עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מזה השטויות האלה ערססס?

מזה השטויות האלהההההה?

ומזה השטויות האלה עולם תחתוןן???..

אם אתה כבר מדבר , אז אף אחד לא יכול להיתערב לו , ואם הוא גבר אז הוא גבר לבד.

אין דבר כזה שחברים באים להכנס בסיפוק של מישהו אחר. אין , אצל אנשים טובים זה לא קורה.

קודם כל זה אתה פתחת את הפה ועשית טעות שהתחלת איתו

הוא לא התלבש עלייך סתם.

ללכת למנהלת ולהגיד זה לא אופציה , כי הוא יחזור.

אם אתה רוצה לפתור את זה , עשה כך:

1 או שאתה תופס אותו עם קרש ושובר אותו מכות אבל שובר אותו שהוא לא יכול ללכת על הרגליים(לא משנה מה יקרה אחרי זה אתה ממשיך להכנס בכל מי שמדבר איתך על הסיפור הזה )

והוא לא יביא עולם תחתון מרמת גן (כולם עושים פוזה פצצה אחת הם מתקפלים)

והוא לא איזה אלפרון , כולה ילד בן 15 (אני במקרה דומה לשלך ובגיל שלך כבר פתרתי את זה בדרך אחרת)

או שאתה אומר לו שמע , רבנו התווכחנו אמרתי מה שאמרתי

בוא נלחץ יד , נסגור את הסיפור בנינו וזהו

תושיט לו יד והוא בבדאות ילחץ לך את ידך

(תאמר את זה בביטחון ולא לגמגם)

פעם ב.. תגיד לו שלום בבוקר... והנה אתם חברים

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי הפיתרון הכי טוב לך הוא להכיר מישהו סבבה (עם ביצים ולא פחדן) כי אתה חדש ולא מכיר את כולםשיהיה איתך ואתה איתו במקרים כאלו ופשוט תפרקו לאנשים תצורה ואז תאמין לי שאף אחד לא יחפש אותך. בקשר לזה שהלשנת אחי זה מעולה נצל את זה בחוכמה ותגיד למורים שהם לא עוזרים לך והילד הזה חיפש אותך ולא היית לך ברירה אלה להגן על עצמך , ככה הם גם יתחילו לשנא את הילד השני שבטח גם עושה מלא בלאגן למורים, אז ככה הוא גם יקבל מכות וגם יענש אין דבר יותר מצחיק מזה, זה אחד הדברים שאני הכי אהבתי לעשות.

פורסם

סליחה ילדון ,

מה הבעיה עם מעשני "Marlboro" ? - מה הבעיה שלך עם מעשנים בכללי ? זאת בחירתם האישית לעשן וזה לא אמור לעניין אף אחד שאתה "שונא את הריח של הסיגריות".

אתה שונא ? תתרחק.

בלי מילות מיותרות,אני מסוגל לרצוח אנשים שאומרים לי "אויש איזה ריח של סיגריות".

בעיקר בנות . :screwy:

וגם מה הבעיה שלך עם מעשני סמים?

תאמין לי שרוב האנשים האלה יותר הגיוניים מההורים שלך ומראשי הממשלה שלנו.

אז באותו סיגנון הבה נתחיל להפליץ ליד אנשים אחרים, מה זאת בחירה שלנו להפליץ לא? לא אהבתה את הריח אז לך מפה!

החלטתה לעשן ולהרוג את עצמך אז תחסוך ממני את הסבל הזה כי אני לא סובל ריח של סיגריות (בידיוק כמו עשרות אלפי אנשים בעולם)

אתה תואהב לעמוד ליד פח זבל מלא ולשאוף את ריחו לכל הריאות? אני אישית לא וריח של סיגריות יותר גרוע מריח של פח זבל, אתה לא מרגיש אותו כי פשוט התרגלתה.

הקטע עם דעתך על מעשני סמים פשוט הרג אותי... חסכתה לעצמך ידיים מגועלות מדם :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 11:27:11

מזה השטויות האלה ערססס?

מזה השטויות האלהההההה?

אין דבר כזה שחברים באים להכנס בסיפוק של מישהו אחר. אין , אצל אנשים טובים זה לא קורה.

הוא לא התלבש עלייך סתם.

1 או שאתה תופס אותו עם קרש ושובר אותו מכות אבל שובר אותו שהוא לא יכול ללכת על הרגליים(לא משנה מה יקרה אחרי זה אתה ממשיך להכנס בכל מי שמדבר איתך על הסיפור הזה )

והוא לא איזה אלפרון , כולה ילד בן 15 (אני במקרה דומה לשלך ובגיל שלך כבר פתרתי את זה בדרך אחרת)

ערס זה לא שטויות, ערס זה לא גבר ברוב המקרים. תחטיף לאחד הוא יביא עליך מאה או יוציא סכין... אחר כך תמצא את עצמך מנסה לתפוס את כל החבורה אחד אחד כשהם לבד ואחר כך הם יתחילו להתחנף אליך כי הם יבינו שאתה יותר חזק מהם ועדיף לא להתעסק איתך...

ובקשר לחלק השני- שווה לנסות אותו קודם...

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאתה בקושי מכיר אותו....

אם עשיתה הלשנתה בהתחלה בכוונה זה די מגיע לך

תראה

את האופי שלו אני דיי מכיר (אתה יודע בכל זאת חצי שנה באותה כיתה), אבל לא היה לי מושג שהוא מהסוג שחושב שהוא יכול לפתור כל בעיה בשני אגרופים..

מזה השטויות האלה ערססס?

מזה השטויות האלהההההה?

הוא לא התלבש עלייך סתם.

כן גם זה אני חשבתי על זה..

פשוט אני אבוא אליו בבוקר ואגיד כך:"תראה.. בוא ניישב עניינים בינינו.. הרי יש לנו עוד 3.5 שנים ביחד לא? למה לא נשכח את כל מה שהיה, ונתחיל מחדש?" ומביא לו את היד שלי ללחיצת יד. אם הוא "גבר" כמו שהוא באמת חושב, הוא יביא לי את היד כדי לא "לצאת הומו".. וזהו נגמר הסיפור.

פורסם

תתפייס איתו, ואז אחרי הבית ספר חכה לו בחוץ עם קרש גדול ושבור לו את הצורה. יותר הוא לא יתעסק איתך.

פורסם

אם הוא יביא לך את היד הוא יצא הומו (לפי המובנים שלו)... לי ניראה שהוא לא יביא לך את היד ויטיח בך קללה עסיסית... אם יקרה ויהיה כך אז פשוט תתרחק ממנו...

אם הוא מחמם אותך לריב אז תחכה שהוא יתן את המכה הראשונה ואל תיהיה רחמן, תעבוד על הפנים והביצים שלו כי בשום מקום לא כתוב שאסור לגעת בהם...

אם ה"קרב" ימשיך אחר כך אני מקווה שב5 שנים לימדו אתכם לפרוק בנאדם מסכין נכון?

פורסם
  • מחבר

תתפייס איתו, ואז אחרי הבית ספר חכה לו בחוץ עם קרש גדול ושבור לו את הצורה. יותר הוא לא יתעסק איתך.

מה? זה כבר ממש חולני :screwy:

זה יוציא אותי בדיוק כמהו..[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 11:40:12

אם ה"קרב" ימשיך אחר כך אני מקווה שב5 שנים לימדו אתכם לפרוק בנאדם מסכין נכון?

נכון, אבל עדיין אין לי אומץ לקחת סיכון שכזה.. חולה נפש-אני לא

פורסם

עדיף גם שתמצא קרש עם מסמרים.

פורסם
  • מחבר

עדיף גם שתמצא קרש עם מסמרים.

:kopfpatsch:...אני מקווה שאתה ציני.

פורסם

ממש לא. רק ככה הם מבינים, תאמין לי, אני מדבר מנסיון.

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שרוצים שאחכה לו אחרי ביה"ס:

א. אני אצטרך להבריז מהשעה האחרונה :-\

ב. לחכות לו אחרי בית ספר יהפוך אותי להיות בדיוק כמוהו, העניין לא יסתדר ונמשיך לריב כל החיים.

פורסם

אז זה כל היופי ברעיון, שאתם לא תריבו כל החיים - כי הוא ככל הנראה יישאר נכה לצמיתות ולא יוכל להרים עליך יד יותר אף פעם. זה עובד, בדוק.

פורסם
  • מחבר

אז זה כל היופי ברעיון, שאתם לא תריבו כל החיים - כי הוא ככל הנראה יישאר נכה לצמיתות ולא יוכל להרים עליך יד יותר אף פעם. זה עובד, בדוק.

הגיוני, אבל עדיין לא צריך לקפוץ לכאלה מסקנות קיצונית. אין שום דרך אחרת?

פורסם

לא.

פורסם

כפי שהוא (MiniMizer) רשם הוא מדבר מניסיון, הוא היה פעם ערס וככה השתיקו אותו. הוא נותן לך את נקודת המבט של ערס ממוצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים