פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEMשווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים המהירות של הoem נמוכה משל הretail ב25mhz לgpu ואיזה 20 לזיכרון......לשיקולך......מה המחיר?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר אז תגיד לי תחלס שווה לקנות או לאזה עולה 1300 ש"חחוץ מהעובדה שזה במהירות שעון נמוך יותר (הOEM) הוא לא נחות מהRETAIL בשום דבר אחר או שהוא כן(אני מתכוון שאולי חסרים לו איזה פיצ'רים שיש בRETAIL)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים זה אותו כרטיס בדיוק רק בלי האריזה הדרייברים והתוספות באריזה (משחקים ועוד) ומהירות השעון הנמוכה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אוברקלוק קטן מסדר את הסיפור...חשיבה כזאתי, היא לא נכונה, כי רדאון 8500 "רגיל" יכול לעבור המהרה גם הוא.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים החשיבה שלך לא נכונה... אם הראדון LE הוא בסך הכל כרטיס שעשו לו DOWNCLOCK אז הוא יכול להגיע לראדון הרגיל ולהמשיך משם, בפחות 500 שקל, אז בחיאת...
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים באמת! תפסיק להיות ליצן.... יש לי את הכרטיס שאתה מדבר עליו. קניתי אותו באקסלנט. והוא ב ד י ו ק כמו הרדיאון "הרגיל". יותר איטי? בחייך... אם ל 8600 ב 3Dmark2001, אתה קורא איטי, אז אתה כנראה מסטול... זה כמו לשאול איזו חללית מהירה יותר. אז תחסוך 500 שקל ותקנה אותו כבר. כרטיס מעולה. זהו
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אובר קלוק קטן יסדר אותו בלי שום קרור מיוחד.אין שום סיבה להשקיע 500 ש"ח יותר על כמה מגהרצים כל השאר אותו דבר בדיוק.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים באמת!זה כמו לשאול איזו חללית מהירה יותר.כולם יודעים שה Enterprise E מהירה יותר!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר אז חוץ ממהירות שעון יותר נמוך הם לא "הוציאו" שום פוצ'רים שיש בגירסאת ה RETAIL מגרסאת ה OEMהם רק עשו אותו יותר איטי?מצטער שאני כזה נודניק אם השאלות אבל אני רוצה ללכת היום לחנות ולראות שזה הכרטיס המקורי של ATIמה אני צריך לבדוק כדאי להיות בטוח שזה לא של חברה אחרת?(דיברתי עם המוחר והוא אמר לי שהוא יוצי לי את הכרטיס שאני אוכל לראות אותו)
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים תבדוק שעל המאורר כתוב ati (צריך להיות לוגו שלהם) וגם על הכרטיס הכל מיני מקומות וכאלה דבריםכמו שאמרתי הכרטיס זהה רק עם מהירויות שעון נמוכות יותר
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר תודה רבה על העזרהשאלה אחרונה הצ'יפים של הזיכרון צריכים להיות של חברה מסיומת או ש ATI עובדת עם כמה חברות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.