עבור לתוכן

וינדוס עולה באופן אקראי בעת הדלקת מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה.

קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס)

לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן אותה?

פורסם

תבדוק בביוס BOOT PRIORITY שהHD נמצא ראשון. ושהLAN או USB מנותקים בBOOT.

זה יכול לפתור את הבעיה. גם כן אולי יש בעיה בחיבור של הכבל למסך. רופף או משהו כזה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי סליחה על התגובה המאוחרת.

אני בטוח ב100 אחוז שזה הסדר של העדיפיות בביוס (הגדרתי להתקנת הוינדוס ולא שיניתי צריך?)

boot device priority

1st boot device -cd-rom

2nd boot device -hard drive

3rd boot device -floppy

עכשיו יש בעיה. זה לא מציג לי את העמוד של הביוס. הוא נדלק ישר בwelcome לוינדוס. ניסיתי להפעיל מחדש (דרך הוינדוס) אך לאחר שהוא נכבה הוא לא נדלק שוב כמו פעמים קודמות. ז"א אין לי שום דרך להגיע לביוס כדי לשנות עדיפות. מה עושים?

פורסם

דימה פשוט יכול להיות שהגדרות של המסך שלך השתנו. תקשיב מיותר לעשות BOOT PRIORITY לCD אם אתה לא מפרמט כרגע את המחשב.

את הFLOPPY אפשר גם לכבות... שינוח גם ככה אתה ככל הנראה לא משתמש בו. (או שתרצה להתקין וידווס 3.11)...

ברגע שאתה מפעיל את המחשב אתה אמור לשמוע ביפ אחד קצר. אחרי זה תלחץ על DELETE הרבה פעמים עד שתכנס לביוס. אם זה לפטופ אז כנראה שזה F10 או F2... ככה תגיע לביוס. אם אתה לא רואה את המסך זה רק בגלל שהוא עדיין לא מקבל אות או מגיב איתי לאות מהמחשב.

לי אישית יש CMV 22 והוא נדלק רק כשעולה הXP כבר.

פורסם

יכול להיות שהמחשב שלך מחובר לחשמל על מפצל ?

נסה אולי להפעיל אותו בשקע אחר בבית (או ללא מפצל).

פורסם

יכול להיות שאם המודם נמצא על כרטיס PCI אז הוא לא מתאים ללוח אם.. נתקלתי פעם בבעיה שכרטיס רשת עשה סעיות בהפעלה של המחשב...

אבל אם הוא מובנה על הלוח אם אין לי מושג, אולי משהו דפוק בלוח..

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה. הפתרון:

מחוברים לי שני מסכים לכרטיס מסך אחד. עכשיו עד כניסת הוינדוס לא יודע למה אבל המסך השני שכבוי בדר"כ מקבל את האות המחשב. ככה הייתי לוחץ לכניסה לביוס אבל לא היה קורה כלום כי המסך השני הוא זה שקיבל את הפקודה. כעת אין בעיה. הכל חזר למצב תקין. תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים