עבור לתוכן

איפה נוח יותר לשחק משחקי FPS?

Featured Replies

פורסם

ממש לא נוח לשחק FPS עם ה-Wiimote. הבקר של ה-PS3 וה-360 הם בערך באותו רמה, עם יתרון קל לזה של ה-360.

ה-PS3 תומך במקלדת ועכבר, אבל אף משחק לא, פרט ל-UT3, כך שזה לא ממש משנה. בשורה התחתונה שום דבר לא מתקרב אפילו לעכבר, אבל קח בחשבון שמשחקי קונסולה מותאמים לשליטה ע"י גיימפאד.

פורסם

^ בתור בעלים לשעבר של WII ובעלים נוכחי של PS3 אני מאשר, קשה מאוד לכוון עם הwiimote, "חווית" משחק מפוקפקת ביותר ..

פורסם

לא מבין את הקטע, FPS זה היה משהו קלאסי לפני 15 שנה במכונות משחק, איך יכול להיות שבקונסולות אין אקדחים כאלה?

פורסם

אקדחי האור יכולים לעבוד רק על מסכי CRT, בגלל שהוא משתמש בקרן בשביל לחשב את המיקום, וב-LCD\Plasma כל המסך מתעדכן בו זמנית (טוב לא בדיוק).

http://en.wikipedia.org/wiki/Light_gun

פורסם

באמת משעשע, במאה ה-21 אנשים לא יכלו לשחק משחקי יריות כמו לפני 20 שנה כי הטכנולוגיה התקדמה ...

אבל העיקר יש גיטרה וירטואלית.

פורסם

לא מבין את הקטע, FPS זה היה משהו קלאסי לפני 15 שנה במכונות משחק, איך יכול להיות שבקונסולות אין אקדחים כאלה?

Railshooter, לא FPS!

ובטח שאפשר, בדיוק הוציאו את House of teh Dead לWII, ויש את זה: http://wiihacks.blogspot.com/2006/12/howto-use-wii-mote-in-windows-as-your.html

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים?לקנות ת'PS3 למשחקי FPS ולעוד סוגים של משחקים?

פורסם

אם אתה משחק בעיקר משחקי FPS, אל תקנה קונסולה. אמרו לך את זה פה מספיק פעמים.

בתור מי ששיחק הרבה גם במחשב וגם בפלייסטיישן, מחשב עדיף ל- FPS ואסטרטגיה, קונסולה עדיפה לספורט ופלטפורמות

פורסם

חן זה לא כבר ברור שמחשב יהיה יותר טוב ל-FPS ו RTS?

אני חושב שבכל המשחקים שמשתמשים בעכבר הרבה עדיף לשחק על המחשב.

אני חושב שזה גם יותר נוח וגם יותר כיף לשחק משחקי-אסטרטגיה ומשחקי פעולה (גם גוף שלישי) על המחשב בגלל העכבר שגם במקרה יותר מדויק בהרבה.

קונסולה יותר נוח\כיף בעיקר על משחקי-מכות ופלטפורמה

פורסם

בתור אחד שמשחק המון FPS על האקס בוקס אני יכול להגיד שהשליטה באקס בוקס לא פחות נוחה מאשר עכבר ומקלדת.

השלט של הPS3 מעוצב בצורה נוראית ולמעשה כל המשחקים לא נוחים לשליטה על הPS3 (מנסיון אישי).

השלט של האקס בוקס מעוצב ככה שיהיה יותר קל לתמרן, לכן גיימרי קונסולות מעדיפים לקנות את האקס בוקס אם הנושא העיקרי למשחקים הוא FPS.

פורסם

בתור אחד שמשחק המון FPS על האקס בוקס אני יכול להגיד שהשליטה באקס בוקס לא פחות נוחה מאשר עכבר ומקלדת.

FPS.

מבחינה פיזיקלית זה פשוט בלתי אפשרי (ויש לי שלט של אקסבוקס אגב)

גיימפד יכול לנוע לשמונה כיוונים בלבד(כלומר בהפרש זוית של 45 מעלות), בעוד שבעכבר אתה יכול להניע את הסמן לכל זוית.

שנית, בגיימפד אין לך שליטה על מהירות התזוזה (לפחות לא תוך כדי משחק), בעוד שבעכבר אתה יכול לשלוט בקלות במהירות ולנוע לאט או מהר לפי הצורך.

לכן גיימפאד לעולם לא יהיה נוח ל FPS כמו עכבר, אין מה לעשות.

פורסם

אני לא יודע מי משניכם (shantax\Guy950) יותר מזיין בשכל.

השלט של ה-PS3 קצת פחות נוח מזה של ה-360 אבל מתרגלים. חלק מהמשחקים החליטו משום מה להשתמש בלחצנים העליונים לכיוון\רימונים וירי ולא בטריגרים, לדוגמא, כך המצב ב-BF:BC, אבל גם לזה מתרגלים.

הגיימפד הוא אנלוגי ולא רק 8 כיוונים. הסיבה שעכבר יותר נוח לא קשורה לכך, אלא לעובדה שתזוזת העכבר מתורגמת לתזוזה על המסך, כלומר יחס לינארי, ואילו תזוזת הסטיקים בגיימפד מתורגמת למהירות התזוזה על המסך, כלומר יחס דיפראנציאלי.

פורסם
  • מחבר

בבוקס יש יותר משחקי FPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים