עבור לתוכן

בזק בינלאומי אומרים שיש עומס בGiganews..

Featured Replies

פורסם

הנציג בבזק בינלאומי (שבהתחלה לא ידע מה זה usenet כמובן) חזר אליי אחרי המתנה קצרה בטענה שיש עומס בג'יגהניוז..

יש כאן מישהו עם חשבון בGN שיכול להפריך\לאמת את הטענות?

לא בא לי לשלם 10$ לספקית ניוז אחרת רק כדי לגלות שהבעיה לא בGN..

• תגובות 75
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקורות יודעי דבר מוסרים כי הבעיה ככל הנראה לא ב GN.

(יש לי חבר שיש לו במקרה מנוי גם ב 012 וגם ב 014, כשהוא מחובר ב 014 זה לא זז - 10 קב"ש גג,

וכשהוא מחובר ב 012 המהירות קופצת ל 300-400).

מה שמאוד מוזר, כי בד"כ בזמן האחרון אפשר להבין מהמון תגובות בפורומים (ולא רק ב hwzone) ש 012 חוסמת הורדות, ו 014 מומלצת.

עד כאן.

פורסם

תנסה עם שרת אחר בTRIAL חינמי (כמו XENNEWS לדוגמא).

פורסם

זה לא ממש יעזור לו להבין איפה הבעיה.

יכול להיות שבזק בין לאומי חווים בעיות (בוא נקרא לזה ככה) רק מול GN.

אז אם שרת אחר כן יהיה מהיר בשבילו - זה לא אומר שהבעיה ב GN.

זה רק אומר שיש בעיה ללקוחות משותפים של בב"ל ו-GN.

מצד שני, מה שכן מצביע על הבעיה, הוא מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי.

אם מספקית אחת אתה מוריד בקצב של 10 קב"ש, ספקית אחרת אתה מוריד ב 300-400 קב"ש, התשתית והמחשב זהים, שרת היעד זהה (GN).

אז איפה הבעיה? גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה.

אתה מוזמן לבצע המחשת מהירות כאן:

(לא מצריך הרשמה או חשבון)

http://www.giganews.com/performance.html

ממה שראיתי היום, לקוחות בזק בין לאומי מורידים על גג 10-25 קב"ש משרתים של GN (כולל את המחשת המהירות הזו)

ולקוחות של ספקיות אחרות מורידים בקצבים נורמליים.

כמובן שמדובר רק בבדיקות מול GN.

כשמדובר על HTTP או למשל טורנטים, אז אין שום בעיה, ולראיה אני עצמי מחובר ל 014 ומוריד\מעלה לטראקר סגור בשיא המהירות.

פורסם

נכון, אבל אם אין לו אפשרות לספק אחר שינסה שרת אחר כדי לראות אם בזק חסומים תעבורת USENET בכלליות. לי אישית רץ על מהירות

מלאה ב012 (!)

פורסם

יש לי חשבון בלתי מוגבל בג'יגה ניוז + בזק בינלאומי (כבלים, 10 מגה) - היום אני רואה שההורדה סביב 200KB לשנייה (צריך להיות 1.2 MB קבוע) - גם לאירופה וגם לארה"ב.

פורסם

לפי מה שאני יכול להעיד מדף הבדיקה שלהם, לבזב"ל יש בעיה

עם GN. דרך VPN (מאורח בארה"ב) אני ניגש לדף ללא כל בעיה

ומשיג מהירות של 1300 קס"ש. ללא ה-VPN התעבורה שלי

לאתרים שלהם נעה סביב ה-30-100 קס"ש!!!

כנראה שיש לבזב"ל בעיות ניתוב (או שהם שמו הגבלה).

פורסם
  • מחבר

הממ.. טוב אז גם מgiganews וגם מ giganews europe אני מקבל מהירויות מגוחכות של 3-5K..

ag - בדקתי את xennews והבעיה אכן בבב"ל

לפי הלוג של הראוטר, בשעות הלילה המאוחרות-בוקר המוקדמות המהירות הייתה על מקסימום, ולקראת הבוקר חזרה לקרטע.. אני נורא מקווה שבב"ל לא התחילו לתעדף news לפי שעות..

אגב, משום מה דרך xenews אני תמיד מקבל 20% יותר מהירות מב giganews באותן שעות.. משהו כמו 20 לעומת 15 ו150 לעומת 120 בשעות הלילה..

פורסם

אני בדעה שבזק בינלאומי התחילו לבצע traffic shaping על תעבורה ב NNTP , אני מחובר ב 5Mbps ובדקתי בspeedtest.net אני מקבל את המהירות הזאת בhttp.

לעומת זאת בדקתי את המהירות ב 3 ספקי news :

giganews , thundernews.com , usenet.com ואני מגיע לכ 20% מהמהירות במקסימום.

כאשר התחברתי בSSL המהירות פתאום קפצה למקסימום, וזה בגלל ש בSSL הספק מתקשה לזהות סוג של תעבורה ולהוריד מהירות.

פשוט בושה...

נציגי שרות בכלל לא מבינים מה אני רוצה מהם :pissed:. הם לא שמעו על דבר כזה usenet .

פורסם
  • מחבר

דווקא נראה לי שהם עושים שייפינג לפי פורטים 119\563

אני משלם עוד 5$ לSSL בGN וכרגע הוא על 10K.. זה ממש מתסכל..

פורסם

זה לא ממש יעזור לו להבין איפה הבעיה.

יכול להיות שבזק בין לאומי חווים בעיות (בוא נקרא לזה ככה) רק מול GN.

אז אם שרת אחר כן יהיה מהיר בשבילו - זה לא אומר שהבעיה ב GN.

זה רק אומר שיש בעיה ללקוחות משותפים של בב"ל ו-GN.

מצד שני, מה שכן מצביע על הבעיה, הוא מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי.

אם מספקית אחת אתה מוריד בקצב של 10 קב"ש, ספקית אחרת אתה מוריד ב 300-400 קב"ש, התשתית והמחשב זהים, שרת היעד זהה (GN).

אז איפה הבעיה? גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה.

אתה מוזמן לבצע המחשת מהירות כאן:

(לא מצריך הרשמה או חשבון)

http://www.giganews.com/performance.html

ממה שראיתי היום, לקוחות בזק בין לאומי מורידים על גג 10-25 קב"ש משרתים של GN (כולל את המחשת המהירות הזו)

ולקוחות של ספקיות אחרות מורידים בקצבים נורמליים.

כמובן שמדובר רק בבדיקות מול GN.

כשמדובר על HTTP או למשל טורנטים, אז אין שום בעיה, ולראיה אני עצמי מחובר ל 014 ומוריד\מעלה לטראקר סגור בשיא המהירות.

ראיתי את כל השאלות כאן ונכנסתי סתם לבדוק את מהירות ההורדה..

אצלי המהירות בין 1.5-2 מגה חיבור...אני מחובר 1.5 מגה דרך נטוויז'ן ובזק...(בשני המבחנים היה קרוב לקו של ה 2 מגה)

זה אומר משהו לכם? (במטרה לעזור?)

פורסם

מה עם ASTRAWEB? הם לוקחים 11$ לחודש עם התחייבות שלא להעלות את המחיר, SSL בחינם ו180 ימי RETENETION (והם טוענים

שהם בשלבי שידרוג ל270 יום).

פורסם

גם אני משתמש ב- SSL עם 20 חיבורים - נראה כמעט ודאי שזה שייפינג. מה זה "בעיות ניתוב"? תעשו לי טובה. במקרה יש גם בעיות ניתוב לשרת ספציפי באירופה ובארה"ב. בת'רד הזה (http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=77725&postdays=0&postorder=asc&start=0) יש אנשים שאמרו שלבקש העברה ל"חשבון גיימר" עוזר.

פורסם

בזק+הוט+newshosting אותו הסיפור, מהירות מגוכחת.

פורסם
  • מחבר

מה עם ASTRAWEB? הם לוקחים 11$ לחודש עם התחייבות שלא להעלות את המחיר, SSL בחינם ו180 ימי RETENETION (והם טוענים

שהם בשלבי שידרוג ל270 יום).

פשש, 270 יום ושליש מהמחיר? מזל שפתחתי את הת'ראד הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים