עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פוצץ אותו אין לך ממה לפחד

שבור לו תראש

יבואו חברים שלו - אז תלך מכות גם איתם

אחרי שהם יצאו מוכים (גם אתה אבל גם הם) הם לא יתעסקו איתך אף פעם

ונניח ויבואו עבריינים גדולים

תגיד להם מה קרה - ובמקרה הכי גרוע הם יגידו אל תתעסק איתו ותגיד להם בסדר

אתה צריך לשדר שאתה לא מפחד מאף אחד ואז גם ערסים לא יתעסקו איתך

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזמנו, ביום הראשון שלי בחטיבה היה ערס שחשב שאני ילד כאפות, והציק לי במשך שתי הפסקות ראשונות של אותו היום..

זה נגמר עוד בהפסקה השניה כשהוא קיבל די בהפתעה כיסא בראש, ולמזלו כשעפתי כבר עליו חצי מהכיתה שלי קפצו עלי כדי לרסן אותי :smile1:

מאז לא רבתי או נתקלתי במצב שהייתי צריך ללכת מכות ::)

מהניסיון שלי, הערסים מחפשים טרף קל, מישהו שאפשר לתת לו מכות מבלי לקבל חזרה

גם אם זה יהיה מישהו פי 2 מגודל שלהם, אם אותו הבחור לא מגיב, זה לא יגמר מהר

אם תגיב מיד ובעוצמה, הוא לא ינסה להטפל אליך, הוא יחפש לו טרף אחר שלא יגיב ויהיה ילד הכאפות שלו

לדעתי תעקם לו יד/רגל, עד שיתחיל להתפתל ולהתחנן שתפסיק, תזהיר אותו שבפעם הבאה זה יהיה המפרקת שלו... תוריד לו את אגו ממך ואתה מסודר ;)

פורסם
  • מחבר

דבר כזה יגרום למישהו לצחוק ואז לעשות הכרות בין הראש שלך וקיר....

הוא לא בא אליך? אל תבוא אליו.

אתה יכול לנסות את דרך ה "טעיתי וחטפתי על זה" אבל זה כבר אזור מסובך לצאת ממנו.

תחזיר לו באותו מטבע.

דיבור מסריח תחזיר בדיבור שיבהיר לו שהוא עומד לחטוף אבל בלי קללות וכדומה כי זה יעצבן אותו יותר.

פיזי תחזיר בפיזי, אין לך אפשרות אחרת.

אני לא מסוגל פשוט ללכת לבנאדם ולתת לו אגרוף על משהו שקרה לפני x זמן.. זו החולשה שלי.. (חוץ מהשיערות)

אני פשוט רגוע מדי.. אחרי האגרוף אני הייתי בשאנטי.. (לא כי הייתי בשוק, אלה כי פשוט לא הייתי עצבני).. הדבר היחיד בעולם הזה שמרגיז אותי הוא פקקי תנועה, או שמתעסקים עם אחי הקטן..

פורסם

פותח הדיון, קח עצה טובה:

בכתה ח' אהב להיטפל אלי ילד מתלהב בערך כמוך עם חגורה כחולה/חומה/ורוד נצנצים בג'ו ג'יטסו ועוד איזה משהו, נראה לי קפואירה. מה לעשות, זה היה נוח, הייתי קטן בשנה מכולם.

יום בהיר אחד שהוא בא להציק, דחפתי אותו.

הוא נפל.

הוא שבר יד.

אתה לא חסין כדורים. כדאי שתפסיק לחשוב ולהתנהג ככה, לפני שמישהו באמת ידפוק לך איזה כיסא בראש. תפתח את העיניים ותסתכל מסביב, ותפסיק לחשוב שאתה יותר טוב ממי שמסביבך.

פורסם

אז תחכה שהוא, או כל ערס אחר (חבר מביא חבר) יבוא אליך ויתחיל "להתפלצף".

פורסם
  • מחבר

אז תחכה שהוא, או כל ערס אחר (חבר מביא חבר) יבוא אליך ויתחיל "להתפלצף".

רעיון נחמד.. אבל עדיין מה שScorn אמר נשמע לי פחות או יותר הגיוני.. חוץ מזה אני לומד הגנה עצמית, לא "התקפה אחרית"..

פורסם
אני לא מסוגל פשוט ללכת לבנאדם ולתת לו אגרוף על משהו שקרה לפני x זמן.. זו החולשה שלי.. (חוץ מהשיערות)

אף אחד לא אמר לך, לך אליו פרק אותו מכות ותאיים עליו שלא יתקרב אליך.

אם הוא משתמש בכוח פיזי, תרגיש חופשי להחזיר באותו מטבע.

ואני לא מדבר על לתפוס אותו באיזה נעילה אלא לתת לו כמה מכות טובות שיבין ואז לתפוס אותו בנעילה ולשאול אותו בפשטות אם הוא נרגע.

פורסם
  • מחבר

טוב.. בקיצור, אני צריך תשובה חדה וברורה: מה ההיגיון אומר לעשות במקרה הזה ולא בעתיד?

כבר קר לי ואני עייף, ואני רוצה לסגור את הדיון הזה עם תשובה ברורה אחת.

פורסם

מה לעשות עכשיו?

תרגע ולך לישון.

ובזמן שאתה מחכה להירדם תנסה להבין שלרחם עליו לא יביא לך תועלת אלא רק יזיק לך.

פורסם
  • מחבר

נכון יש את הסדנאות האלה לילדים עם פתיל קצר? אני צריך לעבור כזאת רק על ילדים עם פתיל ארוך מדי (ואני יודע שזה לא נשמע טוב :smile1:)

פורסם

לך לישון.

אתה תצטרך את בשביל היום שאחרי איתו בבית הספר.

פורסם
  • מחבר

תודה לאל (שוב), על כך שיום שישי אין לי בית ספר. רק לחרשנים ממש יש , הערבית\צרפתית\סינית המוגברות..

ואני מזהיר את כולכם.. אם אתם רואים שבאמצע הלילה אני אתחיל לדבר שטויות, זה אומר שאני הולך מתוך שינה.. וכן-קרה לי שכתבתי דברים בפורום מתוך שינה.. בקושי אני זוכר שהייתי ער באמצע הלילה :P

פורסם

תגיב רק אם אתה מותקף, וכשאתה מגיב תגיב חזק בנעילה כואבת של יד/רגל

אם הוא ישכח ממך, ולא מעט מקרים שהערסים מוצאים להם תמיד מישהו להטפל אליו, אז רד גם אתה מהסיפור

לילה טוב

פורסם

פיפי ולישון.

פורסם

הייתי בדיוק באותו סיפור כמו שלך,

בעבודה הקודמת שלי היו 2 לקוחות ערסים (אחד מהם ממש ממש שחור, קשוח כזה) שבגלל פליטת פה מטופשת הם החליטו שאני עובד בשירותים, אחד מהם הטריד אותי ממש עד הבית וגם שכבר הייתי חוזר ורוצה רק לנוח ולהרגע, היה יורד עלי ומפיץ עלי שמועות נבזיות שאני מנקה שירותים.

לא הייתי ישן בלילות, בבקרים הייתי עייף וכל מה שהייתי חושב עליו זה רק ההקנטות שלהם, גם שהייתי בעבודה לא הייתי מרוכז, הייתי צורח על אמא שלי על שטויות בגלל תסכול אישי, הפתיל שלי ניהיה קצר, למרות שהוא בדר"כ ממש ארוך... ומסיבי...

בסופו של דבר לא יכלתי יותר והתפטרתי מהעבודה, אבל אני לא שלם עם זה שעשיתי את זה רק בשביל לברוח מצרות במקום להתמודד איתם.

תלמד מהטעויות שלי חבר, תדע להגן על כבודך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים