עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הסיפור הזה כבר לא עקרוני כי מצאתי פתרון, אבל אני משאיר אותו-קראו חופשי והמנעו מלרדת עלי אם הירידה לא תהיה ממש קורעת...

אוקיי.. אז זה הסיפור..

היום באחד השיעורים, המורה העבירה איזה ילד (שאני בקושי מכיר, בדיוק עברתי לתיכון) לידי.

הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום", ואסור לעשן בביה"ס. הייתי בטוח שהמורה לא שמעה את זה כי היה רעש (שיעור דרמה), והילד לחש לי :"חכה חכה אחרי הבית ספר אני קובר אותך".

הייתי בטוח שהוא ציני, אז צחקתי (הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו).

אחרי זה, במשך כל היום הוא עושה לי תנועות של "חכה חכה".

לא שאני מפחד ממישהו (אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים, אבל אני לא יכול לסבול אלימות), אבל הלכתי לרכזת שכבה ודיווחתי על איום. היא אמרה שהנושא יטופל בשיא החומרה.

אחרי זה נשארתי איזה חצי שעה\שעה אחרי ביה"ס כדי לעזור לחבר עם איזו עבודה.

יצאתי מביה"ס, וראיתי אותו מחכה. אמרתי לו:"היי", ואז פתאום הוא כזה התקרב אליי, כאילו הוא עצבני.

הוא אמר לי :"אתה יודע שאני לא אוהב מלשנים. למה אתה מלשן? אני אלמד אותך לקח".

זה בא לי דיו בהפתעה כי הרושם הראשוני היה של ילד טוב.

אמרתי לו: "נווו באמת מה עכשיו תיתן לי אגרוף, ואז מה זה יעזור לך? מה אתה לא מבין איך העולם עובד? כלום לא יצא לך מזה. בעיות לא פותרים ככה. בוא נדבר אחד עם השני כמו שני גברים ולא כמו תינוקות, ש"פוטרים בעיות" באגרוף."

בגלל שהוא ממש אבל ממש טיפש (מרוב שאין לא איי קיו אפילו קשה לו לדבר, וזאת בגלל שהוא מעשן קבוע איזה 3 חבילות סיגריות, וידוע שסיגריות עוצרות את התפתחות המוח), הוא אמר לי: "את כל הבעיות שלי אני פותר באגרוף. ככה הכי טוב."

שוב, בגלל שאני שונא אלימות, אמרתי לו: "בחייאת רבאק נוו שנינו יודעים שמכות לא פותרות כלום.." (ולמרות שאני בן 14 אני מבין את העולם-היום הוא מאיים במכות-מחר אני מוריד לו את המשכורת)

בכל הדיון, חבר שלי ניסה להרגיע את הרוחות.

פתאום, לא שמתי לב רגע אחד, והוא נתן לי אגרוף ללסת. (את האמת זה בכלל לא כאב לי, כולי מכושל גופנית ונפשית מהג'ו ג'יטסו)

הראש שלי עלה, ויישרתי אותו כאילו כלום לא קרה. נראה לי שלא החזרתי לו (ואם אני רוצה אני יכול לשלוח בנדם לשיבא) בגלל שפשוט ריחמתי עליו. בנאדם בן 15, בלי אוכל ובלי שכל, כל מה שיש לו זה רק קצת Marllbaro ונרגילה, ולא יצא ממנו כלום בחיים.

אחרי שהוא ראה שזה לא הזיז לי (והוא נתן לי את כל מה שיש לו), הוא נתן לי עוד אחד לבטן. הפעם זה ממש ממש לא כאב כי יש לי בטן יותר חזקה מבטון.

חבר שלי החזיק אותי, למרות שלא רציתי להחזיר לו (בגלל תחושת הרחמים החזקה שהחזיקה אותי בכל הכח).

לצערי הרב, אחד הילדים שהיה שם צילם אותי (לא רוצה לדמיין את הלחץ החברתי האדיר שיהיה עלי).

זה לא הקטע הכואב באמת, כי פסיכולוגית אני חסין ללחצים חברתיים\פיזיים.

סובבתי את הגב, והתחלתי ללכת כאילו כלום לא קרה.

הסתובבתי עם חבר שלי בערך שעה. הוא סיפר לי, שלילד ההוא היה כ"כ הרבה בטחון בגלל שהוא עבריין כבד מאוד, ושיש לו גב ענק של "מיטב" משפחות הפשע בר"ג.

לדעתי, הוא אפילו לוקח סמים בגלל שיש לו קשיי דיבור חמורים, ובקושי מבינים מה הוא אומר (רק כדי להמחיש, הוא מדבר בערך כמו Forest Gump).

בקיצור, חבר שלי שכנע אותי לרדת מהעניין כי אין לי גב, וגם אני שונא אלימות. בשום מצב, לא כדאי להתעסק עם עבריינים פחדנים שיקראו לחברים שלהם (שמסתובבים שיכורים ברחובות עם סכינים), בגלל שהם כ"כ לא צפויים.

עכשיו זה העניין: אני לא רוצה שרכזת השכבה תשהה אותו\תקח אותו לשיחה, בגלל שאז הוא עלול לחשוב ש"הלשנתי" על האגרוף, ואם יחשוב כך, הסתבכתי עם העולם התחתון של ר"ג.

איך לעזעזל אני "משחיל" את עצמי מחוץ לסיטואציה? מה להגיד לו? מה להגיד לרכזת?

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל כך הרבה תיאורים מיותרים, שזה נראה כמו ספאם אחד גדול :|

הדרך הכי קלה בשבילך היא לאסוף כסף, וללכת למשפחות הפשע, ולבקש מהם לקבור אותו.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד, אבל זה לא סתם ספאם אלו החיים שלי :(

בסיטואציה זהה-מה אתם הייתם עושים?

פורסם

ילדי HWZONE זקוקים לשרינק

פורסם

אני אגיב ברצינות, לא כמו הליצן הזה ^^

תראה גם אני אחרי 11 שנים בג'ודו, שונא אלימות ומתרחק מזה כמה שאפשר, ממש מוצא אחרון.

אבל יש רגעים בחיים שאתה צריך להבין מתי צריך להפסיק עם הדיבורים היפים האלה של "מה זה יתן לך ?", ולהפגין בטחון עצמי.

מספיק שתרים עליו את הקול , ותאיים עליו בצורה יותר רצינית וגם אם אתה לא טיפוס כזה, הוא לא מכיר אותך.

אתה יכול יפה להוריד אותו מהעץ בלי להרים יד אפילו...בלי שום קשר למי יותר חזק או למי יש גב יותר גדול.

ותאמין לי ש"העבריינים הגדולים של רמת-גן" לא משתינים בכיוון של ילד מסכן בן 14, יש להם דברים אחרים להתעסק בהם.

ואם כל זה לא הולך, ושום לוחמה פסיכולוגית לא עזרה לך, אז אתה צריך לזהות את הרגע שהבנאדם לא הולך להפסיק עם האיומים.

את צריך לתת לו הזדמנות אחרונה לרדת מזה, ולהזהיר אותו שלא יהיה לו טוב. אם אתה רואה שאין לך סיכויי נגדו במכות, פשוט תברח...

אם יש , תביא אותו למצב שהוא מתחנן שתפסיק....

בכל מקרה אל תצא מופסד מכל הכיוונים כי עכשיו הוא מבין שהוא גדול עלייך וזה רק מגביר לו את הביטחון.

לך למורה שהתלוננת עליו אצלה ותגיד לה שהיא לא עשתה את העבודה שלה כמו שצריך,

כי אם הוא הרביץ לך אני בטוח שאתה לא הראשון ולא האחרון שהוא עושה לו את זה. והיא הייתה צריכה לדעת איך להתמודד איתו.

פורסם

עד מחר נראה לי שהוא ישכח מזה .

ומה הבעיה לדבר עם המורה ולהגיד לה שכבר אין לך איתו בעיות ?

פורסם

אתה מחפש חברה/מנסה להדליק אותנו עם התיאור הזה ?

אל תתעסק עם ילדים כאלה ואל תנסה את דרך ההיגיון איתם כי כמו שאמרת - הם לא מבינים אותה .

תתעלם ותמשיך בחיים,ונגיד וכן קראו לך לשיחה תגיד מה שקרה הרי אין לך ממה לפחד אתה הייתה בסדר לא ככה ?

פורסם

שמע באלי לפגוש אותך כי לפי מה שאתה מתאר אתה חסין כל כאילו אתה סוס בטירוף ולא נראה לי ככה.... קיצר תמשיך לנסות להתרחק אבל אם זה מגיע למצב שהוא נוגע בך אז תחזיר לו מה זה זה הגוף שלך אסור לאף אחד לגעת בו ללא הסכמה מצידך....

אתה נוהג כהוגן אבל יש קווים שאסור לאחרים לחצות בנוגע לגוף של כל אחד ואחד כשמדובר בנגיעות גם אם זה כאפה ובטח ובטח שבוקס לבטן וכל מה שאמרת...

מקווה שעזרתי...

פורסם

כמו שic3 cub3 אמר "עברייני רמת גן" לא שמים ולא איכפת להם שאתה אמרת איזה מילה מסכנה לילד אידיוט בן 15.

אני מניח שהוא יעזוב אותך בשקט ולא יעשה כלום וגם אם מקלל אותך וזה תתעלם ותעזוב

ואם הוא לא עזב אותך..:

ואם אתה באמת כמו שאתה אומר, חזק ויש לך כוח ובטחון עצמי(לא מזלזל חס וחלילה) אז מה אתה מפחד...

פעם הבאה יבוא אליך, וירביץ לך, תכאיב לו קצת תראה לו מה אתה שווה ותגמור את הסיפור.

בסופו של דבר אצל הילדים האלה עם המוח המכווץ, זה רק משחקי כוח מי יותר חזק מנצח.

בקשר למורה, אני מבין מה אתה אומר, אם אתה רוצה לצאת מזה תגיד לה שהוא אמר את זה בצחוק והוא לא התכוון באמת.

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון, לא יודע אם הוא יעבוד (בגלל שהאינסטינקטים של הערס הזה לא צפויים), תעזרו לי לשפוט.

קודם כל, אני אלך אליו (הוא איתי בכתה), ואני אגיד לו שאני רוצה ליישב איתו עניינים, ולפתוח דף חדש. אני אשחק אותה כאילו אני קטן וחלש ומפחד ממנו ומהחברים שלו (כן אני שחקן ענק, ברצינות).

אם הוא יעזוב אותי, אני אלך לרכזת ויגיד לה שהכל הסתדר. אם לא, אני אעבור למצב של אין ברירה, ואקרע לו את הצורה. החסרון בפתרון כזה, הוא שפעם לחבר שלי הייתה סיטואציה דומה, וכל הזמן הטרידו אותו בטלפון, ושלחו כמה ערסים להרביץ לו :-\

פורסם

כלב נובח לא נושך

אבל בתכלס סתם עשית שטות שסיפרת לרכזת. זה באמת להלשין סתם.

מה נראה לך שהיא תעשה כבר?

פשוט היית הולך מדבר איתו שלא התכוונת להלשין עליו עם הסיגריות וזה היה נסגר כמו כלום. בלי "מה עכשיו תיתן לי אגרוף" וכאלה, זה רק מעצבן עוד יותר.

ועם כל הכבוד לג'ו ג'יטסו אל תחשוב שאתה מר עולם. הוא יכול להרים מקל או יותר גרוע מזה ואז אין לך מה לעשות.

ואם כבר נתן לך מכות, אל תסתובב אחורה, זה אולי מה שנשמע נכון לעשות, אבל בתכלס אם באמת אתה חזק כמו שאתה אומר היית משפיל אותו וזהו זה היה נגמר.

להסתובב אחורה זה כמו להגיד "אני פחדן". אני יודע שהרבה אנשים לא יסכימו איתי פה, אבל אין מה לעשות. הטבע של האנשים זה שהחזק שורד.

בכל מקרה, גם עכשיו אם פשוט תלך לדבר איתו ותגיד אני מבין שלא יפה להלשין ולא התכוונתי וזהו הכל ייגמר.

פורסם
  • מחבר

כן.. יש לזה הגיון.. לא צריך לקפוץ למסקנות קיצונית..

מקסימום במקרה הכי גרוע אני אראה לו מה אני שווה (כבר שברתי שן למישהו בעבר חחח)

אגב למה מס' התגובות שלי תקוע על 175?

פורסם

איזה כותרת דרמתית!

אפשר לסכם את זה כפלייר פרסומי למכון ג'ו ג'יטסו

בטח ההמשך יהיה כזה...

לאחר שהתפוצצה לי לבנת חבלה ליד החלון כאות אזהרה ממשפחות הפשע, התגייסו כל הילידים במכון הג'ו ג'יטסו בהנהגת מאסטר ספלינטר ויצאנו להילחם במשפחות הפשע

לאחר שחיסלנו את השומרים בפתח המערה שלהם הגיענו אל המאסטר של משפחות הפשע, אך כולנו היינו פצועים מהקרבות הקודמים ונותר רק הילד החדש החצי עיוור שהוא בסך הכל חגורה לבנה, אבל בתוך מוחו הוא שמע ת מאסטר ספלינטר אומר לו שאפילו שהוא רק בכיתה ב' ושוקל 25 ק"ג אם הוא יתרכז מספיק חזק ויעצום עיניים הכח יהיה עימו, לאחר ארבעה פליפלקים באויר שני ברגים וחצי מסובבת העקב של הילד היה תקוע בין עיני המאסטר ששבק חיים בו במקום.

ג'ו ג'יטסו!

ביחד נאחד את משפחות הפשע...בקבר!

פורסם

"אני צפלון בן 15 אבל אני כבר 5 שנים בחוג צ'וצ'ימיצ'ו שאמא שלחה אותי אז אני חזק כמו צ'אק נוריס, וכולם אומרים שאני חנון אבל אני חכם ואני לא יורד לרמה שלהם.

ואז הגיע ילד והלשנתי עליו, ואז הוא התעצבן, אז הלכתי ליועצת ואמרתי שהוא מאיים עלי, אבל היי, זה הוא התחיל, ואל תשכחו שאני חכם יותר.

ועכשיו הוא רוצה להרביץ לי ואני לא מבין למה, אבל אני מרחם עליו כי הוא מעשן סיגריות, וכבר אמרתי שאני יותר חזק ממנו?

הוא התחיל להרביץ לי ולא החזרתי, אבל היי, אני יותר חזק ממנו.

בקיצור, מה ילד חזק כמוני יכול לעשות עם ילד מסכן כזה? אולי אני אלך לאגודה לשלום הילד ואני אגיד להם שהוא מעשן כדי שיקחו אותו מהמשפחה שלו? זה בטוח יתרום למצב."

בכל מקרה, תפתח שכל, ותשמור על פה סגור.

אתה רואה שהוא ערס, אז מה אתה מתחיל להתפלצף עליו? מה אכפת לך שהוא מעשן? ואם הוא היה מביא פוק, אז גם את זה היית מודיע לכל הכיתה?

זה שאתה חזק לא עוזר בכלום, כי מה שמייחד ערסים זה שהם באים בחבורות.

כשתראה אותו פעם הבאה, תגיד לו שאתה מצטער (תעלה לו את האגו), תגיד לו שאם הוא מרביץ לך עוד פעם אתה תפנה להנהלת בית הספר/משטרה (הוא יתעצבן עליך), ושוב תגיד לו שאתה מצטער ונפלט לך (תעלה לו שוב את האגו)

פורסם

^ :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים