עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אנשים רעים וחסרי לב. מי עשה לך את זה?

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני. :xyxthumbs:

פורסם

כבר כמעט והפסקתי לכתוב בפורום הזה אבל הצלחת להוציא את זה ממני.

אדון CHAOSHON, סלח לי אבל אתה פשוט בן אדם מגעיל! אתה חתיכת ילד מלוקק, מתנשא, שחש את עצמו צפונבון שיותר טוב מאחרים.

" הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום" "

אז כן, אתה מלשן מגעיל ואתה יותר מסריח מהסיגריות שלו. יש לך בעיה עם הסיגריות שלו? דבר איתו בסוף השיעור שזה מפריע לך ולא בפורום רחב שאתה מנסה להשפיל אותו כמו איזה אפס.

"הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו"

אם ככה אתה מודד אנשים בצורה מתמטית שיהיה לך לבריאות, אם אתה רוצה שיהיו לך חברים תבחר אותם לפי רוחב לב ולא לפי נוסחה מתמטית יה חתיכת חנון.

"אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים"

אתה בטח ממש מטורף וכולם פוחדים ממך, בטח גם תגיע לסיירת מטכ"ל.

"אבל הלכתי לרכזת שכבה ודיווחתי על איום"

אין מה להוסיף......

"נראה לי שלא החזרתי לו (ואם אני רוצה אני יכול לשלוח בנדם לשיבא) בגלל שפשוט ריחמתי עליו."

מאוד אצילי מצידך, לדעתי אתה פשוט פחדן.

"בנאדם בן 15, בלי אוכל ובלי שכל, כל מה שיש לו זה רק קצת Marllbaro ונרגילה, ולא יצא ממנו כלום בחיים."

ירדת מאוד נמוך יה מלוקק.

ChaoShon, צא מהסרט שאתה חי בו. לפי רמת ההתבטאויות שלך אתה בטוח שאתה יותר טוב מכולם, תחזיר את עצמך לקרקע ומהר.

ותתחיל להתנהג לאנשים כמו שצריך אחרת זה באמת יהיה ראוי שיפוצצו אותך מכות יה מסכן.

כל מילה בסלע !!!!! :xyxthumbs:

אמרת גם משהו טיפשי כמו "היום הוא מאיים במכות מחר אני מוריד לו במשכורת " - מגה-חנון אתה , בלי צחוק .

פעם הבאה שים לב לדברים שאתה אומר

פורסם

אני מהסובלים הראשים של ה"אינטגרציה" בתל אביב. בזמנו ניסו להביא ילדים מ"דרום תל אביב" לחט"ב בצפון העיר. בכיתה ז' במשך חצי שנה ערסים היו מציקים, לקראת סוף המחצית הראשונה של כיתה ז' הלכתי מכות עם ערס, שהיה חזק ממני. פחדתי ממנו, אבל הצלחתי להפיל אותו לריצפה עם איזה "או-גו-שי" שלמדתי בג'ודו(הגעתי בסוף רק לחגורה אדומה), וכשאני עם אנדרנלין שהצלחתי להפיל ערס לריצפה, הכנסתי לו בעיטה, הוא קם וגיליתי שכשמשכתי אותו בדש הבגד כדי להפיל אותו לרצפה פתחתי לו שלוש וחצי שריטות כי לא כססתי ציפורניים במקרה ופשוט ירד לו דם - עד סוף כיתה ט' לא הוא, ולא שני החברים שלו העיזו להתעסק איתי, ועוד בקטע מפגר של "איתו אני לא מתעסק, הוא מופרע".

פורסם

אני לא מאמין שיש לך פתיל ארוך

אני חושב שפשוט שיקשקת מפחד

אם היה לך פתיל ארוך לא היית מלשין ואני גם חושב שאם לא היית מלשין ואומר לו אחר כך שלא התכוונת להלשין ושדיברת אליו שום דבר לא היה קורה

בנוסף לזה שאתה פחדן נשארת שעה מחוץ לבי''ס - כאילו חיפשת שהוא יבוא ושתיהיה סצנה

או ששיקשקת או שאתה דפוק בשכל

בכל מקרה גם ג'יו ג'יסטו לא יעזור לך אם יפתיעו אותך מאחורה עם סכין

פורסם

חכה חכה ... אחרי הHWzone... :itschy:

אני אם הייתי נקלע למצב שלך, הייתי מתעלם ממנו בשער ממשיך בדרכי כיאלו הוא אויור... אבל אם הוא היה מרים עלי יד הייתי לוקח לו תיד מעקם לו אותה עד שיכאב לו וממשיך בדרכי.

פורסם

הלכת מכות עם אנשים ועכשיו אתה חבר שלהם? ::)אממ.. אם מפוצצים אחד באים עוד עשרה (תקן אותי אם אני טועה), ולא אני לא מסכן שיושב מאחורי מקלדת ומספר סיפורים.. אני רציני-תשפכו דרכים איך להעיף מהחיים של כולנו את היצור האומלל שנקרא "הערס המצוי" , "RexoArsigay".

וואלה שכן...חוץ מאחד שזרקתי עליו כיסא בכיתה ט' ועד היום לא החלפנו מילה

פורסם

אחי איפה את מתאמן בג'יו ג'יטסו? שאני אדע לא להירשם לשם!

אחרי 5 שנים של אימונים.. יענו 5 שנים שאתה עובד עם אנשים, מתרגל איתם חניקות נעילות , חוטף מכות, נמצא על הקרקע ואשכרה מתרגל מצבי לחץ...

אחרי כל כל זה אתה עומד ומקבל שני אגרופים לפנים ולבטן ועוד מסובב גב ליריב שלך

איך אתה מסוגל להיכנס ללחץ ממכות אם אתה 5 שנים עוסק בזה בצורה של למידה עם מדריך ואימונים רבים?

אתה אומר שאתה לומד הגנה עצמית...... ומה שעשית זה לעמוד כמו טמבל ולחטוף שני אגרופים!!!! איזה מין הגנה זאת?

נראה לי לימדו אותך עשית צחוק עצמי מאשר הגנה עצמית!

אין אין מצב שבן אדם שמתאמן 5 שנים ינהג ככה כמו שעשית... אתה כבר אמור לא להילחץ מדברים כאלה.

פורסם

בכיתה ז' או ח' (לא ממש זוכר, אני חושב שזה היה ב-ז')

קרה לי מקרה דומה.

ילד מהכיתה, ערס אפשר להגיד, אחד ננס שחשב שהוא יכול על כל העולם, התחיל להטפל אליי. ניסיתי להתחמק ממנו בהתחלה והבנתי שפשוט אי אפשר.. שהוא לא יפסיק עד שאלמד אותו לקח.. אז חיכיתי להזדמנות..

בתחילת השנה הוא היה סתם צוחק עליי ודופק קללה פה ושם.. לאחר כמה חודשים התחיל לזרוק עליי חפצים בכיתה (פשוט לקח קלמר לילדה שישבה לידו וריקן אותו עליי, עט עט)

בהפסקה שאחרי אותו שיעור.. תפסתי אותו ליד הדלת של הכיתה.. וה"שיחה" הלכה ככה:

"תגיד לי יא חתיכת צ'וקמוק, מה זה היה? מה אתה חושב שאתה יכול על כל העולם? ועוד לזרוק עליי עטים מרחוק? תתחיל להרגע ומהר יא חתיכת הומו"

הוא הגיב משהו כמו:

"שתוק יא שמן, אבא שלך הומו, מה אתה משחק אותה אני אפתח אותך"

ברגע שאחרי זה סיבבתי אותו עם הגב אליי, ופשוט חנקתי אותו עד שהוא ניסה לצרוח.

הוא הצליח להתחמק, ברח לצד השני של הכיתה וניסה לזרוק עליי כמה כסאות (כנראה שהוא לא יהיה צלף בצבא... כי מדוייק, הוא לא.)

רצתי אליו ושיתקתי אותו עם כמה אגרופים אל הבטן (אני אף פעם לא מתקרב אל הפנים במכות, בדיוק כמוך, "רחמן".)

הוא נתן לי כמה בעיטות שלא ממש הרגשתי, ואחרי זה כבר נכנסה מורה שהתלמידות בכיתה הזעיקו כדי להפריד.

החברים הערסים שלו, אלה שישבו בצד שרבנו מכות, החזיקו אותו כדי שלא יתפרץ עליי. (כן, בטח..)

הוא היה אדום לגמרי, צרח עליהם שיעזבו אותו ואפילו הזיל דמעה או שתיים.

באותו סוף היום כאשר הלכתי הביתה מבית הספר, (אני הולך בסמוך לגדר בית הספר) הוא ניסה לזרוק עליי כיסא החוצה.

מורה ראה אותו עושה את זה והשעה אותו מהיום שאחרי..

עריכה: אה כן, הוא גם הפיץ שמועות שהגשתי נגדו תלונה במשטרה (לא היה ולא נברא, אפילו ההורים שלי לא ידעו על המקרה)

מאז אותו יום, הוא לא התקרב אליי, לא הסתכל לי בעיניים ואפילו לא דיבר עליי (או איתי, כמובן)

ולא רק אליי, אלא גם אל שאר החברים שלי.

אל תתפוס ממני איזה בריון שרב מכות כל שבוע, כי אני לא כזה, אמנם אני לא שחיף, אבל ממש לא איזה ערס.

עכשיו הבנת? או שאתה צריך עוד "סיפור גבורה" מעוד מישהו פה?

עם אנשים כאלה, זה הולך רק בכח. ואתה לא צריך לרצוח אותו או לשבור לו יד, מספיק שאתה מראה לו שאתה יכול להחזיר כמו שצריך ויש לך לא מעט כוח ביד, והוא לא יתקרב אליך מאותו יום.

פורסם

עכשיו נזכרתי בשתי סיפורים אמיתיים מהילדות. סוף שנות התישעים.

הראשון די מזעזעה שני תלמידים מאותה כיתה פתאום החליטו לריב על איזו שטות כמובן.. בסופו של דבר ה"ערס" התחיל להתעלל בחנון באמצע הכיתה ואז לקח עיפרון ודקר אותו עם עיפרון. לפחות ככה סיפרו את הזועה הזאת. וכמו שהבנתי זה היה באמצע השיעור. קיצר הערס קיבל מאסר.

עוד סיפור יותר מזעזעה שהיה חננה אחת שהתעללו בו מלא מלא זמן.... החננה הזה הושפז כמה וכמה פעמים בגלל בעיות נפשיות שנגרמו לו עקב ההתעללויות.

בקיצור אותו חננה תפס פטיש הגיע לביצפר אחרי הלימודים מצא את מי שהתעלל בו לא יודע איך זה מה שהיה כתוב בכתבה אבל שבר לו את כל האצבעות בידים וברגלים אחר כך שבר לו את הברכיים קיצר הערס שהתעלל יצא בגבס נחה לכול החיים. והחנון מאושפז בבית חולים לחולי נפש לאיזה 20 שנה...

מאחל לך שהמצב שלך לא יגיע לזה ששמעתי וקראתי בעיתון.

פורסם

איזה ילד כאפות אלוהים ישמור... תפוס ביצים סעמק... מה אתה נותן לו ככה להשפיל אותך? כנס באמ אמא שלו... אל תהיה הילד כאפות של אף אחד, תעמוד על שלך. (בכל מקום אגב)

וואי כמה זמן לא הגבתי בפורום הזה... שנים... :o

פורסם

תראה, זה לא שזה האופי שלי, פשוט הילד הספציפי הזה הוא לא יתואר.. אם היית מכיר אותו קצת יותר טוב גם אתה היית עושה את מה שאני עשיתי. לא משנה מה אתה חושב על עצמך, היית מפר את "הכללים של עצמך" רק כדי לגרום לילד הזה להענש (לא דווקא מבחינה פיזית, יותר מבחינה נפשית).

אגב המשפט על הסיגריות-אם זה היה ילד אחר לא הייתי אומר (אני סובל הרבה מהריח של הסיגריות, אבל על אף אחד אני לא מלונן, בגלל שהם עוד איכשהו נורמאליים), אבל לילד הזה יש בעיה חמורה, ואני פשוט לא סובל אותו..

ולא-אני לא בוחר ילדים לפי הרמה השכלית.. אני בוחר לפי האופי.. לילד הזה במקרה-גם יש רמה שכלית נמוכה.. ולהגיד לך את האמת, יש לי חבר, עם לב רחב כמו אבי ביטר (וגוף גם ::)) וו.. איך לומר בשפה עדינה? הוא לא כ"כ חכם. אז מה? אז אני עוזר לו. אני לא פוסל אותו. יש לו לב רחב והוא יהיה מוכן לעזור לי מתי שאני רוצה ואני עוזר לו מתי שהוא רוצה. (עכשיו אתה בטח תגיד "תראה אותו אומר x ו-y על חבר שלו" אז.. אין לי עוד דרך אחרת איך לשכנע אותך שאני לא כזה בנאדם מגעיל כמו שאתה חושב..)

חוץ מזה (מצטער שאני הולך להשמע כמו מורה), מה שעשיתי לא נקרא להלשין. הריח באמת הפריע לי עד כדי כך שאני לא יכולתי לנשום (אני אסתמטי).

חוץ מזה לא ניגשתי לרכזת כדי "להלשין" או בגלל שפחדתי או משהו.. פשוט כל היום הוא הציק לי עם האיומים שלו, וזה התחיל להמעס עלי.

ועוד משהו: אם באת לכאן כדי להטיף לי על האופי שלי, תדמיין את עצמך באותה סיטואציה.

חשבתי שאתה בקושי מכיר אותו....

היום באחד השיעורים, המורה העבירה איזה ילד (שאני בקושי מכיר, בדיוק עברתי לתיכון) לידי.

אם עשיתה הלשנתה בהתחלה בכוונה זה די מגיע לך

פורסם

לי היה פעם איזה מגודל אחד בבית ספר שהיה חזק ממני בערך פי 10.

לא זוכר למה הוא כעס עלי יום אחד אבל אני זוכר שהיתה תחושה של משהו ברוטלי מתקרב.

בצהריים המאוחרים באחת ההפסקות הוא ניגש אלי והתחיל לעשות משחקי כוח.

באיזה שהוא שלב הזזתי את היד מהר כנראה תוך כדי התגוששות קלה ופגעתי לו בזרת במקרה.

ההפסקה בדיוק נגמרה וחזרנו למקומות, הוא היה נראה חיוור משום מה.

למחרת הייתי בטוח שהוא הולך להרוג אותי אז לא הגעתי לבית ספר.

יום אחרי זה הגעתי והסתבר לי שגם הוא לא הגיע אתמול מחשש לחייו, וששברתי לו את האצבע בלי כוונה. :lol:

מאותו יום נהינו חברים טובים. ;D

זה אחד מתוך כמה מקרים שהיו לי (ב3-4 בתי ספר שהייתי בהם) שבהם נלחמתי מול ילדים מגודלים שאחרי זה הפכו להיות חברים שלי ושמרו עלי בנאמנות מופלאה.

תמיד הגדולים והחזקים מכבדים את הקטן שבדרך פלא מצליח לעורר פחד גם בענקים.

פורסם

ממש אשכול "נקמת אנשי המחשבים בערסים" עשיתם פה :hat:

פורסם

האמת אני מבין את זה שאתה לא רוצה ללכת מכות ואני אדם די רגוע, ככה גם אני בדרך כלל אבל במיקרים אבל שאין ברירה ומציקים לי אני פשוט מאבד את זה ונהיה חיה רע אני יסביר.

פעם שהייתי בכיתה ז' הלכתי לחכות לאוטובוס ובנתיים בוא שתי ילדים גורילות מט' מבית ספר קרוב . התחילו להציק לי ולרדת עלי בהתחלה זרמתי אמרתי שיהיה עד שהאוטובוס אבל הם התחילו לנסות לקחת את הפלא שלי ואז הבנתי שאיתם זה לא ילך בטוב, עפתי לאחד מהם כאפה שאני כולה הייתי בן 13 והם לפחות 15+ גורליות והם פתאום נבהלו והפסיקו ומאז לא ראיתי אותם והם לא חזרו להציק כי אני שאני מתעצבן זה בא בבום( :screwy:) ולא הדרגתי חחח . בתקופה שאחרי אני ועוד חבר פשוט היינו מפרקים אנשים אבל אף פעם זה לא היה חלשים אלה אנשים שנהנה להציק לחלשים (שלפעמים חלק מהם היו חברים שלנו) או סתם היה להם המון פוזה (עכשיו שאני רואה את זה זה נראה לי כי מן סוג של הגנה בתקפה אבל העיקר שזה עבד מצוין)

משהו לגבי הלשנה האמת כן הייתי מלשין לא כדי שיטפלו בו, למרות שככה צריך להיות במערכת חינוך והמשטרה במקרה כזה היו אמורים להיות פיתרון לבעיה, אבל במדינה שלנו לא צריך לצפות להרבה מהם להרבה דבר שצריך להשתנות ומהר. ככה אני גם יוצא ממקום שניסיתי לפתור את הבעיה בלי מכות ואז המורים לא יכולים לבוא אלי בטענה שלא באתי אליהם הם פשוט לא עשו את העבודה (דבר שפותר אותי מעונש, הדבר לא פעם הציל אותי מעונשים ) ואז תמיד מגיע השלב של המכות למה כי זה ככה בישראל סוג של תחביב ישראלי ;D אבל עדין אני לא יכול להגיד שזה לא מעיף אדרנלין לשמים זה מן שובר שגרה שלא ישעמם יותר מידי.

ממש אשכול "נקמת אנשי המחשבים בערסים" עשיתם פה :hat:

ממש לא נכון אם הכוונה שלך למרוקאים זה פשוט התנהגות של אנשים מסוים ולא דווקא "ערסים" זה יכול להיות גם רוסים ועוד כל מיני .

פשוט אנשים חרא כמו שיש בכל חברה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים