם יורדים אל השער הגברי שלך ברגליים ) תגיד כך "שער אפשר להוריד אבל גבריות אתה לא תקבל "זה באמת משתיק במיוחד את הערסים שפעם היו חננות ומבינים על מה אתה מדבר .

גם רעיון טוב, רק שאני בכיתה ח' כך שלרוב הערסים אין שפם אפילו.

לערסים יש יציאות מטומטמות כאלו, ביום שלישי איזה ערס אחד שיושב קרוב אלי (שולחן ליד) אמר לי: "פשש אורי גדלת אני רואה (מסתכל לי על הצוואר) כבר אתה מתגלח שם? (ואז הוא מדבר לעצמו ומלטף לעצמו את הצוואר) איזה כיף יכול להיות להתגלח פה!"

פורסם

זה יציאה מטומטמת?

כולה ניסה להצחיק קצת

תזרום קצת, זה הכל

פורסם

הוא לא ניסה להצחיק, הייתי שם לב לכך אם הוא היה מנסה להצחיק.

ולזרום? תאמין לי שאני זורם

פורסם

קראתי הכל ומה שיש לי להגיד:

- אתה משקר לעצמך

- אתה כל פעם משנה את הגרסא שלך לגבי הילד הזה.. אתה לא סובל אותו, חשבת שהוא ילד טוב, נפלט לך לא נפלט לך..

- אם אתה בהגנה עצמית 5 שנים היית צריך להדוף את המכות שלו בריפלקס גם בלי להתכוון.

- אם הילד הזה החליט שהוא מתעסק איתך אז אתה כנראה די ציפלון ולא כמו שאתה מתאר את עצמך או שאותו אתה מתאר לא נכון לא יודע..

עצה אישית: כל עוד לא נוגעים בך אל תגיב במכות אבל שנוגעים בך תגיב כמו שצריך בלי לפחד (כמובן שאם הילד הזה גדול ממך ואתה חושב שאתה לא יכול עליו תברח אבל לפי מה שאתה מתאר זה לא ככה).

ככה אתה מראה לזה שהתחיל איתך ולכל החברים שלו שוואלה יש פה בחור שלא כדי להתעסק איתו. וחשוב שתעשה דבר כזה שיבטיח שלאורך כל התיכון/חתיבת ביניים לא יציקו לך.

כל העניין הזה של "אני לא טיפוס של מכות"=בולשיט וזה חוזר למה שכתבתי למעלה.

אני לא יתחיל להגיד לך עכשיו שאתה חנון חושב שאתה יותר טוב מכולם וכל זה כי כבר די הבהירו את העניין.

אני מקווה שהסיפור יפתר ואל תחשוב שאני אומר לך את מה שאמרתי בשביל לרדת עליך (אני לא מכיר אותך ואין לי אינטרס אני רק מנסה להעיר אותך שתבין איפה אתה נמצא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים