עבור לתוכן

מחשב שורק, עושה קולות של טרקטור מקולקל.. :|

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב חברי האתר,

לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע.

כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה...

יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה.

אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ברמה מוגזמת מאד ונקנה לפני קצת יותר משנה וחצי..

הרבה תודה רבה חברים! :yelclap:

פורסם

הדרך היעילה ביותר הוא לנתק מאורר מאורר או לחילופין בזהירות ובמיומנות להפסיק את פעולת המאורר בעזרד אצבע.

לאחר שגילית את מקור הרעש יהיה לך קל יותר לטפל בבעיה, שים ל לא לדלג על מאורר כרטיס המסך במידה ויש לך אחד.

פורסם

תנתק את ההארד דיסק ותבדוק שאתה מפעיל את המחשב אם יש רעש(היה לי שריקה שנים עד שהבנתי שזה ממנו)

פורסם

בדיוק כמו שכתבתו עדיף לבדוק מאוורר מאוורר בלי לנתק חומרה אם אין נסיון בזה.

אם בדקת את כל המאווררים והכולם עובדים טוב ושקט אז הבעיה במאוורר של הספק. אם הספק שלך גאנרי ברוב המקרים המאוורר שם מעפן שמתחיל להרעיש מהר מאוד.

פורסם

יש לי שיטה מאוד טובה לבדוק מריה בא הרעש

קח קש(הדבר ששותים איתו) תלעס אותו קצת שיוכל להכנס למאורר אחרי זה דחוף בכול מאורר שיש לך את הקש ברגע שתגיע למאורר שעושה את הרעש את תדע בדיוק מה לעשות...

אהה ויכול להיות שהמוארר סתם לא יושב כמו שצריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים