עבור לתוכן

חוץ, ביטחון ו-8 תיקים נוספים. בקדימה מתחילים להריח את הכיסא

Featured Replies

פורסם

פחחח - ספינולוג ( גרוע )

הממשלה הזו נפלה על רקע החשדות ( והאישומים ) של אולמרט ולא על זה שביבי לא היצטרף :screwy:

הממשלה לא נפלה בגלל אולמרט אלה אך ורק בגלל הליכוד וש"ס .תבדוק את העובדות פעם הבאה

• תגובות 133
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ?

הממשלה הזו נפלה בגלל שאולמרט הודיע שהו מתפטר וציפי לא היצליחה להרכיב ממשלה כי ביבי לא רצה להצטרף אליה כי הוא יודע שהעם רוצה ימינה :screwy:

פורסם

כן ?

הממשלה הזו נפלה בגלל שאולמרט הודיע שהו מתפטר וציפי לא היצליחה להרכיב ממשלה כי ביבי לא רצה להצטרף אליה כי הוא יודע שהעם רוצה ימינה :screwy:

בדיוק הממשלה נפלה אך ורק בגלל הליכוד וש"ס ובגלל התאווה של ביבי לכיסא .

פורסם

ביבי אשם שאולמרט גנב :screwy:

פורסם

בדיוק הממשלה נפלה אך ורק בגלל הליכוד וש"ס ובגלל התאווה של ביבי לכיסא .

נכון. ועכשיו הוא קיבל אותו, ומי שלא רוצה ללכת לאחדות זו לבני - מאותה סיבה בדיוק.

עכביש בכביש - אין שום קשר לאולמרט. הוא התפטר מתפקידו כראש הממשלה, אבל זה לא משנה (או לא אמור לשנות, במדינה נורמלית) את הרכב הקואליציה, אלא רק את מי שעומד בראשה.

פורסם

קדימה והעבודה חתמו כבר על הסכם קואליציוני,

אם הליכוד היה נכנס, היינו נמנעים מבחירות והיתה לנו ממשלת אחדות.

אבל ביבי היה מלא אחריות ולקח אותנו לבחירות ובעצם ציפי לבני שלא מסכימה לשבת עכשיו בממשלת אחדות בראשותו היא שחסרת אחריות,

מה לא ברור?

פורסם

ציפי לא יכלה להקים ממשלה אחרי שאולמרט היתפטר ונכון ביבי חשב ובצדק שאין מה להיצטרף לממשלה של ליבני שאיננה מיצגת את העם .[br]פורסם בתאריך: 23.02.2009 בשעה 23:53:17

אני מבין שאתם מתעקשים להתעלם מתוצאות הבחירות שבו העם רוצה ימינה ?[br]פורסם בתאריך: 23.02.2009 בשעה 23:54:09
ביבי צדק והרגיש את רצון העם

אתם רוצים עדר עיזים ולא עם בעל דעה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2009 בשעה 23:55:06

על הברווז אני מאמין אבל על השאר :nixweiss:
פורסם

ליברמן מכשיר ממשלת ימין עם ש"ס וישראל ביתנו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3676436,00.html

בשלב הבא הוא יוותר על הטבות לחיילים (כי ש"ס לא יסכימו שיתנו לאחרים ולא להם)

בשלב לאחר מכן, הוא יוותר על הנאמנות (כי החרדים לא עושים צבא/שירות לאומי)

בשלב הסופי הוא יצטרך לוותר גם על שינוי שיטת הממשל (כי זה אינטרס רק של הגדולות והקטנןת לא יסכימו)

אבל העיקר שהוא יהיה שר

פורסם

ביבי אשם שאולמרט גנב :screwy:

מי היה יושב ראש קדימה בזמן הרכבת הממשלה?אולמרט או ציפי ליבני?

נכון. ועכשיו הוא קיבל אותו, ומי שלא רוצה ללכת לאחדות זו לבני - מאותה סיבה בדיוק.

עכביש בכביש - אין שום קשר לאולמרט. הוא התפטר מתפקידו כראש הממשלה, אבל זה לא משנה (או לא אמור לשנות, במדינה נורמלית) את הרכב הקואליציה, אלא רק את מי שעומד בראשה.

מוזר אני חשבתי שהם לא נכנסים בגלל התחייבויות של ביבי כלפי מפלגות הימין

ציפי לא יכלה להקים ממשלה אחרי שאולמרט היתפטר ונכון ביבי חשב ובצדק שאין מה להיצטרף לממשלה של ליבני שאיננה מיצגת את העם .[br]פורסם בתאריך: 23.02.2009 בשעה 23:53:17

אני מבין שאתם מתעקשים להתעלם מתוצאות הבחירות שבו העם רוצה ימינה ?

האם ביבי הלך לבחירות בגלל שהוא חשב שרוב העם הולך ימינה (כאשר הוא מנסה להקים ממשלת אחדות ולא ממשלת ימין קיצונית) ולא בגלל תאוותו לשלטון אז אני משאיר בסימן שאלה ענק.

אני לא אמרתי שאני מתעלם מהחלטת רוב העם אלה אני אומר שהשאלה היא ,אם תקום ממשלת ימין קיצונית באיזה מחיר זה יהיה?

פורסם

7. מעריכה את ליברמן.

חגית

(23.02.09):

המצע שלו בבחירות היה הרבה יותר קרוב למלחמה בטרור מאשר לברית הזוגיות שלמלכתחילה לא הייתה על ראש סדר היום. כל הכבוד לו על האחריות הלאומית שהוא מגלה. דווקא כאדם לא דתי, אני חושבת שניתן יהיה לגשר על נושאים בעייתים של דת דווקא מתוך שיתוף פעולה של ישראל ביתנו וש"ס. אף אחד לא רוצה מלחמות מכוערות. מעבר לכך, הסיפורים הגדולים של המדינה בשנים הקרובות הם הכלכלה ואיראן. לעומת זאת, הכל שולי. בהצלחה לליברמן ולכולם!

פורסם

מרמור בקדימה: "דחיית הצעת נתניהו - טעות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3676407,00.html

למרות החזית האחידה כלפי חוץ, בכירים בקדימה מתחו בשיחה עם ynet ביקורת על "התנהלותה האגרסיבית" של ציפי לבני בראשות המפלגה, ותקפו את ההערכה השגויה בעיניהם כי ממשלת ימין צרה לא תחזיק מעמד זמן רב.

פורסם

מוזר אני חשבתי שהם לא נכנסים בגלל התחייבויות של ביבי כלפי מפלגות הימין

באמת מוזר.

פורסם

מצטער לא בא לי להסביר למי שאיננו מסוגל להבין - ליבני יכולה להפוך את הממשלה הזו לפחות קיצונית והיא עדיין לא עושה זאת כי היא לא מרפדת את התחת .

אבל אני לא הייתי הולך על זה , הייתי הולך על ממשלה ימנית ואם לא לבחירות נוספות ולא נילחץ על הציפי .[br]פורסם בתאריך: 24.02.2009 בשעה 00:08:44

האחראיות של ביבי מתערבבת עם פחדנות והוא איננו צריך ללכת עם קקה דימה .
פורסם

בשלב הבא הוא יוותר על הטבות לחיילים (כי ש"ס לא יסכימו שיתנו לאחרים ולא להם)

בשלב לאחר מכן, הוא יוותר על הנאמנות (כי החרדים לא עושים צבא/שירות לאומי)

בשלב הסופי הוא יצטרך לוותר גם על שינוי שיטת הממשל (כי זה אינטרס רק של הגדולות והקטנןת לא יסכימו)

אבל העיקר שהוא יהיה שר

לצערי הרב חייבים לעשות פשרה וזה אם אתה רוצה שיהיה לך ממשלה ומה שעוד יותר עצוב שהוא כנראה הולך למכור את בוחריו .

פורסם

מרמור בקדימה: "דחיית הצעת נתניהו - טעות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3676407,00.html

למרות החזית האחידה כלפי חוץ, בכירים בקדימה מתחו בשיחה עם ynet ביקורת על "התנהלותה האגרסיבית" של ציפי לבני בראשות המפלגה, ותקפו את ההערכה השגויה בעיניהם כי ממשלת ימין צרה לא תחזיק מעמד זמן רב.

מופז האפס ממורמר, הוא לא יודע איך זה לא להיות שר

לצערי הרב חייבים לעשות פשרה וזה אם אתה רוצה שיהיה לך ממשלה ומה שעוד יותר עצוב שהוא כנראה הולך למכור את בוחריו .

הוא יתפשר בהכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים