עבור לתוכן

האם אי פעם אוכל לשחזר את ההקלטות של הקורס טכנאים שעברתי?

Featured Replies

פורסם

הורדתי את easy revovery professional אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע. כזכור, אני הקלטתי את הקורס טכנאים שעברתי וגיביתי אותו על אחד מהכוננים של ה- 500GB IDE שיש לי במחשב של ג'ון ברייס אחרי שפירמטתי אותו כ- extended partition (במחשב הישן), אבל מאחר וה- 120GB IDE לא זיהה את הכונן בווינדוס לאחר שפירמטתי אותו ע"מ להתקין עליו xp ולהפוך אותו ל- primary master (הוא היה בהתחלה primary slave), נאלצתי לפרמט את ה- 500GB IDE שוב דרך ה- 80GB ובדרך ה- chkdsk אמר שיש כמה סגמנטים שלא נקראים (כנראה שאלה הם ההקלטות), והפעם כ- primary partition ע"מ שלא משנה איזה הארד דיסק אני אשים כ- primary master, הוא יזהה בווינדוס את ה- 500GB כ- primary slave. אחרי שעשיתי את זה, (וההארד דיסק של ה- 80GB עלה ב- safe mode כי הוא עמוס מאוד גם ככה), שמתי בחזרה את ה- 120GB שהוגדר כ- primary master (וכבר היה עליו ווינדוס) אבל ראיתי שהוא נדפק כי הסיכה עושה רעש. החזרתי את ה- 80GB והסתדרתי איתו עד שקניתי 500GB נוסף.

כשקניתי הארד דיסק נוסף של 500GB, פירמטתי אותו והתקנתי עליו את ה- xp ע"מ שהוא יהיה primary master והכונן של ה- 500GB שעד עכשיו דיברתי עליו יהיה primary slave, והצלחתי בכך- אבל ראיתי אחרי זמן מה שהמחשב בקושי מגיב עד שקיבלתי הערה שקבצים בתיקיית

c:\windows\system32\config

חסרים או פגומים, והחלטתי לפרמט שוב ולהתקין xp שוב- עד שקיבלתי שוב את ההערה הזו, ולעיתים ה- xp setup לא זיהה את ההארד דיסק.

בייאוש, פניתי למעבדת מחשבים ושם אמרו לי (וזה גם מה ששיערתי) שהלוח אם עשה את שלו, ולכן העבירו את שני ההארד דיסקים מהמחשב הישן למחשב של ג'ון ברייס, שבו אני משתמש עד היום. פירמטתי את ההארד דיסק שדיברת עליו בהתחלה והפכתי אותו ל- parimary master, ואת ההארד דיסק החדש יותר הגדרתי כ- primary slave, כי כשעשיתי את ההיפך המחשב לא נתן לי להתקין את הווינדוס.

אז כפי שאמרתי, התקנתי את תוכנת easy recovery professional אבל לא נראה לי שהיא תעשה משהו.

פורסם

נשמע כמו סלט..

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את ה 500 החדש כ primary slave ואת ה 80 כ primary master

עכשיו, על ה 500 הישן אתה צריך להריץ defrag פעמיים ברציפות, על מנת לשפר את הסיכוי לשחזר ממנו משהו בהצלחה.

אחרי שהרצת defrag אתה מנתק את ה 500 הישן (שהיה מחובר כ primary master למרות שמערכת ההפעלה עלתה מהחדש)

ומחבר את ה 120 שלך, מפרמט אותו ומתקין עליו windows server 2003 , וכמו שאתה בטח יודע מג'ון ברייס-

ל server 2003 יש תכנת defrag יציבה יותר, אז עם זה אתה עושה שוב defrag ל 500 IDE הישן (זו הפעם השלישית)

כשסיימת, אתה מוציא את ה 500 IDE הישן שלך, מחבר אותו לטלוויזיה בסלון עם מאסקינג טייפ וחוט קצר,

את ההארדיסק אתה קושר לחגורה שלך, ואת הטלוויזיה זורק מהחלון.

בתקווה זה יעזור לך לשחזר את הנתונים, אם לא אז פנה לג'ון ברייס ודרוש קורס חוזר + המלצה לפסיכולוג.

פורסם

לרגע חשבתי שהוקפץ דיון מהחודש הקודם.

ואז ראיתי שכתוב היום.

לטרולים כנראה לא נמאס לשאול שאלות.

דרך אגב, כבר הציעו לאנשים שאני מכיר מפה עבודה בתור טכנאי מחשב, אבל סירבנו...

ולסיכום, אם אתה עדיין רוצה לשאול את השאלה הזאת

הדיון צריך להיות מועבר לפורום תוכנה ולא אחסון

ואני מבקש ממך להפסיק לפרסם את הסטיות שיש לך לגבי חומרה

אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע.

למי שלא מכיר את דיוני העבר.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390779.0

כאן יש פירוט טוב הרבה יותר לבעיה :)

פורסם
  • מחבר

אולי מספיק לקרוא לי טרול? הגיע הזמן שתתיחסו אליי כאל משתמש רציני בפורום. זה לא שאני לא יכול בלי ההקלטות האלה, אני פשוט אשמח אם יהיה ניתן לשחזר אותן.

פורסם

יש תוכנות לשחזור נתונים בפורום תוכנה.. אם התוכנות הללו לא יעזרו אז המפלט האחרון הוא חברת שחזור (בתשלום).

פורסם

במקרה הזה, אני חושב שיהיה זול יותר לקחת את הקורס עוד-פעם.

פורסם

זה נקרא להיות משתמש רציני בפורום?

אמרו לך כבר לא להוסיף אליך סתם אנשים.

אם אתה רוצה לשאול משהו, אתה יכול להשתמש בהודעות באתר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

WOW!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים